- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
17-18 kasimKaç gün var bata
Insallah hic lazim olmaz hamile olursunİnşallah bakalım adet oldum diye ovülasyon ve gebelik testi falan sipariş ettim dün. Yarın geldinler bir tane daha yaparım
BeeenOvitrille çatlama iğnesi 11.günündeyim 8.ve 9.gün test yaptım negatifti şuanda böyle çıktı hamilemiyim acaba kızlarr negetif olup sonradan böyle olan varmı
Eki Görüntüle 3161741
Hafif Bi cizgi gördüm canım inşallah vardirBu aksam yapdim idrar testi boyle sizce varmi ya benmi goruyorum hayali cizgi?
Hamilemisin canım senindemi böyleydi
Insallah canim bu test yapinca cizgi givi oldu yarin bekleyisin son gunu kan tahliliHafif Bi cizgi gördüm canım inşallah vardir
Bilmiyorumki yarin kan tahlili yapdiricamHamilemisin canım senindemi böyleydi
Eskiler tarlalarda çalışırken kaçar tane çocuk doğurmuş canım hiç birşey olmaz allahın izniyle allah onu korurBenim kasıklarda sanki biri sıkıyomus gibi agrılar mevcut süşpelendimyaa kızlar bu arada benim ev 3. Kat ve dublex asansorde yok.İş yerımdede sık merdıven ınıp cıkıyorm.bugun alısverıs yapmıstık 3. Kata tasıdım cok agır degıldı ama 4,5 kg gelır hepsi.sonra üzüldüm tam ovulasyon zamanı yenı bıtıyor ,cocugn yerlesmemesıne fln neden mı oldum yoksa dıye kasıgımda agrıyınca.Olmaz demı oyle seyler
Kız bunda bildiğin çizgi vaarrOvitrille çatlama iğnesi 11.günündeyim 8.ve 9.gün test yaptım negatifti şuanda böyle çıktı hamilemiyim acaba kızlarr negetif olup sonradan böyle olan varmı
Eki Görüntüle 3161741
Aslında 5 üzeri gebelik var demek canım senin 4 müş kimyasal olabilir mi acabaAllah hepimize kismet etsin Insallah o kadar bekliyoruzki, gecen aylarda esime test almasinu soylemisdim oda gidib lh testi almis bende ustunu okumadan yapmammi birde seviniyorum iki cizgi hamileym filan kan testi vermemis ailelere filanda soyledik, kan testi geldi 4.02 kayinvalidem kocam filan hediyelerse almislar bana sonra ee ben hamile degilim gulmeli ani oldu bizede, bu sefer olsamda kimse inanmaz ya
Ben de gördüm canımŞuan böyle bak
Kız o zaman bile betan yükselmiş ne kadar inandıysanAllah hepimize kismet etsin Insallah o kadar bekliyoruzki, gecen aylarda esime test almasinu soylemisdim oda gidib lh testi almis bende ustunu okumadan yapmammi birde seviniyorum iki cizgi hamileym filan kan testi vermemis ailelere filanda soyledik, kan testi geldi 4.02 kayinvalidem kocam filan hediyelerse almislar bana sonra ee ben hamile degilim gulmeli ani oldu bizede, bu sefer olsamda kimse inanmaz ya
Ustunden gecmis 2 ay doktorada gitmisdim adet sokdurucy yazdi oldum kimyasal degilmis hic hamilelikde degilmis 41ci gunumde idim hormonlae cogalmis olabilirdiAslında 5 üzeri gebelik var demek canım senin 4 müş kimyasal olabilir mi acaba
ahaha eveet yaa birde seviniyordum kocamsa bana hediyyede aldi verdi hediyyemi acmadan kan sonuclari geldi birde gorsem ne hamilelik yok hepsi husran olduKız o zaman bile betan yükselmiş ne kadar inandıysanbenim normalde 1 yada 2 çıkar genelde beta
Anladım canım ama bu testinde var insallah seninledirUstunden gecmis 2 ay doktorada gitmisdim adet sokdurucy yazdi oldum kimyasal degilmis hic hamilelikde degilmis 41ci gunumde idim hormonlae cogalmis olabilirdi
Kız bunda bildiğin çizgi vaar
Bende gördüm de tam emin değilim halaKız bunda bildiğin çizgi vaarr
Insallah caniim Allah hepimize kismet etsinn Hayirlisi olsun hepimizeAnladım canım ama bu testinde var insallah seninledir
Bende gorduum eveet isigi azaldinca gorunuyor hem daha erken iki uc gune daha belirgin olur benceedeBende gördüm de tam emin değilim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?