KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yerleşme kanaması da olabilir diye düşündüm ama canım adetten üç dört gün önce diyorlar ve iç çamaşırımda hiçbir şey yok lavaboda farkediyorum sadece 28 Kasım canım bat
Canım senin daha çok varmış, belki yumurtlama akıntısı olabilir, bazılarında olurmuş. Bekli değişik bir şeyler uyguladı mı? Soğan kürü hayıt tohumu falan...

Canım senin daha çok varmış, belki yumurtlama akıntısı olabilir, bazılarında olurmuş. Bekli değişik bir şeyler uyguladı mı? Soğan kürü hayıt tohumu falan...
28i adeti ise yumurtlamadır. Genelde kanla karışık sıvı salgılayabiliyor vücut her ay yaşadığım için biliyorum artık

Hayır canım hiçbir şey yapmadım bu ay normal bir şekilde yumurtlama akintisini bekledim oda dün değil önceki gün başladı bende yumurtlama için olabilir dedim ama birden çamur şeklinde kan pıhtısı düşünce endişelendim hiç başıma gelmemisti böyle bir şey

Senin ağrılarında benim ki gibi olabilir
Valla regl ağrısı gibi arada vurup gidiyo beni de bacaklarım çok ağrıyo baldırlarım umarım bir sebebi vardır caniko bel kasık ağrısı bacak ağrısı ve ara ara gelip giden beyaz akıntı söyleyeceklerim bu kadar hakim bey gereğini arz ederim

Endişelenme sen, çalışmalar devamkee

Relaxxxx yumurtluyorsun ondan olmuş canısı

28i adeti ise yumurtlamadır. Genelde kanla karışık sıvı salgılayabiliyor vücut her ay yaşadığım için biliyorum artık
Evet canım 28 i aslında ama akıntıyla karışık da değildi iki gündür yumurtlama akıntım var bembeyaz idrar yaparken başta ip gibi düştü bir kaç kere en sonda İsa idrardan sonra böyle bir çay kaşığı kadar miktarda çamur düşer gibi kahverengi kan düştü dedim noluyi kist olabilir dicem ama 4 Kasım'da karindan ultrasonda görünür mü bilmiyorum 4 Kasım'da doktor karindan ultrasonla baktı rahmin gayet güzel yumurtan da var dedi kistten falan bahsetmedj

Benim yumurtlama öncesi kıpkırmızı kan geldi düşün şok oldum noluyo acaba dedim devam etseydi doktora gidicektim ama 1 gün sürdü. Hala anlam veremiyorum o neydi ama ara ara yumurtlama zamanı kanama olurmuş. Öyle diyolar

Bugün karnim çok ağrıdı belime vurdu Allah korusun düşük felan mi olcak dedim.Doktor normal dedi.Adet olcak gibiyim ayni
Daha döllenme bile tam olmamıştır diye düşünüyorum yumurtlama 9 kasım da oldu ay çok karışık valla ama bu ay garip hissediyorum açıkçası sanki oldu gibi hayırlısı İle

Gelecek aya inşallah kuzucum prolaktin vs tüm hormon testlerine baktır. Gelecek aya bomba gibi girersin inşallah

Çok rahatladım şu an çok sağolun cevaplarınız için T TASUU

İnsallah böyle duyunca da mutlu oluyorum

Gelecek aya inşallah kuzucum prolaktin vs tüm hormon testlerine baktır. Gelecek aya bomba gibi girersin inşallah
Çarşamba günü doktor da randevum var ama gitsem mi gitmesem mi emin değilim bir kaç ay beklemeyimdüşünüyorum galiba bilmiyorum biraz kafamı toparlamam lazım sanırım çok sağol canımm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…