- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 83
- 26
İyi yapmışsın canım idrarda çıkan kanda haydi haydi çıkar güzel sonuçlarını bekliyorum inşallahİnşallah canimEşimle dayanamadık yine de kan vermeye geldik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın canım idrarda çıkan kanda haydi haydi çıkar güzel sonuçlarını bekliyorum inşallahİnşallah canimEşimle dayanamadık yine de kan vermeye geldik
Belirgin biz çizgi canım bence çıkar. Hayırlı olsunMerhaba, Aşılama 13. Gün silik çizgi sizce kan versem bugün çıkar mı ?
İnşallah canım haberdae et merak ettim bendeİnş canım ya bilemedim hiç gebelikte yaşamadığım için.çok çok az akıntıya karışık geldi açık renkte 10 -15 dk sildikçe gördüm. Sabaha baktım yok hala şuan. Bakalım inş reglim gelmez.
Maşallah canım gayet net görünüyor tebrik ederim idrarda çıkan kanda da haydi haydi çıkarMerhaba, Aşılama 13. Gün silik çizgi sizce kan versem bugün çıkar mı ?
Ya teşekkür ederim inşallah doğrudur :) iğne etkisinden dolayı değildir umarım :)Belirgin biz çizgi canım bence çıkar. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim, kan vermeye gidiyorum heyecan yaptım. İnşallah vardır :)Maşallah canım gayet net görünüyor tebrik ederim idrarda çıkan kanda da haydi haydi çıkar
Hadi ya doğru diyosun belli olmaz. Ama yinede kan vereyim bugün olmazsa 2 gün sonra tekrar veririm :) sabırsızlanıyorum.Ben bu testlere güvenmiyorum canım. Beklemeni tavsiye ediyorum. Geçen ay da bende senin gibi böyle silik çıktı ama regli oldum. Bekle gününü bu bencesi tabi karar senin. Eki Görüntüle 3160536
Once ben tedavi oldum yumurtam büyütüldü catlatma iğnesi ile çatlatırdı 36 sonra gittik aşılamaya önce eşimden sperm alındı orda değerlerine de bakıyorlar aynı zaman saSen anlat canim
Biraz kafamda fikir oluşsun.
Eşine öncesinde sprem testi yapıldı mı ?
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim, kan vermeye gidiyorum heyecan yaptım. İnşallah vardır :)
Kaç günün var bataHadi ya doğru diyosun belli olmaz. Ama yinede kan vereyim bugün olmazsa 2 gün sonra tekrar veririm :) sabırsızlanıyorum.
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumÇok teşekkür ederim, kan vermeye gidiyorum heyecan yaptım. İnşallah vardır :)
Geçen cuma yumurtladiysan daha erken ben yumurtlayali 11-12 gün oldu daha yeni testte daha belirgin2 gün önce ama yumurtlama dönemim bitmisti canım ben tahmini gecen cuma yumurtladım cünkü yumurtlama lekesi geldi
Bence daha kan verme bide bu testler bende hep böyle çıkıyordu kan veriyordum negatif oluyordu.Testi takip et koyulasirsa verirsinMerhaba, Aşılama 13. Gün silik çizgi sizce kan versem bugün çıkar mı ?
Yarın test yapan yok mu kızlar bana eşlik edenMaşallah bugün hamile haberi çok geldi darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah
Yarın test yapan var mı benle
35 çıkmış betainşallah düzenli artışa devam ederHemen bize de haber ver
Evet bende yumurtlamaya kadar günaşırı planlıyorum. Ama yumurtlama sonrası çok düşük ihtimal diye biliyorum elimizden geleni yapacağızCanım merhaba senle paylasmak istedim bana doktorum öyle dedi yumurtlama günlerimde bir gün arayla iliski oldu gece ama iliski sonrasi sirt üsttü uzanik bekledim Yarım saat ve hiç kalkmadim sabaha kadar öyle uyudum bat a kadar böyle birgün arayla ve hiç kalkmadan Fikir olur sanada Canım benim bat da 21