Evet canım bana da fazla geldi. Çoğul gebelik ihtimali var mı?Arkadaşlar geçen hafta perşembe betam 32ydi bu hafta perşembe 1700 olmuş. Çok fazla artmamamış mı sizce de? Doktorum da hastaymış muayene olamadım. Nedir yorumunuz?
Yaaa teşekkür ederim canım benimAyyy dualarım seninle inşallahBenim belirtim diğer aylar daha çok olmuştu ve bu ay hiiiçç ümidim yoktu hiç ama hiç düşünmedim işte sizlere attım testi onu da öylesine yaptım sonra baktım 2 dk sonra gözlerime inanamadım amaaa ADET BELİRTİSİNİ YAŞADIM DÜN SABAH OLDUM SANDIM HATTA AZICIK BİR LEKE GELDİ. Ama yüzüm aşırı KAŞINDI BİR DE HER YERDE PAT DİYE UYUYACAK GİBİYDİM FOLİK ASİTİN YAN ETKSİ DİYE DÜŞÜNDÜM. Yumurtalıklarımda bi hareketlilik var belim çok ağrıyor
Canım bir sorum olacaktı ya o zaman sana ilkim kimyasal olmuştu o nedenden dolayı doktorum hastalığımı buldu biliyorsun öğrenir öğrenmez iğneye başlamamız lazım ve öncesinde kan sulandırıcı haba ben başladım bide vitamin alıyorum ek olarak. Sorum ben geç adet oluyorum kaç aydır biraz düzensiz bir iki gün oynuyor bir kaç günden birşey olur mu iğneye geç başlanışırsa korkuyorum eğer varsa geç mi kaldım diye bat günü çarşamba günü pazartesi günü test yapıcam iki gün önce ama olup geç mi yapıyorum testi diye içime korku girdi iğneye başlamazsam hemen kimyasal gebelik oluyor biliyorsun 32-34günde bir adet oluyorum bu ay erken yumurtladım gibi ama 30-13inenyumurtladım sanırım akıntım kasık ağrım oldu.Ben kullanıyorum canım
17 kasimBat Günün ne zaman
Canım bazı doktorlar hamilelik öncesi iğne önerir (benimki öyle), bazıları adete 2-3 gün kala hamilelik testi yapılıp başlanır der, bazıları da kalp atışından sonra başla der. Yani risk kısmı senin pıhtılaşma genlerine ve doktoruna bağlı. Gönlünü karartmaCanım bir sorum olacaktı ya o zaman sana ilkim kimyasal olmuştu o nedenden dolayı doktorum hastalığımı buldu biliyorsun öğrenir öğrenmez iğneye başlamamız lazım ve öncesinde kan sulandırıcı haba ben başladım bide vitamin alıyorum ek olarak. Sorum ben geç adet oluyorum kaç aydır biraz düzensiz bir iki gün oynuyor bir kaç günden birşey olur mu iğneye geç başlanışırsa korkuyorum eğer varsa geç mi kaldım diye bat günü çarşamba günü pazartesi günü test yapıcam iki gün önce ama olup geç mi yapıyorum testi diye içime korku girdi iğneye başlamazsam hemen kimyasal gebelik oluyor biliyorsun 32-34günde bir adet oluyorum bu ay erken yumurtladım gibi ama 30-13inenyumurtladım sanırım akıntım kasık ağrım oldu.
Evet 17 kasımda ama erken yumurtlama gördüm 1 kasım yumurtlama 2 kasım sabah çatlama olmuştu. 16 kasımda bekliyorum regli.17 kasim
Testlerde mi birşey var ya niye böyle oluyor.Ben artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.
Canım ben Türkiye de yaşıyordum almanya ya taşındık tedirginliğim ondan burda doktorumda daha yok yoğuk oldukları için randevuyu kaç ay sonraya verdiler hastalığımı anlattım öğrenir öğrenmez başlamam lazım diye iğneye pda öğrendiğinde ara yardım ederiz dedi doktorum değiştiği için çok tedirginim Türkiyedeki doktorum hastalığımı buldum hem önlem aldı korkuyorum o yüzden şimdi burda sırf bunun yüzüne çocuk istemedim ama nereye kadar eni sonu kardeş isticektik keşke dün tesr yapsaydım görseydim hemen arardım giderdim şimdide hafta sonu girdi artık araya ne yapıcam bilmiyorum o yüzdenCanım bazı doktorlar hamilelik öncesi iğne önerir (benimki öyle), bazıları adete 2-3 gün kala hamilelik testi yapılıp başlanır der, bazıları da kalp atışından sonra başla der. Yani risk kısmı senin pıhtılaşma genlerine ve doktoruna bağlı. Gönlünü karartma
Yumurtlama döneminde yapıp üst pozisyonda ol o zaman kenara itemiyorlarPat diye hamile kalsam da ev işimiz de arkasına gelse ne efsane olurdu Allahım
Evet canım bende görüyorum demek ki betan yükselmiş ve beliginleşiyor artık testin normal günden güne artması lazım o çizginin koyuluğu sağlıklı bir gebelikte içini ferah tutEki Görüntüle 3160116
Kizlar yapar yapmaz çıktı resimde tam çıkmıyor ama gozle bakar bakmaz görünen ikinci çizgi var... Ama dünkü testte hiç bişey yoktu bu nedemek testler mı bozuk.
İnşallah bakar bakmaz görülüyor çok mutlu oldumEvet canım bende görüyorum demek ki betan yükselmiş ve beliginleşiyor artık testin normal günden güne artması lazım o çizginin koyuluğu sağlıklı bir gebelikte içini ferah tut
Birde filtresizini atsana burda apaçık varGunaydın kızlar catlamadan sonra 8. Gün bugün, sizce var mı bir seyEki Görüntüle 3160131
Gunaydın kızlar catlamadan sonra 8. Gün bugün, sizce var mı bir seyEki Görüntüle 3160131
Birde filtresizini atsana burda apaçık varGunaydın kızlar catlamadan sonra 8. Gün bugün, sizce var mı bir seyEki Görüntüle 3160131
Evet gördümm benimkinde böyleydi dün ve ondan önce ki gün bugün ki böyle bakar bakmaz görülüyor.Elimde test kalmadı pazartesi kan vermeyi düşünüyorum erken mi acabaEki Görüntüle 3160148
Filtresiz fotoda belli olmuyor bence canım ama gözümle baktıgımda var gibi ama emin olamadım umut dünyasıP Pearlgirl
Sonraki sürec icin erken olabilir ama ögrenmek istiyorsan kanda cıkar canımBirde filtresizini atsana burda apaçık var
Evet gördümm benimkinde böyleydi dün ve ondan önce ki gün bugün ki böyle bakar bakmaz görülüyor.Elimde test kalmadı pazartesi kan vermeyi düşünüyorum erken mi acaba
Ayy gercekten mi hangi fotoda daha net canım filtresiz olandaBirde filtresizini atsana burda apaçık var
Evet gördümm benimkinde böyleydi dün ve ondan önce ki gün bugün ki böyle bakar bakmaz görülüyor.Elimde test kalmadı pazartesi kan vermeyi düşünüyorum erken mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?