How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hahahahahahaha gaza getirme beni zor tutuyorum kendimi zaten 😂 😂 😂 😂
Ben pazartesi diye kendimi hazırladım ama aklıma giriyorsun bak bence dayanalım 😂😂😂😂😂
Hafta içi çalışıyorum çok da erken kalkıyorum ona firsatim kalmıyor pazar günü önden yolu açayım o zaman. Pazartesi beraber senin sonuçla benimkinin pozitif kutlamasını yapalim 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️

Kızlar merhabalar adetime 3-4 gün var bugün pembe kahverengi bir akıntım oldu adet olduğumu düşünüyorum ama yerleşme kanaması olabilir mi çok az miktarda değil ama yoğunda değil ve normalde hep kıpkırmızı başlardı
Olabilir canım daha önce böyle birşey yaşamadıysan adet öncesi inşallah vardır 😍

Herkese merhaba 🤗 aranızda baya yeniyim.
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım
Meme kanseri geçirip tedavimin 3.senesi sonunda bebek için izin alanlardan biriyim 🤗 36 yaşındayım. Çok şükür reglim geri döndü ve 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz. Dilerim bu ay herşey yolunda gider.
Adetim biter bitmez bir ilişki oldu. Bakalım 3 günde bir deneyeceğiz 😊 dualarınız benimle de olsun
Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sevdindirici haberini alırsın 💛

Hafta içi çalışıyorum çok da erken kalkıyorum ona firsatim kalmıyor pazar günü önden yolu açayım o zaman. Pazartesi beraber senin sonuçla benimkinin pozitif kutlamasını yapalim 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️
İnşallah canım tmm öyle yapalım güzel haberlerini bekliyorum inşallah yaaa 😍😍😍😍

Nuhra2 Nuhra2 canım sana birşey sorucam kadık ağrım gitti benim bugün ani hızlı hareket edince tek kasığıma ağrı giriyor ve göğüs ağrım var sende de mi öyle oldu daha dün sancım vardı hep bugün yok
Canım benim de bazen oluyor bazen geçiyor. Çoğunlukla gaz sancısı ya da çekilme gibi.

Bugün bende hiç sancı olmadı bi ümidim kesildi gibi bilemedim bir sefer tek namaz kılarken birden ağrı girdi sağ tarafıma sonra gitti
Bazılarının hiç ağrı sancı olmuyor bazıları yoğun regl ağrısı gibi yaşıyor. Kıyas içine girme, olumlu düşün ❤️

Back