- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
bencede takvimler yanıltıyor ya ovülasyon testi yada doktor takibi en garantisi hayırlı haberler inşalalhTakvimlere pek güvenmeyin test ile ilerleyin benceBen doktorla paralel olarak test ile ilerledim takvim alakasız bir zamanda yumurtlama gösteriyordu mesela geçen ay ben de takvime göre yapmıştım meğer değilmiş
Benim adet döngülerim çok değişiyor 30-32-33 bazen bir kaç gün daha gecikiyorBen o yüzden adet bıtımınde hemen başladım çalısmalaraıkımızde yogun calısıyoruz zor oluyor ama bu haftayıda degerlendırırsek yumurtanın kaçacak yeri kalmayacak zaten Sizin adet dongunuz kac gun ve kaçıncı gunde yumurtanız çatladı acaba? Guzel haberlerı alırız ıns bu ay
Haberlerımızı paylasalım oyleyse buradaBenim adet döngülerim çok değişiyor 30-32-33 bazen bir kaç gün daha gecikiyor
Bu ay doktor takip edelim dedi 9’u yumurtlama oldu 10’u çatladı bu süreçte doktorda teyit etti testte de çıktı
26 ekim son adet tarihindi tam 15. Gün yumurtlama oldu bu ay bende
Biz de her gün yapıyoruz aslında
Geçen ay yumurtlama zamanı dısında korunmasız yapmışız bu ay tamamen adet bitiminden itibaren korunmasız yaptık bakalım olacak mı
Canım tam emin olamadım ilk 10 dk dan sonrası geçersiz sayılır çünkü. İnşallah bebeğin seninledirBurdan ilk basdaki dun aksam yapdim tek cizgi diyordum ya o ilk 10 dakika bekledim tek cizgiydi,digeri bu sabah yapmisdim 5 dakika bekledim birsey yokdu derse gitdim, simdi geldim oylesjne bakayim dedim ikiside cift cizgi
Bence şehir hastanesıne gidinKızlar merhaba ben bugün doktora gıttım regliyim 4. Günü alttan baktı ve 5 mm polip var dedi başına gelen oldumu çocuk olsa bile düşük olur Bursa'ya gıtmen lazım dedi ben ilcedeyım bursa'da da şehir hastanesine mi gıtsem yüksek ıhtısasamı
Orasi oyle aslinda bende oyle dusunuyorum sadece daha once hic boyle birsey olmamisdi iki gunde gecse tek cizgi olurdu, boyle gorunce arada kaldim, yarin kan testi vermeye gidicem Insallah iyi olurCanım tam emin olamadım ilk 10 dk dan sonrası geçersiz sayılır çünkü. İnşallah bebeğin seninledir
Öyle canım ama belirtimde yok :) amin inşallah canım sağlıkla.Bat’ı bekle canısı hayırlısı olsun
Hiç belli olmaz kuzucum belirtisiz hamile kalan çokÖyle canım ama belirtimde yok :) amin inşallah canım sağlıkla.
Bu ay ki ovulasyon testi deneyene kadar ne zaman akıntım olduğunu bile farketmiyormusum
Canım bu bir kere benim de başıma geldi normalde hiç pozitif olmayan testim bir iki saat sonra pozitif oldu üç gün sonra regl oldum o yüzden ilk 10 dakikasından sonra bakmamani öneririm senin için söylüyorum insan çok üzülüyor testi su aşağıya bırakıyorumBurdan ilk basdaki dun aksam yapdim tek cizgi diyordum ya o ilk 10 dakika bekledim tek cizgiydi,digeri bu sabah yapmisdim 5 dakika bekledim birsey yokdu derse gitdim, simdi geldim oylesjne bakayim dedim ikiside cift cizgi
Eveet ya o yuzden ihtimal vermeyim artik BATi bekliyorum bakalim HayirlisiCanım bu bir kere benim de başıma geldi normalde hiç pozitif olmayan testim bir iki saat sonra pozitif oldu üç gün sonra regl oldum o yüzden ilk 10 dakikasından sonra bakmamani öneririm senin için söylüyorum insan çok üzülüyor testi su aşağıya bırakıyorum
Sağol canım
Ne kadar gecikti adetiniz
Aynen kuzum en iyisi o olur ayrica benim bu testimde adet gecikmesi de vardı iki gün ama inşallah senin bebişin vardır ve seninledir kuzumEveet ya o yuzden ihtimal vermeyim artik BATi bekliyorum bakalim Hayirlisi
Erken gebelik testi canım son değerlendirmenin üstünden 14geçti olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı artıkBat tarihine var daha canım hemen umudunu yitirme .Bu arada normal test mi yaptin
Geç döllenme de olabilir canım umudumuzu kesmeyelim hemen inşallah vardır bebişin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahErken gebelik testi canım son değerlendirmenin üstünden 14geçti olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı artık
Çok emindim hamileyim diye artık belirti asla aramicam her belirti vardı psikolojik olarak belirtileri biz kuruyoruz benceGercektenmi cok uzuldumyaa
Almanya da yaşıyorum canım burdda veremiyoruz öyle ve olsaydım çıkardındiye düşünüyorum son ilişkimizün üstünden 14gün geçti hayırlısı böyleymişSanirsam gunun gelmemis daha bence cikmamasi normal sıkınti yapma gunun gecerse kan testi yaptir direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?