KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Evet benimde öyle ya bugün arabada oldu ay ay ay demekten başka bişey yapamadım. Bugünde belim kasığım bacaklarımın üst kısımları ağrıyor adet olacağım zaman buna benzer ağrı oluyor ama daha 8 gün var. İnşallah bebiştir senin canım bat a çok az kalmış

Çok teşekkür ederim canım, inşallah Rabbim inşallah bekleyen herkese nasip eder bu duyguyu
Amin inşallah canım bende yarın test yapıcam şimdiden çok heycanlıyım bir kaç gün önce adet oldum sandım o derece kasık ağrım oldu ama şimdi iki üç gündür hiç ağrım yok ani hareket etmediğim sürece aslında hamileyim diyordum hissediyordum ama kasık ağrım gittiğinden beri olmadı galiba diyorum hayırlısı inşallah ya

Ben de öyle Allah Allah Allah diye diye ellerimi zor yıkadım. Hemen eşim beni koltuğa oturtup uzanmama yardım etti oda çok şaşırdı noluyor diye. Bi kaç saat sonra görünce o açık kahve tonu skıntıyı reglim geliyor sandım ama yok 1 gün geçti o akıntı geleli dün akşam 22:30-23:00 sıralarıydı.reglim normalde gelirdi şimdiye kadar belim gelecek gibi ağrıyor. Bakalım nolacak. Anlamadım inş beleşe şeysidir

İnşallah canım ne zaman test yapacaksın

Yaa , o kadar iyi anlıyorum ki seni , inşallah pozitif görürsün canım hayırlısıyla, insan gerçekten çok heyecanlanıyor ben herzaman testte hayal kırıklığı yaşıyordum cikmicak diye yaptım kenara bıraktım bide bı geldim baktimki 2 .çizgi çıkmış silik şekilde, ertesi gün eşimde heycanlandi hemen kan testi vermeye gittik o sonuç çıkana kadar 2 saat boyunca e nabizdan çıkmadım

Gecikme olmadan yapmak istemiyorum canım umudum kırılsın istemiyorum. Gecekirsem yapcam inş
İnşallah gecikir inşallah pozitif görürsünn bende acaba erken mi yumurtladım diye dün gece test yaptım ilk başta bir çizgi görüyor gibi oldum ama bir kaç saat sonra kuruduğunda belirginleşti. Sonra su damlattım acaba kuruma çizgisimi diye ama kaybolmadıda bilemedim
Bak test bu

Eklentiler

• F2CF10C0-4FBE-4412-A142-BFF23AE500DB.png
    441 KB · Görüntüleme: 39
  • 6BED7B6F-6055-4EA6-8527-D71564003EBD.png
    604,7 KB · Görüntüleme: 33
Canım gebelikte olusan kistlerin bebege bir zararı olmuyor arkadaşım iki aylik hamile onunda kisti oluştu doktor dogumla atılır demiş sağlıkla al inşallah bebegini kucagina

Yaa ne güzel öok heycanlı bir süreç. Peki belirtilerin neler oldu bende beyaz veya sarı pek ayırt edemediğim bir akıntım var hatta bazen aktığını bile hissediyorum adet gibi kasık ağrım gitti dediğim gibi arada ani hareket edince oluyor ve karnıma çok krampf giriyor göğüs hassasiyeti bel ağrısı bunların hepsi var şuan bende

Var canım görüyorum inşallah vardır bir iki güne tam belirginleşir kaç gün var daha bat gününe

Kızlar benim yumurtlama 9 ekimdi çatladı ertesi gün de bugün 4. Gün göğüslerim adet olacakmış gibi ağrımaya başladı
Bir de Uhuyla oynayınca beyaz bir şey olur ya o tarz yapışkan akıntım geliyor
Kafam karıştı yumurtlama ve çatlama geçti bu ne anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…