KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bendende bi test gelsin bat a ne kadar var tam bilemiyorum

Eklentiler

• 6DA3F5A7-6BB8-41DD-B10F-7D6C2EEEDC8A.png
    435,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 7FF2BA5D-290A-4A2B-B21B-45037D3FA5AF.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 52
Adetine
Eki Görüntüle 3160116
Kizlar yapar yapmaz çıktı resimde tam çıkmıyor ama gozle bakar bakmaz görünen ikinci çizgi var... Ama dünkü testte hiç bişey yoktu bu nedemek testler mı bozuk.
Adetine kaç gün var canım? Ben gördüm ama aşırı silik dikkat etmek lazım belki foto diye öyledir çıplak gözle farklı görünüyordur

Çokkkk teşekkür ederim

Göremedin mi gercekten mi.Ben görmeyi istediğim için mi görüyorum acaba
Kaç gün var bugun ıtıbarı ıle bata,5 varmış KESK’e elındekı testlerı azcık bıraksaydın bu günlerde çıkma olasılığı çok dusuk zaten ıkı günde bır yapsaydın en azından bende çok bısey goremedımfotıgraf çok yakınbelkıde ondan uc gün kalayap hazır testın bıtmıs bekle bıle derım bu aşamada ıse bence kan verme umarımguzel sonuçlar çıkar

Gunaydın kızlar catlamadan sonra 8. Gün bugün, sizce var mı bir seyEki Görüntüle 3160131
Var gibi evet ama bekle. Ben geçen ay elimde bi tane strip testlerden vardı senin gibi çıktı ama regli oldum. Şimdi asla yapmayacağım günümü bekleyip gecikme olunca kan testi vereceğim . Gün öncesi yapıp moral bozukluğu olsun istemiyorum, testlere de çok güvenmiyorum açıkçası.korkuyorum bozuk olmasından

Bak geçen ayki testim gördün mü çizgiyi. Ama regli oldum. Bekle arkadaşım zor biliyorum ama bekle.

Eklentiler

• 12D98D2C-C1AF-4E2A-92FD-26682EFB177B.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 60
Ya
Bata kaç gün var ?
5 gün kaldı

Merhaba Hanımlar,ben dün kan testi vermistim 1.48 çıkmıştı.Bugun iki farklı marka yaptım.Silik çizgi gördüm.Tahmini yumurtlamanin 12.gunu bugun.Bir arkadaş kimyasal olabilir,daha yüksek çıkması gerekiyormuş.Kimyasal olunca beta kanda daha geç mi yükselmeye başlıyor?

Eklentiler

• 20221112_142034.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 46
Alakası yok regl günümden 2 gün sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm sonra kan verdim 350ydi. 700lere çıkıp düştü bi anda ama yavaş yavaş yükselip yavaş yavaş inende var bence o vucuda ve rahme göre değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…