- 19 Eylül 2022
- 138
- 75
- 18
- 27
Hayırlısi inşallahAnladım canım teşekkür ederim hayırlısı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısi inşallahAnladım canım teşekkür ederim hayırlısı artık
Sağlıkla ilerlesin canımKızlar adeti 3 gün geçti
Üstteki kuruma cizgisi gibi ama aşağıdaki kırmızı görünüyor canım, ne marka test bunlar?Burdan ilk basdaki dun aksam yapdim tek cizgi diyordum ya o ilk 10 dakika bekledim tek cizgiydi,digeri bu sabah yapmisdim 5 dakika bekledim birsey yokdu derse gitdim, simdi geldim oylesjne bakayim dedim ikiside cift cizgi
Bende bu gün kan verdim hepiniz verince canım çekti
Ama gebelik beklentisini söylemedim çünkü daha 10 gün var. Rutin kan sayımı istiyorum, çok uzun zaman oldu dedim. Doktorumuzda ikiletmedi, hemen sisteme girdim, hemşire hanımlar alsın kanınızı dedi. (İstanbul'da doktor ikna olmazsa yaptırmıyor test) Neye bakacaklarsa 4 tüp kan aldı hemşire, acep bakarlar mı bhcg ye ve arkadaşların dediği gibi yarım öğleden sonra doktordan alabilirsiniz dediler.
Bakabilirler bana alakasız bir zamanda bakmışlardı yine vitaminlerime bakın demiştim geçen sene. E nabızdan bakın bakalım ama zaten adete 10 gün varsa baksalar bile negatif çıkarBende bu gün kan verdim hepiniz verince canım çekti
Ama gebelik beklentisini söylemedim çünkü daha 10 gün var. Rutin kan sayımı istiyorum, çok uzun zaman oldu dedim. Doktorumuzda ikiletmedi, hemen sisteme girdim, hemşire hanımlar alsın kanınızı dedi. (İstanbul'da doktor ikna olmazsa yaptırmıyor test) Neye bakacaklarsa 4 tüp kan aldı hemşire, acep bakarlar mı bhcg ye ve arkadaşların dediği gibi yarım öğleden sonra doktordan alabilirsiniz dediler.
Buna akıntı mi denir kanama mi denir onu da bilemiyorum çünkü iç çamaşırıma asla bulasmiyor ve silince de bir şey yokKizlar acil yardiminiza ve tecrübelere ihtiyacım var bir kaç gündür zaten idrarda bittikten sonra bir iki damla kanla karışık idrar geliyordu biraz açık konusucam ama kusura bakmayın belki yumurtlama döneminden dolayıdır dedim bugün yine idrar bittikten bir kaç saniye sonra camurumsu kahverengi kan geldi böyle bir şey başına gelen var mı neden oluyor ama kıvamı kan gibi değildi bildiğiniz çamur kivamindaydi
Ayy betahcg de deseydin keşke bence bakmazlar ama inşallah bakmıştırBende bu gün kan verdim hepiniz verince canım çekti
Söylemedikçe bakmıyolar betaya kuzuBende bu gün kan verdim hepiniz verince canım çekti
Tarihlerimiz aynı canım seninle sat ve yumurtlamaBenim ağrılarım arttı kızlar ya sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor göğüslerim şiş ve acıyor doktora gittim bugün enfeksiyon falan mı var diye son adet tarihim 26 ekim yumurtlamam 9 ekim yani adetime daha 15 gün var anlamadım doktor çok güzel çatlamıs yumurtan dedi ama ağrım var dedim bisey demedi enfeksiyon yok hiçbir şey yok her şey yolunda dedi bana
İnsallah mucizeyi yaşarızTarihlerimiz aynı canım seninle sat ve yumurtlama
Yerleşmede olabilr her zaman erken gelirmiKızlar benim ağrıların sebebi adetmis sanırım bat a daha 8 gün vardı 25. Günde başladı az önce wcde pembe pembe peçeteye geldi başlıyor sanırım
Iyi yapmışsın yine de eksik olan değerlerine ilaç verir doktor,gebelik kesinlesinceye kadar kullanırsın.e-nabız dan baktım çıkmış sonuçlar, 18 değer referans aralığı dışında kanım çok düşük 9 larda, bakmamışlar bhcg beklemeye ve çalışmaya devamke