• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ayyyy maşallah aşırı uğurlu bir topik ben böyle güzel testler görmemiştim hamile olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun ❤️ Hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah bizler de inşallah bebiş haberlerini alırız en yakın zamanda ❤️❤️❤️ AMİİİİNNNN ❤️❤️ Böyle güzel topiğe bende adımı yazdırmak istiyorum Rosebelle Rosebelle kuzum bat 27 Kasım 😍 bana da Uğur getirir inşallah 😍

Ayyyy maşallah aşırı uğurlu bir topik ben böyle güzel testler görmemiştim hamile olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun ❤️ Hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah bizler de inşallah bebiş haberlerini alırız en yakın zamanda ❤️❤️❤️ AMİİİİNNNN ❤️❤️ Böyle güzel topiğe bende adımı yazdırmak istiyorum Rosebelle Rosebelle kuzum bat 27 Kasım 😍 bana da Uğur getirir inşallah 😍
Aşkom hoşgeldin burayada inşallah bizde bu bol pozitifli arkadaşlara eşlik edeceğiz pozitif testlerimizle 💪 🥰🥰❤️❤️😍

Eklentiler

• 0610A935-1E62-45D4-9466-4E9818AD46E5.jpeg
    0610A935-1E62-45D4-9466-4E9818AD46E5.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 48
Hoş buldum bebeğim ay inşallah yaaa buraya yakışır bir test atarız bizde 😍 hamiş arkadaşlarımızdan dualarında bizleri de unutmaması rica ediyoruz 😍❤️❤️
İnşallah canım inşallah🥰🥰🤲🏻 evet hamiş aşkolar hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizleride dualarınıza katarsanız pek seviniriz 🙈🥰❤️😍

Hoş geldin canım 🥰

Yaa ne güzel öok heycanlı bir süreç. Peki belirtilerin neler oldu bende beyaz veya sarı pek ayırt edemediğim bir akıntım var hatta bazen aktığını bile hissediyorum adet gibi kasık ağrım gitti dediğim gibi arada ani hareket edince oluyor ve karnıma çok krampf giriyor göğüs hassasiyeti bel ağrısı bunların hepsi var şuan bende 😂
Kesinlikle, ben adet beklediğim için nolur noaz diye ped takmıştım, peşin üzerinde sarı , ama peceteyle sildigimde beyaz olan bı akıntım vardı, bazen de sarı geliyodu peceteye bnde net ayırt edemiyordum, ağrı bndede vardı özellikle sol kasık, karındada değişik ağrı kramp türü birşey vardı ben gaz saniyodum, göğüs hassasiyetide adetime yakın hep olduğu için önemsemedim ama göğüsün koyu çizgisinin etrafında pütür pütürlesme oldu ve ekstra belirti olarak kabızlık ve aşırı idrara çıkma idrar saatlerimi not etmiştim o derece 😂 her 10 dakikada bir idrar geliyordu, ve sürekli su içen biride degilim.
İnşallah seninde pozitif haberini alırız canım bebislerimizin doğmasını heycanla bekleriz 🥰

Hoş buldum bebeğim ay inşallah yaaa buraya yakışır bir test atarız bizde 😍 hamiş arkadaşlarımızdan dualarında bizleri de unutmaması rica ediyoruz 😍❤️❤️
Öncelikle hoşgeldin, sizler içinde dua edicem, Rabbim inşallah tez zamanda bu duyguyu nasip eder sizlerede, sizde çift çizgili testlerinizi atarsınız, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🥰

Öncelikle hoşgeldin, sizler içinde dua edicem, Rabbim inşallah tez zamanda bu duyguyu nasip eder sizlerede, sizde çift çizgili testlerinizi atarsınız, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🥰
Hoş buldum canım teşekkür ederim 😍 amin amiiiinnnn Allah razı olsun kuzucum ❤️❤️ Sizlerde inşallah sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza minnaklarınızı ❤️

Kızlar size bir soru sorabilir miyim? Ben 2.5 senelik evliyim normalde prezervatifle korunuyorduk bu ay korunmayı bıraktık, inşallah gebelik için. Korunmasız ilk ilişkiden sonra bende idrar sıklığı başladı bu durum aklıma enfeksiyon olasılığını getirdi ama vücut spermle ilk tanışıklıkta da bu tarz reaksiyonlar veriyor mu sebep bu olabilir mi? Bu grupta sormak uygun mu bilmiyorum eğer değilse çok özür dilerim. Cevap veren olursa çok sevinirim.

Kızlarrr ben dün yumurtlama akıntısı gördüm bugün daha yoğundu dün ilişki olamadı maalesef bugün de bir kere tek oldu sizce akıntı yumurta çatlamaya yakın büyürken mi oluyor yoksa catlayinca mi deneyimi olanlar var mııı
Bence catlayinca oluyor ben yumurtladim günden hesapladım sürekli negatif çıktı daha dün pozitife dondu.Gecen Perşembe yani 3 Kasım'da yumurtladim ama o tahminimce cuma yada cumartesi catlayinca tutmuş ki dün pozitif gördüm

Kızlar size bir soru sorabilir miyim? Ben 2.5 senelik evliyim normalde prezervatifle korunuyorduk bu ay korunmayı bıraktık, inşallah gebelik için. Korunmasız ilk ilişkiden sonra bende idrar sıklığı başladı bu durum aklıma enfeksiyon olasılığını getirdi ama vücut spermle ilk tanışıklıkta da bu tarz reaksiyonlar veriyor mu sebep bu olabilir mi? Bu grupta sormak uygun mu bilmiyorum eğer değilse çok özür dilerim. Cevap veren olursa çok sevinirim.
Canım ben kaç yıllık evliyim ona rağmen korunmayı bıraktığımız da enfeksiyon geçiriyor gibi oluyorum.Hatta bir ara vajinamin için yanıyordu doktor fitil vermişti normalmiş bı doktora git bence fitil iyi geliyor.

Back