• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bilmiyorum kafam çok karışık yarın adete 6 gün kalmış oluyo o alacağım test de 6 gün öncesine kadarıkar yazıyo.
Canım benim 6 gün önce yaptığım testlerde birşey çıkmadı. 4 gün kala kaset test ile öğrendim. Bir de o testlerle ilgili çok olumsuz yorum var

Ay çok sevindimmmm🥳🥰 kız niye haber vermiyorsunuz bana listeye hamiş emoji koyayım 🥳🤭🤪🤭🤭🤭
Canım benide hamiş olarak ekliyebilirsin, bu topik uğurlu geldi sanki 🥰
IMG-20221110-WA0016.jpeg

Canım benim 6 gün önce yaptığım testlerde birşey çıkmadı. 4 gün kala kaset test ile öğrendim. Bir de o testlerle ilgili çok olumsuz yorum var
Kuzu bugün itibariyle adete 1 hafta var kaset test negatif normal mi bu? Kendi kendimi yiyorum yaptığımdan beri ama bel ağrım kasık ağrımdan da duramıyorum

Evet evet o yüzden zaten günde iki kere yaptım nerdeyse 😂😂 7 kasım da vuruldum bugün 7.gün dün gece en son ov. testi yaptım silikleşmesini bekliyordum çatlama olmuştur falan diye. Beni ara kontrole çağırdı ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere dedi bidaha ilişki tarihi verdi. Ama anlamadığım şey iğneden bu yana hiç akıntım olmadı ve göğüs ağrım da hiç olmadı . Çatlasaydı bunlar olmalı mıydı diye takoldı kafama ya da hiç çatlamadı ve kiste mi dönüştü ((((

Kist icinmi vermişti.? Bana hiçbirsey vermedi adetle atılır demişti iki adet sonrası gel dedi kontrole

Kuzu bugün itibariyle adete 1 hafta var kaset test negatif normal mi bu? Kendi kendimi yiyorum yaptığımdan beri ama bel ağrım kasık ağrımdan da duramıyorum
Ben yumurtladan sonra 10. gün erken gebelik testi ile negatif gördüm sonra bat günü normal kaset teste pozitif gördüm. Çok erken henüz moral bozmak için

Back