Genelde geç olur. Ama sanmıyorum hafif hafif ağrımda varYerleşmede olabilr her zaman erken gelirmi
Genelde geç olur. Ama sanmıyorum hafif hafif ağrımda var
Sanmıyorum canım ya adet bence. Hayıt tohumu kullanmıştım 5-6 gün kadar belkide ondan. Yada maydonozlu yeşil çay içtim 2 gündür o erken söktü herhahldrAdete daha varmış bu yerleşme de olabilir cnm takıp et bakalım
e-nabız dan baktım çıkmış sonuçlar, 18 değer referans aralığı dışındakanım çok düşük 9 larda, bakmamışlar bhcg beklemeye ve çalışmaya devamke
Ama hamilelik düşünürken neden maydanoz çayı içiyorsunuz, bence içmeyin öyle ödem atıcı şeylerSanmıyorum canım ya adet bence. Hayıt tohumu kullanmıştım 5-6 gün kadar belkide ondan. Yada maydonozlu yeşil çay içtim 2 gündür o erken söktü herhahldr
Ben başka bir şey kullanmıyorum canım, aramızda kalsın aklıma gelirse folik asit içiyorumBenimde kanım çok düsük bugün doktoruma dedim gerek yok gebe kalırsan kullanırsın dedi yüklenmeyelim dediama düsük yani aynı değerimiz hatta aynı
Sallama çay karışık yeşil çay limon falan vardı içinde çok bi etki etmez diye düşündümAma hamilelik düşünürken neden maydanoz çayı içiyorsunuz, bence içmeyin öyle ödem atıcı şeyler
Yerleşme kanaması da olabilir diye düşündüm ama canım adetten üç dört gün önce diyorlar ve iç çamaşırımda hiçbir şey yok lavaboda farkediyorum sadece 28 Kasım canım batMervenur277 canım yumurtlama döneminde olduğuna emin misin? Yerleşme kanaması dedikleri ya öyle çamurumsu veya pembe kan şeklinde oluyormuş
İnşallah bu ay tutar canım bat ne zaman seninn beta HCG de baktiracagim deseydin bakarlardi onu ayrı söylemek gerekiyore-nabız dan baktım çıkmış sonuçlar, 18 değer referans aralığı dışındakanım çok düşük 9 larda, bakmamışlar bhcg beklemeye ve çalışmaya devamke
Ben de cuma kan verdim canım benim de 800 çıktı bugün verdim tekrar 3750 çıktıAaa bebegimiz aynı gün dogcakya ben cuma günü kan vererek öğrendim 524.6 çıktı iyimi kötümü bilen varmı?
Ben de adet sabah bitti akşam calismalara başladıkBenimde adet cumartesi sabah bitti cumartesi akşamdan beri çalışmalara başladıkBu ayda olmazsa 3 bebek hayalinden vazgeçerim sanırım
Ben de adet sabah bitti akşam calismalara başladıkbakalım inşallah olur bu ay ya
İyi yapmışsın bende adet bitiş ve baslayislara yakın zamanda da tutar diyen deneyimli insanlara denk gelince dedim o zaman adete yakın günleri de değerlendireyimDurmak yok kırmızılar bitince atışlar serbestbenim eşim vardiyalı çalışıyor o yüzden erkenden başlamakta fayda vardır dedim
hamile olabılırsın bence:) benım ılk hamılelıgımde adetıme 5 gun kala dr a gıtmıstım ben ya hamıleyım yada ıdrar yolu enfeksıyonu oldum kasıklarım cok agrıyor dıye.kan testım negatıf cıkmıstı.ama 5 gun sonra 15 çıkmıstı hamıle oldgumu ogrenmıstım.hayırlısı olsun inş :)Benim ağrılarım arttı kızlar ya sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor göğüslerim şiş ve acıyor doktora gittim bugün enfeksiyon falan mı var diye son adet tarihim 26 ekim yumurtlamam 9 ekim yani adetime daha 15 gün var anlamadım doktor çok güzel çatlamıs yumurtan dedi ama ağrım var dedim bisey demedi enfeksiyon yok hiçbir şey yok her şey yolunda dedi bana
Canım benim teşekkür ederim amin
benıde ekleyebılırmısınız sat 3 kasım bat 29 kasımSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım�
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM @LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Papatyaa61 4 EKİM 3 KASIM @canimms 5 EKİM 3 KASIM Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @Deepblues 4 KASIM @melegim can 5 KASIM trkn0709 8 EKİM 5 KASIM @Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM @smgsmgsmg 10 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM @darwali 7 KASIM @Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @neslihamje 12 EKİM 9 KASIM M Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @mssmaya07 13 KASIM @sila1825 13 KASIM @zorunlualanlar 13 EKİM 14 KASIM @Devakus 14 KASIM @fnd_50 14 KASIM @Hic98 14 EKİM 14 KASIM @Eozlemtsn 15 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @Cesmedeva 16 KASIM @iyilikperisi92 16 KASIM destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM @Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @-Arwen- 24 EKİM 18 KASIM @Kadermelisa 18 KASIM @marythebaby 19 KASIM @Bir hayale yolculuk 22 EKİM 20 KASIM @jetese 26 EKİM 21 KASIM @_Umutlu_Pozitif_ 21 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @deniizzzzz 26 EKİM 23 KASIM @Nypmha 25 KASIM pozitifbiri 1 KASIM 25 KASIM @didom65 @Demgey3 27 KASIM @babylovev 28 KASIM T TASUU 28 EKİM 24 KASIM @sevayd 28 EKİM 24 KASIM @melegim can 30 EKİM 25 KASIM @bridemlk 28 EKİM 26 KASIM Mervenur277 1 KASIM 28 KASIM @Pimpirikli10 31 EKİM 29 KASIM @beyons 3 KASIM 29 KASIM @Deepblues 29 KASIM @Beyazmelek11 30 KASIM @hasgrl 30 KASIM
Bugün karnim çok ağrıdı belime vurdu Allah korusun düşük felan mi olcak dedim.Doktor normal dedi.Adet olcak gibiyim ayniBenim ağrılarım arttı kızlar ya sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor göğüslerim şiş ve acıyor doktora gittim bugün enfeksiyon falan mı var diye son adet tarihim 26 ekim yumurtlamam 9 ekim yani adetime daha 15 gün var anlamadım doktor çok güzel çatlamıs yumurtan dedi ama ağrım var dedim bisey demedi enfeksiyon yok hiçbir şey yok her şey yolunda dedi bana
sağlıkla dogsunlar inşCanım benim teşekkür ederim amin
Adetin yaklaşıyor ondan olabilir pozitif düşün bebeğin seninleBugün karnim çok ağrıdı belime vurdu Allah korusun düşük felan mi olcak dedim.Doktor normal dedi.Adet olcak gibiyim ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?