- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.259
- 133
Sağol canimm benim aminTebrik ederim caniim Saglikla kucagina al Insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canimm benim aminTebrik ederim caniim Saglikla kucagina al Insallah
Amin canım benim teşekkür ederimHayırlı olsun minnoşunnnn masallah darısı basımıza
Cook Cook teşekkür ederimmilk tebrik bendenn
hayırlı olsun canım gayet ıyı test sonucun :)Kızlar adeti 3 gün geçti
Hayırlı olsun canımmKizlaarrr
Hayırlı olsun canımmKızlar adeti 3 gün geçti
Maasslh canim darısı keseyi görmeye gittiğinde artikKızlar adeti 3 gün geçti
Sanirsam gunun gelmemis daha bence cikmamasi normal sıkınti yapma gunun gecerse kan testi yaptir direk
Hayirlisi olsun cnmAlmanya da yaşıyorum canım burdda veremiyoruz öyle ve olsaydım çıkardındiye düşünüyorum son ilişkimizün üstünden 14gün geçti hayırlısı böyleymiş
Çok güzel cıkmış sonucun tebrik ederim canımKızlar adeti 3 gün geçti
Amin canım benim teşekkür ederim
Cook teşekkür ederimHayırlı olsun canımm
Yoo kalbi durduğu için aldılar poliple bı alakası yoktu.Polip hamile kalmaya engel değil kaldiko sendeki.cok küçük ellemezler bile yine doktora danis taniSenide tebrık ederim canım çok erken yaptın testlerini ve ogrendın hayırlı olsun bende polip çıkınca umudumu kestım acaba senin kürtaj olma sebebın polip mi doktor bana öyle dedi hamile kalsan bile düşük olur dedi
Ohh ohh masallaahhhh büyümüş ya maşallah size sağlıkla büyüsün kucağına al insallahKızlar adeti 3 gün geçti
Doktor bugün öyle dedi hevesim kırıldı hamile kalmaya engel dedi kalsan bile düşer dedi acaba yerleri falnmı farklı bılemedimki başka hastaneye yönlendirdi hayırlısı çok çok tebrıkler tekrarYoo kalbi durduğu için aldılar poliple bı alakası yoktu.Polip hamile kalmaya engel değil kaldiko sendeki.cok küçük ellemezler bile yine doktora danis tani
Tebrikler cnmKizlaarrr
SAPLIK OCAGI ISE ERTESI GUN IKIDEN SONRAKizlar e nabizdan sonuc nezmn belli olur sabah 9 da kan verdim yarin alabilecegmi soylediler ama merklaniyor simdi baktim halen sonuc yok ortada nezmn e nabiza duser bilgisi olan varmi
Heralde yediğimizden içtiğimizden böyle oluyor artık diyorum hormonlarımız bozuluyor bilmiyorum insan biraz yıpranıyor üzülüyor bu süreçtebenımde oğlum hemen oldu , suan buda ıkıncı ayda kımyasal oldu , 3.aya gırıs yaptık daha yenı
Kaç gün kala yapmıştın canım testi ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyor insan çok emindim hissediyorum diyordum var diye ama hayırlısı ne yapalımBende üç tane erken gebelik testinde çıkmadı sonra kanda çıktı hatta çok keskin bir tane tek cizgiydi ve çok ağrım olduğu için adet olucam diye eminim ama kan da çıktı gerçekten adet gecikince yap testi ümidini kesme
İnşallah canım benim teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim doğru zaman geldiğinde gelirler inşallahZamanla olur inşallah canım sıkma canını benimde ilki kimyasal oldu 9 aydır deniyoruz hala bir şey yok hastaneye gidiyorum doktor bir sıkıntı yok diyor belki psikolojikmen oluyor bizimki de Rabbime tevekkül edip oluruna bıraksak olur belki inşallah olur kuzum