- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 27
Çok teşekkürler canım benimAy çok sevindim gözün aydın canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler canım benimAy çok sevindim gözün aydın canım benim
İnşallah canımYok canım geç değil daha dur yeni ogreniyoruz :)
Bat ne zamandı canımYapdim tek cizgi , Bati bekliyorum artik, bozukmus qaliba
Canım belırtılerın varmıydı bende de sarı sumuksu akıntı varÇok teşekkürler canım benim
Baska bi doktor banada öyle dedi adetle atilir die ama atmadi baska bi doktora gittim oda ilaç Verdi adetin ikinci günü kullan sadece bes gün sonra birak dedi yumurtlamayı arttirarak kistin bitmesini sagliyormus ama ben sogan kürü yaptım gecmezse öyle kullancaktim geçti şükürKist icinmi vermişti.? Bana hiçbirsey vermedi adetle atılır demişti iki adet sonrası gel dedi kontrole
Baska bi doktor banada öyle dedi adetle atilir die ama atmadi baska bi doktora gittim oda ilaç Verdi adetin ikinci günü kullan sadece bes gün sonra birak dedi yumurtlamayı arttirarak kistin bitmesini sagliyormus ama ben sogan kürü yaptım gecmezse öyle kullancaktim geçti şükürKist icinmi vermişti.? Bana hiçbirsey vermedi adetle atılır demişti iki adet sonrası gel dedi kontrole
Baska bi doktor banada öyle dedi adetle atilir die ama atmadi baska bi doktora gittim oda ilaç Verdi adetin ikinci günü kullan sadece bes gün sonra birak dedi yumurtlamayı arttirarak kistin bitmesini sagliyormus ama ben sogan kürü yaptım gecmezse öyle kullancaktim geçti şükür
Evet canım vardı aşırı yoğundu sürekli çamaşır degistiriyodum, hatta enfeksiyonlu diye düşündüm cunki yumurtlama günlerindeki kadar fazla akıntı vardı, birde her an adet olcakmisim gibi kasık ağrılarım vardıCanım belırtılerın varmıydı bende de sarı sumuksu akıntı var
Sarı sumuksu vardı He bende de barda ondna sordum :)Evet canım vardı aşırı yoğundu sürekli çamaşır degistiriyodum, hatta enfeksiyonlu diye düşündüm cunki yumurtlama günlerindeki kadar fazla akıntı vardı, birde her an adet olcakmisim gibi kasık ağrılarım vardı
Benim yumurtlama günüm 25 ekimdi ,akıntım baya yoğundu, malesef eşim calisiyodu ogun olmadı birliktelik ,Kızlarrr ben dün yumurtlama akıntısı gördüm bugün daha yoğundu dün ilişki olamadı maalesef bugün de bir kere tek oldu sizce akıntı yumurta çatlamaya yakın büyürken mi oluyor yoksa catlayinca mi deneyimi olanlar var mııı
Evet canım vardıSarı sumuksu vardı He bende de barda ondna sordum :)
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallahCanım benide hamiş olarak ekliyebilirsin, bu topik uğurlu geldi sanki Eki Görüntüle 3160744
Çok teşekkür ederim canım, inşallah Rabbim inşallah bekleyen herkese nasip eder bu duyguyuTebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallah
Benimde yumurtalıkta kistim vardı, hatta 3-4 aydır hamilelik gerçekleşmiyordu, kadın doğuma gittim kist dağılmış fallop tuplerine yakinlasmis, 3-4 ay daha normal yollarla çocuk sahibi olmayı deneyin, eğer olmazsa başka alternatiflere bakicaz dedi, şuan aklımdaki şeyde kist var hala hamilelikte oluştu bebeğe zarar vermez inşallahBaska bi doktor banada öyle dedi adetle atilir die ama atmadi baska bi doktora gittim oda ilaç Verdi adetin ikinci günü kullan sadece bes gün sonra birak dedi yumurtlamayı arttirarak kistin bitmesini sagliyormus ama ben sogan kürü yaptım gecmezse öyle kullancaktim geçti şükür
Tamam kuzumEvet canım vardı
Benimde dün oldu tam yemek yerken bıçak saplanır gibi 10-15 kez oldu nefes alamadım yemeğimi bırakıp koltuğa uzandım çok şiddetliydi hiç böyle bir şey yaşamadım, 2 saat sonra lavaboya gittiğimde akıntım da sen gibi çok çok açık renk pembe açık kahve tonu geldi akıntım peçeteye sildikçe gördüm 10-15 dk filen gördüm sonra gitti. Dünden beri hafif hafif ağrım oluyor özellikle bugün. Sanki adetim gelecekmiş gibi olyur belki de adet olucam. 3 gün sonra batımKızlar merhaba iyi akşamlar bugün 24. Döngü günüm ortalama 30-35 günde bir adet oluyorum 20. Güne kadar yumurtlama testiyle takip ettim ama çok dikkat ederek yapamadım o yüzden yumurtlama net görmedim. 2 gecedir kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi acıyla uyanıyorum gün içindede ara ara oluyor bu ve şuan belimde bacaklarımdada ağrı var 2 gün önce hafif kahvemsi bildiğiniz sümük gibi bi akıntım oldu 1 kere acaba geç yumurtlamamı oldu bilmiyorum ovülasyon testlerim bitti. Takvime göre bata 8 gün var döngünün 32. Günü oluyor.
Ovülasyon testlerimde bu şekilde