• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar adeti 3 gün geçti

Eklentiler

• IMG_20221114_142328.jpg
    IMG_20221114_142328.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 61
Senide tebrık ederim canım çok erken yaptın testlerini ve ogrendın hayırlı olsun bende polip çıkınca umudumu kestım acaba senin kürtaj olma sebebın polip mi doktor bana öyle dedi hamile kalsan bile düşük olur dedi
Yoo kalbi durduğu için aldılar poliple bı alakası yoktu.Polip hamile kalmaya engel değil kaldiko sendeki.cok küçük ellemezler bile yine doktora danis tani

Yoo kalbi durduğu için aldılar poliple bı alakası yoktu.Polip hamile kalmaya engel değil kaldiko sendeki.cok küçük ellemezler bile yine doktora danis tani
Doktor bugün öyle dedi hevesim kırıldı hamile kalmaya engel dedi kalsan bile düşer dedi acaba yerleri falnmı farklı bılemedimki başka hastaneye yönlendirdi hayırlısı çok çok tebrıkler tekrar

Kizlar e nabizdan sonuc nezmn belli olur sabah 9 da kan verdim yarin alabilecegmi soylediler ama merklaniyor simdi baktim halen sonuc yok ortada nezmn e nabiza duser bilgisi olan varmi

benımde oğlum hemen oldu , suan buda ıkıncı ayda kımyasal oldu , 3.aya gırıs yaptık daha yenı
Heralde yediğimizden içtiğimizden böyle oluyor artık diyorum hormonlarımız bozuluyor bilmiyorum insan biraz yıpranıyor üzülüyor bu süreçte
Bende üç tane erken gebelik testinde çıkmadı sonra kanda çıktı hatta çok keskin bir tane tek cizgiydi ve çok ağrım olduğu için adet olucam diye eminim ama kan da çıktı gerçekten adet gecikince yap testi ümidini kesme
Kaç gün kala yapmıştın canım testi ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyor insan çok emindim hissediyorum diyordum var diye ama hayırlısı ne yapalım

Zamanla olur inşallah canım sıkma canını benimde ilki kimyasal oldu 9 aydır deniyoruz hala bir şey yok hastaneye gidiyorum doktor bir sıkıntı yok diyor belki psikolojikmen oluyor bizimki de Rabbime tevekkül edip oluruna bıraksak olur belki inşallah olur kuzum 😘🤍
İnşallah canım benim teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim doğru zaman geldiğinde gelirler inşallah 😔💛😘

Back