• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Merhaba arkadaşlar bende regli oldum ya ben dememeye başlayalı 2. Ayım döngüm şaştı ya. Normalde 17 kasım da olmam lazımdı 1 kasım yumurtlama 2 kasımda çatlama olmuştu bugün geldi erken geldi geçen ayda erken geldi. Sinirlerim bozuldu resmen. Cumartesi günü hafif lekelenme yaşadım bugün gelmeye başladı daha çok az ama gelecek işte.

Merhaba arkadaşlar bende regli oldum ya ben dememeye başlayalı 2. Ayım döngüm şaştı ya. Normalde 17 kasım da olmam lazımdı 1 kasım yumurtlama 2 kasımda çatlama olmuştu bugün geldi erken geldi geçen ayda erken geldi. Sinirlerim bozuldu resmen. Cumartesi günü hafif lekelenme yaşadım bugün gelmeye başladı daha çok az ama gelecek işte.
Yerleşme kanaması olabilir mi gözlemleyin bakalım bir iki gün lekelenip kesilirse yerleşmedir

Bence catlayinca oluyor ben yumurtladim günden hesapladım sürekli negatif çıktı daha dün pozitife dondu.Gecen Perşembe yani 3 Kasım'da yumurtladim ama o tahminimce cuma yada cumartesi catlayinca tutmuş ki dün pozitif gördüm
Anladım canım benim sağol ♥️

Benim yumurtlama günüm 25 ekimdi ,akıntım baya yoğundu, malesef eşim calisiyodu ogun olmadı birliktelik ,
26 ve 27 ilişki oldu ,birer kez,
hatta içimden akıntınin yogun olduğu gün olmadı bu ayda tutmucak diye söylendim,ve şuan hamilelik var
Yaş hayirli olsun balım bizde bu iki gunj değerlendirelim o halde çok teşekkür ederim ♥️

kızlar kırmızı pancar yiyenler haşlayıp mı tükettiniz suyunu mu içtiniz ❤️

Back