İnşallah vardır kuruduktan sonra daha belirginleşti baksana.ilki bugün yaptığım diğeri 2 gün önce hiç kuruma çizgisi oluşmadı sonradan bişey belirmedi.Ben de gördüm canım
Gorunuyooor hadiii hayirlisiİnşallah vardır kuruduktan sonra daha belirginleşti baksana.ilki bugün yaptığım diğeri 2 gün önce hiç kuruma çizgisi oluşmadı sonradan bişey belirmedi.
Allahım inşallah gerçeğini yaşatsıınaha
ahaha eveet yaa birde seviniyordum kocamsa bana hediyyede aldi verdi hediyyemi acmadan kan sonuclari geldi birde gorsem ne hamilelik yok hepsi husran oldu
Ay inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder canımBende gorduum eveet isigi azaldinca gorunuyor hem daha erken iki uc gune daha belirgin olur benceede
Kıııızzz oldu mu dersin bu ayy hadi inşallahİnşallah vardır kuruduktan sonra daha belirginleşti baksana.ilki bugün yaptığım diğeri 2 gün önce hiç kuruma çizgisi oluşmadı sonradan bişey belirmedi.
4sene canım marttan beri düsünüyoruz cocuk henüz olmadıKac aylik evlisiniz? Cocugu olan varmi?
Insallah olur canim bende 16 aylik evliyim 1 yildi istiyoruz henuz olmadi bu ay hepimizde olsuun Insallah4sene canım marttan beri düsünüyoruz cocuk henüz olmadı
İçimi rahatlattınızEskiler tarlalarda çalışırken kaçar tane çocuk doğurmuş canım hiç birşey olmaz allahın izniyle allah onu korur
Eger ilk 5,10 dakıkada cıktıysa bu silik çizgi bence ğozıtıf,ama bekledıkten sonra cıktıysa yanıltabılıyor.Umarım bır ıkı gune pespembe bır cızgı gorursunuzKac gundur test yapiyorum sonradan pozitiv oluyor
Var gördüm ben deBu aksam yapdim idrar testi boyle sizce varmi ya benmi goruyorum hayali cizgi?
Yap yap yapAy hadi inşallah yarın erken gelirse testler ve akıntı devam etmezse yapacağım bakalım bir test daha
Geçen doktorun birini dinledim YouTube da. Ağır kaldırmakla çocuk düşmez dedi. Hiç bir bilimsel yani yok dedj. Doğacağı varsa doğar kimse hiçbir şey engel olmaz dedi. Bu arada ben 11 yılının içindeyim evlilikte. 2 oğlum var teyzesi 9 ve 6.5 yaşlarındaBenim kasıklarda sanki biri sıkıyomus gibi agrılar mevcut süşpelendimyaa kızlar bu arada benim ev 3. Kat ve dublex asansorde yok.İş yerımdede sık merdıven ınıp cıkıyorm.bugun alısverıs yapmıstık 3. Kata tasıdım cok agır degıldı ama 4,5 kg gelır hepsi.sonra üzüldüm tam ovulasyon zamanı yenı bıtıyor ,cocugn yerlesmemesıne fln neden mı oldum yoksa dıye kasıgımda agrıyınca.Olmaz demı oyle seyler
Sonradan koyulastimi bu çizgi benimkiside ilk 5 dakikada böyle çıktı sonra koyulasti, 5 haftalık hamileyimOvitrille çatlama iğnesi 11.günündeyim 8.ve 9.gün test yaptım negatifti şuanda böyle çıktı hamilemiyim acaba kızlarr negetif olup sonradan böyle olan varmı
Eki Görüntüle 3161741
Çok umutlanmıyorum ama inşallahhhKıııızzz oldu mu dersin bu ayy hadi inşallah
Bence hamilesin canım benimkide ilk 5 dakikada seninki gibi çıkmıştı sonra koyulasmistiBilmiyorumki yarin kan tahlili yapdiricam
Yarin kan tahlilinde bilerim artik,bugun kac tane test yapdimsa ilk golge sonra koyulasma olduEger ilk 5,10 dakıkada cıktıysa bu silik çizgi bence ğozıtıf,ama bekledıkten sonra cıktıysa yanıltabılıyor.Umarım bır ıkı gune pespembe bır cızgı gorursunuz
Var gördüm ben de
Yap yap yap
Geçen doktorun birini dinledim YouTube da. Ağır kaldırmakla çocuk düşmez dedi. Hiç bir bilimsel yani yok dedj. Doğacağı varsa doğar kimse hiçbir şey engel olmaz dedi. Bu arada ben 11 yılının içindeyim evlilikte. 2 oğlum var teyzesi 9 ve 6.5 yaşlarında
Kuzum sanki belli oluyor ya ,bu ilk idrarinmiydi,adetin ne zaman?Şuan böyle bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?