Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun hamiş haberleri gelince cok mutlu oluyorum sağlıkla gelsin inşaallah darısı bekleyen herkese ve banada çokça amin@fnd_50 @Bebisee @pozitifbiri @LeucotheaThemis @1ebe @Papatyamaviss beyons @mavilihayat00 @silencee07 ve ismini yazmadığım hepiniz valla çok heyecanlıyım kusura bakmayın elim ayağım titriyor net çekemedim
Negatif canımCey1an günaydınn canim test yaptın mı güzel haberlerini bekliyorum
Negatif canımGünaydın testçiler, heyecanla bekliyoruz
Amin canım hepiniz için dua ediyorumhayırlı olsun hamiş haberleri gelince cok mutlu oluyorum sağlıkla gelsin inşaallah darısı bekleyen herkese ve banada çokça amin
Emin misin gölge falan yok mu? Hayırlısı olsun kuzumNegatif canım
Yok canım etkisinde de çok kalmışım galiba rüyamda çift çizgi gördüm çok emindim ama hamileyim diye o yüzden üzüldüm hayırlısı ama ne diyelimEmin misin gölge falan yok mu? Hayırlısı olsun kuzum
Anladım canım, adet gelmedikçe umut kesilmez ama hayırlısı böyleyse de inşallah bir sonraki ayaYok canım etkisinde de çok kalmışım galiba rüyamda çift çizgi gördüm çok emindim ama hamileyim diye o yüzden üzüldüm hayırlısı ama ne diyelim
Hayırlısı canım sağolAnladım canım, adet gelmedikçe umut kesilmez ama hayırlısı böyleyse de inşallah bir sonraki aya
Çok şükür henuz doktora gidemedim deGayet normal
Cok şükür ben daha henüz doktora gidemedim deBence güzel sonucun iki gün sonra en az %60 artış bekleniyor
Teşekkürler canım benim inşallahHoş buldum canım teşekkür ederim amin amiiiinnnn Allah razı olsun kuzucum Sizlerde inşallah sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza minnaklarınızı
Ne kadar gecikti adetinizTestim negatif halbuki çok emindim hamileyim diye hayal kırıklığına uğradım hayırlısı böyleymiş demek ki
Yerleşme kanaması olabilir mi gözlemleyin bakalım bir iki gün lekelenip kesilirse yerleşmedirMerhaba arkadaşlar bende regli oldum ya ben dememeye başlayalı 2. Ayım döngüm şaştı ya. Normalde 17 kasım da olmam lazımdı 1 kasım yumurtlama 2 kasımda çatlama olmuştu bugün geldi erken geldi geçen ayda erken geldi. Sinirlerim bozuldu resmen. Cumartesi günü hafif lekelenme yaşadım bugün gelmeye başladı daha çok az ama gelecek işte.
Anladım canım benim sağolBence catlayinca oluyor ben yumurtladim günden hesapladım sürekli negatif çıktı daha dün pozitife dondu.Gecen Perşembe yani 3 Kasım'da yumurtladim ama o tahminimce cuma yada cumartesi catlayinca tutmuş ki dün pozitif gördüm
Yaş hayirli olsun balım bizde bu iki gunj değerlendirelim o halde çok teşekkür ederimBenim yumurtlama günüm 25 ekimdi ,akıntım baya yoğundu, malesef eşim calisiyodu ogun olmadı birliktelik ,
26 ve 27 ilişki oldu ,birer kez,
hatta içimden akıntınin yogun olduğu gün olmadı bu ayda tutmucak diye söylendim,ve şuan hamilelik var
Bat tarihine var daha canım hemen umudunu yitirme .Bu arada normal test mi yaptinNegatif canım