- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Hamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı
Kuzu bar gibi takip etKizlar bugunkini gözümle daha rahat gorebildim umutlanmamaya çalışıyorum ama ...Bilemedim
Ben dedim çok hissettim çünkü bilmiyorum
Ay inşallah Allahım o kadar rüya boşa olmasın nolurKiiiizzzz ateş de düşmemiş e bu çok iyi, test de bariz görünüyor. Bak ama napiyoruz sakin sakin bekliyoruz. Allah kotusunden korusun ama her ihtimal var sakin olalım ki hayal kırıklığı yaşamayalım çok sevindim devamı gelsin inşallah Ateşi takibe devam bebişim
İnşallah bitanem inşallah çok korkuyorumHarıka bebegım sımdı sakınce bekliyoruzzzz korkmuyoruz takıp ediyoruz
Yaaaaaa var dimi Allahım nolur tutunsun bu sefer nolur hayırla sağlıklaAyyyy bu sefer golge değil kardesimmmm
Dua et sağlıkla ilerlesin lütfen gecen ay da silik gördüm sonra adet oldum bunsefer çok korkuyorumTatlımmmmmm
Hayırlı olsun canım evet ben gördüm cızgıyı 12. Gününmü bugün catlamadanAy inşallah Allahım o kadar rüya boşa olmasın nolur
İns kuzu koyu olan var diğer açıkları anlamadım amaYaaaaaa var dimi Allahım nolur tutunsun bu sefer nolur hayırla sağlıkla
Vermeicem gün geçince vericem bariz görüyorum ama fotoyu net çekmesem hiçbir açıdan. Hatta Şuan daha da netCanim ben görmüyorum ama sen görüyorsan vardır, hayırlı olsun
Kan verecek misin bugün ?
Güne 3 güzel haberle başlamak ne guzel
Evet kuzum pazar adet olmam gerekiyor yani inşallah olmamHayırlı olsun canım evet ben gördüm cızgıyı 12. Gününmü bugün catlamadan
Yemin ederim bilmiyorum adını her gördüğümde bu hisse kapıldımÇok belirgin belli ve nasıl bunu hissettin gerçekten hep diyodun
Maşallah maşallah evet dahada netleşmiş rüyalar boşa degılmişVermeicem gün geçince vericem bariz görüyorum ama fotoyu net çekmesem hiçbir açıdan. Hatta Şuan daha da net
Bu testlerde yalnislik olma ihtimali çok korkutucuKuzu bar gibi takip et
Yapcak gibiyim zaten dayanamiyorum
Allah'ım nolur sağlıkla ilerlesinDua et sağlıkla ilerlesin lütfen gecen ay da silik gördüm sonra adet oldum bunsefer çok korkuyorum
Ayy o kadar sevindim kiAteş tablom da bu şekilde adete son iki kala testimi de bırakıyorum oha ya inanamıyorum ne olur geçen ay gibi olmasınpozitifbiri @Papatyamaviss @TASUU heyecandan kimi etiketleyeceğim unuttum
Ooo artık iyice kırmızı maşallah maşallah
Ben ben değilim ki ben döllenmeyi bekleyen bir yumurtayim deseydinKız aklıma ne geldi sen böyle yazınca. Yumurta Çatlasın diye havuç kemiriyodum katır kutur o sırada da eve servisten gelmişlerdi eşimle açtık kapıyı hala katır kutur yiyorum farkında da değilim eşim döndü bana bi bakış attı hahaha o an anladım sonradan da diyo ki adamların yanında katır kutur sesli havuç yiyosun madem yicen içeri gitsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?