KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Geç döllenme de olabilir canım umudumuzu kesmeyelim hemen inşallah vardır bebişin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım hayırlısı artık bu ay için umudum yok ama ne diyelim ilk hamileliğimde direk kaldım kimyasal oldu sonra pıhtılaşmam varmış onu öğrendim bir ay durduk diğer ay yaptık yine ilkinde hamile kalmıştım kızıma ama şimdi niye olmuyor anlamıyorum ikinci ayım yine olmadı biliyorum yeni başladık kimi kaç sene bekliyor ama ilklerim hemen olurken bu niye olmuyor onu anlamıyorum

Vardır bi hayır canım bak benim ilk olacak olursa marttan beri deniyoruz daha yok beklemekten baska bi sey yok

benımde oğlum hemen oldu , suan buda ıkıncı ayda kımyasal oldu , 3.aya gırıs yaptık daha yenı

Zamanla olur inşallah canım sıkma canını benimde ilki kimyasal oldu 9 aydır deniyoruz hala bir şey yok hastaneye gidiyorum doktor bir sıkıntı yok diyor belki psikolojikmen oluyor bizimki de Rabbime tevekkül edip oluruna bıraksak olur belki inşallah olur kuzum

Myom amelıyatı sonrasında korunma sürem yenı bıttı ve bu ay bu takvımden yol alıyorumumarım son iki günüde ıyı degerlendırıp guzel haberı alırız bu ay tavsıyelerınıze acıgım
Bol bol vitamin bal,limonlu su cocugun tutunmasını kolaylastiriyormis Saraçoğlu'ndan dinledim adam gerçekten harika. Ve bal,öğütülmüş çörek otu tarçın ye ben onun dedilerini uyguladım önce Allah tabiki her şeyi Allah bilir ama sonrasında hamile olduğumu öğrendim.
Folik asit,omega, d vitamini kullandim. Greyfurt ve limon suyu içtim çörek otu kürü yaptım. Ayrıca et yemeyi de biraz arttirdim.

Kuzu sürecinden biraz bahseder misin? Böyle güzel hikayeler duymaya ihtiyacımız var

bilgi olsn diye yazıyorum kızlar yumurtlama günü akıntıyla bellli olur diye bilenlerdendim taa kı yumurta takibi yaptırana kadar her ay 11. gğn ve 16. gün arasını değerlendirip adete yakın sürecte ilişki yaşamıyordum geçen ay takip edildi. 14. gün akıntıda vardı vajinal us yapıldı sol momboş hiç yumurta yok sağda ise 1 tane o da sadce 7mm bende hep sanıyordum ki regl 14. gün yumurtlama oluyor çünkü akıntım oluyordu. sonra dr bana klomen yazdı günde 4 tane dedi dirençi yumurtan büyümüyo ilac iç 4 gün sonra gel ve öyle yaptım 4 gün sonra o tek yumurta 25 mm olmus aynı gün çatlatma iğnesi vuruldum yani meğerse ben 25 günde bir regl oluyorum fakat yumurtam adete yakın büyüyormuş bekide ilaçsız hiç büyümüyordu bunuda bilemiyorum. anlatma sebebim şu mmutlaka akıntı günlernizde dr görünün bakalım kaaç mm yumurtanız belkide ben sırf bu yüzden birsürü zqman kaybettm bunuda anlayacağız birkaç ay içinde

Kuzu sürecinden biraz bahseder misin? Böyle güzel hikayeler duymaya ihtiyacımız var
Hemen anlatayım,ben bir cahillik ettim ilk ay korunma iğnesi vuruldum. Burda hormonları etkiliyormus. Sonra pişman oldum çok çocuk istedim. Ağustos ayında vuruldum. Eylülde hormonlarima baktım prolaktin birazcık yüksek çıktı. Ben saracoglu çok dinledim bal ogutulmus çörekotu tarcin uyguladım,OMEGA,d vitamini,folik asit uyguladım,limon suyu greyfurt suyu içtim bebek tutunmasina faydalı oluyormuş. Sonra 18 Ekimde ayında adet oldum 9 Kasım adet olmam lazımdı 7 Kasım'da dayanamadım test yaptım negatif çıktı 9 Kasım'da iki tane daha yaptım negatif çıktı erken gebelik. Çokta kasıklarım agriyo dur hatta baldirlarim da agriyodu aman dedim acile gittim kan verdim inanmadım yani kabullenmedim test sonuçlarını kan sonucunda öğrendim testlere kesinlikle güvenmiyorum biraz uzun oldu ama bu şekilde iğne vurulduğum için geç olur dediler erken gebelikte kesin cikardi hamile değilsin dediler kulak asmamak lazım ama dua dua Allah'a tevekkül en en önemlisi

Ayyy gözlerim dolduuuu çok mutluyum. Sağlıkla büyüsün inşallah minikkuş
Çok teşekkür ederim inşallah kalplerinin attığını sağlıkla buyuduklerini koşullarını oynadiklarini mutluluklarını görürüz.Kalbinden geçiren kim varsa Rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…