hayırlısı bakalım inşaallah hepimiz güzel haberler alırız bat tarihi ne zamanKendimce hep denedim ama hiç test yapmadım aaa alsam mı yapsam mı diyene kadar hep regl oldum zatenbu ay klomen kullandığım için az da olsa umudum var ondan
Hayır canım ben kaset testle adetten dört gün önce yaptım çıkmıştıBu normal kaset testlerin çıkması için adetin gecikmesi şart de mi
Adet öncesinde bakıyorsam erken gebelik testi mi sadece verir
üzme kendini canım hepimiz aynı durumdayız ama cıkmayan candan umut kesilmez demişler hiç ummadıgımız anda rabbim güzel şeyler çıkaracak karşımıza belki zamanı daha gelmemiştir 1 yıla kadar olmaması normal diyor doktorlar bende 3 aydır deniyorum olmuyor bu 4 ayım olacak her ay umutla bekliyorumKızlarr hayırlı cumalar rabbim hepimize tez vakitte güzel duyguyu tattırsın.
Moralim çok bozuk adetime 4 gün kaldı ve her zamanki gibi ılık ılık kasık ağrısı başladı hiç bi ay umutlanamıyorum 7 aydır artık zaten hevesde etmiyorum içimden hep olumsuzluk geçiyor hiç bi zaman olmuycak gibi bu ay test felanda almadım hiç bir şeyde yapmadım günlerede bakmadım kafamız esince ilişki oldu bu aralar kendimi çok mutsuz yorgun hissediyorum.. Maşallah siz günde bir iki tane test yapıyorsunuzumudunuz hiç bitmesin rabbim nasip etsin inşallah.
Regl olduğumu bile bile baktım yine de silik çizgi var mı diyeEn bombası da o, sanki çok eminmişiz de testte hata varmış psikolojisi
Bende yaÇok eğlenceli ama ben daha yeni aldım tadını
kasette benım ılk gebelıgımde 4 gun kala , gecen ay kaldım kaybettım tutunamadı ama 3 gun once cıktı bat tarıhıme kadar koyulastı sonrada dusmeye basladıBu normal kaset testlerin çıkması için adetin gecikmesi şart de mi
Adet öncesinde bakıyorsam erken gebelik testi mi sadece verir
Doktor 24 kasım dedi ama benim önceki 2 döngüme göre 2 gün sonrahayırlısı bakalım inşaallah hepimiz güzel haberler alırız bat tarihi ne zaman
Umutlanmamakta haklıymışım yaniHayır canım ben kaset testle adetten dört gün önce yaptım çıkmıştı
Bende şüphelenemeyecek kadar temizdi testkasette benım ılk gebelıgımde 4 gun kala , gecen ay kaldım kaybettım tutunamadı ama 3 gun once cıktı bat tarıhıme kadar koyulastı sonrada dusmeye basladı
Bende şüphelenemeyecek kadar temizdi test
Hayırlısı ne diyelim
haftaya testlere başlarsın o zamanDoktor 24 kasım dedi ama benim önceki 2 döngüme göre 2 gün sonra
İnşallah adet olmam da kendimce umutlu umutlu minnoş minnoş takılırım bir hafta dahahaftaya testlere başlarsın o zaman
İnşallah ya hep beraber sizin zaten ilk çocuk değildi de mi ikinizinde ben de yanınızda fukara olarak kaynarım inşallah
Hoşbuldum inşallah artık o çizgiyi görebilirizHoş geldin beybiisi, az kalmış bata, 21 22 24 ler yarın sabah test yapıyoruz, aramızda seni de görmekten mutluluk duyarız
İnşallah ya hep beraber sizin zaten ilk çocuk değildi de mi ikinizinde ben de yanınızda fukara olarak kaynarım inşallah
Derler ya zenginden zenginlik fakirden fakirlik bulaşır diye sizden de çocuk bulaşsın bana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?