• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar ben Aralık grubuna girdim ama benim sat 26 ekim ve döngülerim 30- 33-35 çok değişiyor her ay
Muhtemelen BAT 28 kasım olabilir bu ay

Bu ay yumurtlama ovulasyon test ve doktor kontrolü İle 9 ekimdi biz aslında her gün yapıyoruz yani değerlendirdik diyelim 😂🤣

Buradan da ilerleyeyim diyorum
Yumurtlamanın üzerinden 4 gün geçti ve göğüslerim adet olacak gibi acıyor kasık ağrımda var hatta dün akşam adet olacak gibi ağrıdı her an her şey olmuş olabilir 😅

Ben bu testlere güvenmiyorum canım. Beklemeni tavsiye ediyorum. Geçen ay da bende senin gibi böyle silik çıktı ama regli oldum. Bekle gününü bu bencesi tabi karar senin. Eki Görüntüle 3160536
Hadi ya doğru diyosun belli olmaz. Ama yinede kan vereyim bugün olmazsa 2 gün sonra tekrar veririm :) sabırsızlanıyorum.

Sen anlat canim 😊
Biraz kafamda fikir oluşsun.
Eşine öncesinde sprem testi yapıldı mı ?
Once ben tedavi oldum yumurtam büyütüldü catlatma iğnesi ile çatlatırdı 36 sonra gittik aşılamaya önce eşimden sperm alındı orda değerlerine de bakıyorlar aynı zaman sa
Somra 2 saat sonra benı aldılar AYnı hsg gibi aparat takıyor 10 dk bi işlem deli gbii acıyan bi işlem değil sakın korkma ki ben muayne bile olamazdım cok guzel geçti benım ki somra eve gidince col az kanama oldu o kadar kuzu

Merhaba, Aşılama 13. Gün silik çizgi sizce kan versem bugün çıkar mı ?
Bence daha kan verme bide bu testler bende hep böyle çıkıyordu kan veriyordum negatif oluyordu.Testi takip et koyulasirsa verirsin

Canım merhaba senle paylasmak istedim bana doktorum öyle dedi yumurtlama günlerimde bir gün arayla iliski oldu gece ama iliski sonrasi sirt üsttü uzanik bekledim Yarım saat ve hiç kalkmadim sabaha kadar öyle uyudum bat a kadar böyle birgün arayla ve hiç kalkmadan Fikir olur sanada Canım benim bat da 21
🤗😍 Evet bende yumurtlamaya kadar günaşırı planlıyorum. Ama yumurtlama sonrası çok düşük ihtimal diye biliyorum 🙈 elimizden geleni yapacağız 😂

Back