Amin amin inşallah canım benimBen hamile olduğumu hissetmedim aslında burada bir arkadaşla aynı ayda hamile kalacağımızı hissettim nedense belki öyle denk geldi belki oldu ama işte inşallah sağlıkla tutunur
Hahaha haklksın bende öyleyim beni gaza getirmeyin test yapıp duramıyorumEvet ya daha belirgindi benim içimde kurt var sanki duramıyorum bir türlü dusunmeden de yapamiyorum
En iyisini yapıyorsun canım vallah tebrik ediyorum seniCanım ben kan verme süreci yüzünden çok çektim. O yüzden beklemem lazım artık
Benimde kasık ağrım vardı kaç gündür şimdi dikkatimi çekti bugün yok ama göğüslerim ağrıyor baya, bende de adet öncesi olan şeyler bunlarKızlar adetime 2-3 gün kaldı adet öncesi başlayan karın ağrım başladı. Bu ay da olmadı galiba
Canım arkadaşım sağlıkçı o teste bakıp yok negatif dedi öncekiler için de erken gebelik testi bir daha yapma dedi çok yanilticiymis.Bu testler günün her saati yapılıyormus ben bıraktım arkadaslar daha demin leke geldi adetim başlıyor sanırımP Pearlgirl canımmsın o kaa para verip testi niye ziyan ettin acaba, sabah ilk idrarla yapsaydın ya keskefilitrelide bir gölge var ama artık gözümüz o kaa test gördü ki ve çoguda gölge testler olduğu için gözüöüz o gölgeyi oraya koyuyor mu acaba diye de düşünmüyor değilim
İnşallah bebiş senledirinşallah sağlıkla büyüsün bizde günde yaptığın 5 testle bunu onaylayalım
Çok erken yaptın canım en az adete 2gğn kala yapsaydın ama Allahtan ümit kesilmez kırmızulae gelene kadar ümidini kesme lekenme belkide yerleşme kanamasıdır tam o zamanlarda oluyor sıkma canını iyi düşün iyi olsunCanım arkadaşım sağlıkçı o teste bakıp yok negatif dedi öncekiler için de erken gebelik testi bir daha yapma dedi çok yanilticiymis.Bu testler günün her saati yapılıyormus ben bıraktım arkadaslar daha demin leke geldi adetim başlıyor sanırım
Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim bu kaçıncı ay böyle inan saymayı bıraktım.Aralik ayı konusuna geçiyim yavaştanÇok erken yaptın canım en az adete 2gğn kala yapsaydın ama Allahtan ümit kesilmez kırmızulae gelene kadar ümidini kesme lekenme belkide yerleşme kanamasıdır tam o zamanlarda oluyor sıkma canını iyi düşün iyi olsun
Kuzum hayırlı zamanda olsun, Ölümden başka herşeyin çaresi var hiç üzülme. Bakarsın biz de beraber hamile kalırız, bu topicte yeni moda bu trend buof özlem benım bebek hayallerı ertelenebılır yada cok üstüne düşmeyebilirim eşim ısten ayrılmıs bizi zor zamanlar beklıyor
Gayet güzel bat a kaç gün var cnm ?benim nasıl sence beybisi bi baksana
9 gün var kuzucumKuzum hayırlı zamanda olsun, Ölümden başka herşeyin çaresi var hiç üzülme. Bakarsın biz de beraber hamile kalırız, bu topicte yeni moda bu trend bu
Gayet güzel bat a kaç gün var cnm ?
9 gün var kuzucum
İnşallah en kısa zamanda Allahım nasip eder canım ümidini kesme doğru zamanda gelir inşallah doğru zamanını bekliyor minikCanım güzel dileklerin için teşekkür ederim bu kaçıncı ay böyle inan saymayı bıraktım.Aralik ayı konusuna geçiyim yavaştan
Bu da inş hiç beklemediginde surpriz olarak gelirİlki şıp diye tuttu. Evlendikten sonra 1 sene korundu eşim bırakınca hemen tuttu çok şükür. 2. de 3 ay sonra tuttu. Yine eşim korunuyordu. 3. de valla ben 5 senedir Yasminle korundum. 6 ay oldu bırakalı. İlk zamanlar eşim korundu. Şimdi de geri çekiliyor. Üstüne de gitmek istemiyorum. Zaten kaçak ilişkilerde de bişey olmadı. Hayırlısı Allahtan onda varikosel de var. Paşamın yüreğinin biraz zamana ihtiyacı varmış , erteliyor biraz bakalım :) Ben hiçbir test yaptırmadım. Kan değerlerim genelde çok şükür iyi çıkıyor.Hapı yeni bıraktım sayılır kendimce 1 yıla kadar vakti var. Birkaç ay düzenli denersem ve tutmazsa test yaptırırım.
Benim yaşadıklarıma göre çıkarımlarım, 1. de adetin hemen sonrasında 2 güne bir ilişki olmuştu ve kafam aşırı rahattı. Tatil bebeği diyorum ona ben :) Kendi de tam tatil bebeği şeker gibi bişey ilk oğlum adı Yiğit Efe2. de çok düzensiz ilişki olmuştu, dikkat ettiğim ay hamile kaldım.Yumurtlama öncesindeki gün tuttu diye düşünüyorum ve düzenli ilişki sebebiyle.
Hadi bakalım sıktım dişimi yola devamDaha senin en az 6-7 ölçümünü görmemiz gerek bebişim, dayan
Yaaa
Kuzummmmmmm buralardayımmmmNerelerdesin sen ?
Valla hepimize umut oldunYaaaben hala çok şaşkınım sen dün ben yapcam sen de yap demesen hayatta cesaret edip de yapamazdım bı hafta daha beklerdim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?