KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ben de cuma kan verdim canım benim de 800 çıktı bugün verdim tekrar 3750 çıktı bence gayet güzel değerin
Ya bnde 2 Aralık da kadın doğuma gidebilcemde, yarın bı sağlık ocağına gidip kan versemmi acaba yükselme varmı merak ediyorum, bide sende bulantı başladımi canım, ilk gebeligimde bu haftalarda bulantı ve kusma başlamıştı, ama bunda yok sadece arada metalik tat geliyor ve idrar sıklığı var

Benim de bulantım yok fazla ki ben normalde bile çok bulantı kusma yaşayan biriyim midem hassas hamilelikte günde 20 kere kusarım saniyodum ama şimdilik baya iyi gidiyorum daha hiç kusmam olmadı benim de dediğin gibi metalik tat var ağzımda iştahsızlık var idrar sıklığı var bı de akıntım çok var hala regl oldum diye korkuyorum reglmisim gibi çok akıntı geliyo bı bakıyorum kırmızı değil şeffaf rahatlıyorum. Bence gidip sağlık ocağında kan vermelisin beni pazartesi kan alımına tekrar çağırdı çünkü kadın doğum. Kötü hiçbir şey de düşünme her hamilelik kendine özel inşallah bu şekilde olması daha rahat bir hamilelik geçireceğinin işareti

Aa aynilarini kizzz

Adet oldun mu canım bende lekelendik adet oluyorum dedim devamı gelmemisti

Kimisinde yumurtlama zamanı kan geliyormuş odur belki

Ben hastalandım maalesef, benim durumu da güncelleyebilirsiniz..

Çatlamış dimi kızlar, sondakini az önce yaptım dün geceyi değerlendirdik bugünü artık es geçmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_20221115_100136.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 46
Belki de Aralık ta hamile olacagımdandır :) valla kuzu bir kere değerlendirdik. Diğer ikisinde kaçak dövüştü O bir seferin de tuttugundan beyimiz çok emin, bunalıma girdi 4 gün yumurta akı akıntım oldu. Şimdi Kremsiye döndü. Ateşim yeni yeni yükseliyor bakalım bikaç güne çizgimi çeker görürüz :) Daha belli bişey yok, 2 gündür kabızdım yeni düzeldi. Gaz gaz öldüm, değerlendirme 11 inde oldu. Sabah açlıktan midem bulandı, sonra dedim ya bi yürü git işine 4 günde belli olmaz daha
nasıl gectı yumurtlama zamanı bebısko ay neden bılmıyorum ama ben senı aralık grubuna yazmısım bılıyormusun bugun farkettım

Değerlendirme Günü yumurtlamaya denk geldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…