• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kesinlikle, ben adet beklediğim için nolur noaz diye ped takmıştım, peşin üzerinde sarı , ama peceteyle sildigimde beyaz olan bı akıntım vardı, bazen de sarı geliyodu peceteye bnde net ayırt edemiyordum, ağrı bndede vardı özellikle sol kasık, karındada değişik ağrı kramp türü birşey vardı ben gaz saniyodum, göğüs hassasiyetide adetime yakın hep olduğu için önemsemedim ama göğüsün koyu çizgisinin etrafında pütür pütürlesme oldu ve ekstra belirti olarak kabızlık ve aşırı idrara çıkma idrar saatlerimi not etmiştim o derece 😂 her 10 dakikada bir idrar geliyordu, ve sürekli su içen biride degilim.
İnşallah seninde pozitif haberini alırız canım bebislerimizin doğmasını heycanla bekleriz 🥰
Anladım canım benim çok sağol sağlıkla büyüsün inşallah bebiş darısı da tüm isteyenlere inşallah 🤍 🤍

bilgi olsn diye yazıyorum kızlar yumurtlama günü akıntıyla bellli olur diye bilenlerdendim taa kı yumurta takibi yaptırana kadar her ay 11. gğn ve 16. gün arasını değerlendirip adete yakın sürecte ilişki yaşamıyordum geçen ay takip edildi. 14. gün akıntıda vardı vajinal us yapıldı sol momboş hiç yumurta yok sağda ise 1 tane o da sadce 7mm bende hep sanıyordum ki regl 14. gün yumurtlama oluyor çünkü akıntım oluyordu. sonra dr bana klomen yazdı günde 4 tane dedi dirençi yumurtan büyümüyo ilac iç 4 gün sonra gel ve öyle yaptım 4 gün sonra o tek yumurta 25 mm olmus aynı gün çatlatma iğnesi vuruldum yani meğerse ben 25 günde bir regl oluyorum fakat yumurtam adete yakın büyüyormuş bekide ilaçsız hiç büyümüyordu bunuda bilemiyorum. anlatma sebebim şu mmutlaka akıntı günlernizde dr görünün bakalım kaaç mm yumurtanız belkide ben sırf bu yüzden birsürü zqman kaybettm bunuda anlayacağız birkaç ay içinde
Bunu yazdığın iyi oldu canım biz normalde her günü değerlendiriyoruz günde bir defa okuyordu mutlaka arada sırada sadece olmuyordu ama yumurtlama haftası diye düşündüğümde daha dik oluyordu ilişki geçenlerde birinde duydum adete yakın da büyüme çatlama olabilir hatta kiminki adet günü döllenme olabiliyormuş yani adet kanaması olurken o sırada döllenme de olabilirmiş kişiden kişiye değişen şeyler elbette

Heralde yediğimizden içtiğimizden böyle oluyor artık diyorum hormonlarımız bozuluyor bilmiyorum insan biraz yıpranıyor üzülüyor bu süreçte

Kaç gün kala yapmıştın canım testi ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyor insan çok emindim hissediyorum diyordum var diye ama hayırlısı ne yapalım

Heralde yediğimizden içtiğimizden böyle oluyor artık diyorum hormonlarımız bozuluyor bilmiyorum insan biraz yıpranıyor üzülüyor bu süreçte

Kaç gün kala yapmıştın canım testi ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyor insan çok emindim hissediyorum diyordum var diye ama hayırlısı ne yapalım
Bir tanesini adetime 3 gün kala, digeride tam adet gün yaptım hepsi negatif çıktı canım kanda adet günumde cikti

Bir tanesini adetime 3 gün kala, digeride tam adet gün yaptım hepsi negatif çıktı canım kanda adet günumde cikti
Peki son ilişkin kaç gün önce olmuştu benim 14 gün oldu da olsaydı çıkardı gibime geliyor bide erken gebelik testiydi sizinki.? Diğer hamileliğimde bende de birgün önceydi sanırım yapmıştım çıkmamıştı normal kaset testiydi sonra ertesi gün kan verdim onda değerim 10 çıkmıştı ümitlenmek istiyorum bir yandan korkuyorum üzülürüm diye adetimde düzensiz bu aralar iki üç gün oynayabiliyor bir uygulama ayın 16sı diyor diğeri 17si diğeri 18i bende anlamadım hayırlısı artık ama son ilişkinin üstünden 14gün geçti için olsa çıkardı diyorum o nedenden dolayı bakalım hafta sonuna kadar belli olur zaten şuan hiç kasık ağrım hiç birşeyimde yok anlamadım adetim den önce başlardı normalde 4-5gün önce vardı gitti göğüs ağrım var tek oda hep olur zaten adetten bir hafta önce bilemiyorum

Peki son ilişkin kaç gün önce olmuştu benim 14 gün oldu da olsaydı çıkardı gibime geliyor bide erken gebelik testiydi sizinki.? Diğer hamileliğimde bende de birgün önceydi sanırım yapmıştım çıkmamıştı normal kaset testiydi sonra ertesi gün kan verdim onda değerim 10 çıkmıştı ümitlenmek istiyorum bir yandan korkuyorum üzülürüm diye adetimde düzensiz bu aralar iki üç gün oynayabiliyor bir uygulama ayın 16sı diyor diğeri 17si diğeri 18i bende anlamadım hayırlısı artık ama son ilişkinin üstünden 14gün geçti için olsa çıkardı diyorum o nedenden dolayı bakalım hafta sonuna kadar belli olur zaten şuan hiç kasık ağrım hiç birşeyimde yok anlamadım adetim den önce başlardı normalde 4-5gün önce vardı gitti göğüs ağrım var tek oda hep olur zaten adetten bir hafta önce bilemiyorum
Bende de normalde sivilce çıkardı çıkmadı ordan şüphelendim,yoksa kasık ağrım falan çoktu adet olacak gibi, ilişkiye gelirsek Bizim her gün düzenli iliskimiz var onu tam bilmiyorum. Yalnız yumurtalama gününün üstünden 14 gün geçmişti benim canım

Bende de normalde sivilce çıkardı çıkmadı ordan şüphelendim,yoksa kasık ağrım falan çoktu adet olacak gibi, ilişkiye gelirsek Bizim her gün düzenli iliskimiz var onu tam bilmiyorum. Yalnız yumurtalama gününün üstünden 14 gün geçmişti benim canım
Anladım canım teşekkür ederim hayırlısı artık 💛

Back