Ayy insllh inllsah allah razi olsun wallh icimi rahatladtinizBulantı baş dönmesi bu kadar erken süreçte pek olmaz zaten canım. Bu dönem kasık ve bel ağrısı olabiliyor bildiğim kadarıyla, o da herkeste olacak diye birşey yok. İçini rahat tut
Bende 35 yaşındayım canım benimde fsh 19 çıktı menopoz başlangıcı dedi sonra amh testi yaptı oda 0.68 çıktı zaten menopoz başlangıcı oldumu yumurtlarda azalıyor hayıt macunu kullandım 2 ay düzensiz geçen ay fsh testi yaptırdım 4 çıktı düştü yani bazen yaşadıgın streste çok etkiliyorKızlar gunaydın kaç gündür gırış yapamadım ama yazılanları okudum bende hastaneye gıttım hem polip çıktı hemde FSH hormonu 15 çıktı doktor menopoz dedi moralim çok bozuk daha yeni 30 yaşıma gırdım çok erken değilmi menopoz için adetlerimize düzenli üstelik ne yapmam lazım başına gelen oldumu beni bir yere yönlendirdi inferlite mi dedi adını bile haturlamıyorum hayatımda ilk kez duydum bilgisi olan yazabilirmi
Canım sen içini ferah tut, bence her şey güzel olacak. Ama yarın ne kese görünür ne de kalp atışı duyarsınız çünkü daha portakalda vitamin kendileri, en fazla doktor rahmini yorumlar, sanırım rahim kalınlaşıyor ya hamilelik oluyor ya adet.Ayy insllh inllsah allah razi olsun wallh icimi rahatladtiniz
Hoş geldin beybiisi, az kalmış bata, 21 22 24 ler yarın sabah test yapıyoruz, aramızda seni de görmekten mutluluk duyarız
Benim bat 20 ama 30 da yapicam eyer 10 gün regli olmazsam tabiBat 28-29 olanlar test yapmayı ne zaman düşünüyorsunuz erken testlerden hangisi daha güvenli
Zaten bugun adet olacakmisim gibi belim karnim agriyor insllh bebektendir yorumun icin tskurlerCanım sen içini ferah tut, bence her şey güzel olacak. Ama yarın ne kese görünür ne de kalp atışı duyarsınız çünkü daha portakalda vitamin kendileri, en fazla doktor rahmini yorumlar, sanırım rahim kalınlaşıyor ya hamilelik oluyor ya adet.
İnşallah bebiş seninledir
İnsllh dedigin gibi olur haber edicem yarindarwali canım senin bat 7 kasımmış, baya baya geç döllenme seninki... Doktor onun için öyle demiştir... Adet tarihine göre 5+3 hafta olman gerek, onun için değer az gelmiştir.
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Selam canım sen Aralık grubuna kaydolmalısın
Hayırlısıyla bu ay sizleri pozitif görürüz İnşAllahpozitifbiri melisaa93 cans16 ateşim 37.1 ama testim tabii negatif umudumuzu kaybetmiyoruz, sabretmeye, şükretmeyi, Allah'tan istemeye devam ediyoruz
Epey oynadım inceledim de şu an pek görünen bir şey yok İnşAllah yakında görebilirizTestle şaşı bak şaşı gör oynamıyı seven arkadaşlara yolluyorum
Hayırlısı olsun be gülümTest yaptınız mıpozitifbiri cans16 T TASUU
Ben yaparken regl oldumbu kadar olur ya. Hiç heyecanı kalmadı. Bugün adaya ilk veda eden benim 🎖🏵
Yapmam kız ateşim yukselmezse boşa harcarim testiOlsun senin için hala umut varÇarşambaya kadar yapmaz mısın? hı hı ok
Yok bebişim yeni bı sayfa gibi tertemizSanki t2 yazan yerde gölge var gibi bana mı öylr geliyor canım
Zaten biz sırf seven arkadaşlara oyun olsun diye yaptık paylaştık ,Testle şaşı bak şaşı gör oynamıyı seven arkadaşlara yolluyorum
Epey oynadım inceledim de şu an pek görünen bir şey yok İnşAllah yakında görebilirizAmiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?