Canım ben de o uzayan akıntı catlamadan iki gün önce oluyor hatta bi kere ovulasyon testi yapmıstım o uzayan akıntıdan sonra o gün pik degildi ama iki gün sonra pikti ve bu hep böyle o iki gün sonradan itibaren saydıgımdada 14. Gün regl olurum yani kisiden kisiye degisirYaş hayirli olsun balım bizde bu iki gunj değerlendirelim o halde çok teşekkür ederim
çok çok teşekkür ederim cevabınız içinCanım ben kaç yıllık evliyim ona rağmen korunmayı bıraktığımız da enfeksiyon geçiriyor gibi oluyorum.Hatta bir ara vajinamin için yanıyordu doktor fitil vermişti normalmiş bı doktora git bence fitil iyi geliyor.
Güzel haberlerle dön inşallahKizlar hastaneye gidiyorum dua edin bana yanılmış olmuyum testler yalnış felan olmasin
Merhaba canım benim direk tek çizgi çıktı negatif yani kısmet sağlık olsun.Beni de etiketle canısı efekt yapar bakarız testine
Gercektenmi cok uzuldumTestim negatif halbuki çok emindim hamileyim diye hayal kırıklığına uğradım hayırlısı böyleymiş demek ki
Takvimlere pek güvenmeyin test ile ilerleyin benceMyom amelıyatı sonrasında korunma sürem yenı bıttı ve bu ay bu takvımden yol alıyorumumarım son iki günüde ıyı degerlendırıp guzel haberı alırız bu ay tavsıyelerınıze acıgım
Sanirsam gunun gelmemis daha bence cikmamasi normal sıkınti yapma gunun gecerse kan testi yaptir direkYok canım etkisinde de çok kalmışım galiba rüyamda çift çizgi gördüm çok emindim ama hamileyim diye o yüzden üzüldüm hayırlısı ama ne diyelim
Böyle farklı deneyimler işime yarıyorCanım ben de o uzayan akıntı catlamadan iki gün önce oluyor hatta bi kere ovulasyon testi yapmıstım o uzayan akıntıdan sonra o gün pik degildi ama iki gün sonra pikti ve bu hep böyle o iki gün sonradan itibaren saydıgımdada 14. Gün regl olurum yani kisiden kisiye degisir
Bat’ı bekle canısı hayırlısı olsunMerhaba canım benim direk tek çizgi çıktı negatif yani kısmet sağlık olsun.
Çok belim ağrıyor ama kırmızı geliyor lekelenme kırmızı olmaz ki. Sanmıyorum. Gebelik düşündüğüm düşüneli 2 aydır reglim 28 günden 26 güne düştü döngüm.Yerleşme kanaması olabilir mi gözlemleyin bakalım bir iki gün lekelenip kesilirse yerleşmedir
Ben o yüzden adet bıtımınde hemen başladım çalısmalaraTakvimlere pek güvenmeyin test ile ilerleyin benceBen doktorla paralel olarak test ile ilerledim takvim alakasız bir zamanda yumurtlama gösteriyordu mesela geçen ay ben de takvime göre yapmıştım meğer değilmiş
Verdim kanı şimdi bekleyeceğim inşallah testler yalnış degildir de rahat rahat sevinirimBen de öğlen gideceğim hastaneye. Çok heyecanlıyım
Bendede vardı kürtajdan sonra temizlendi tamamen benimki 10 mme yakındı bebeğin tutulmasini engelliyormus ama belli boyuttan sonraki için öyle demislerdi.Seninko çok kucukmusKızlar merhaba ben bugün doktora gıttım regliyim 4. Günü alttan baktı ve 5 mm polip var dedi başına gelen oldumu çocuk olsa bile düşük olur Bursa'ya gıtmen lazım dedi ben ilcedeyım bursa'da da şehir hastanesine mi gıtsem yüksek ıhtısasamı
Bu ay ki ovulasyon testi deneyene kadar ne zaman akıntım olduğunu bile farketmiyormusumBöyle farklı deneyimler işime yarıyorakıntı bitene kadar düzenli ilişkiye devam edeyim o zaman yanıtın için çok teşekkür ederim canım
17 18 kasimBat ne zamandı canım
Kendi kendine mi temizlendi yoksa kürtaj sırasındamı temizlendiBendede vardı kürtajdan sonra temizlendi tamamen benimki 10 mme yakındı bebeğin tutulmasini engelliyormus ama belli boyuttan sonraki için öyle demislerdi.Seninko çok kucukmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?