Yarını beklemeden hemen bugün vercem ya biz çok umudu kesmiştik çünkü eşim inanmaya korktu gösterince hemen kan ver dedi ben de tamam dedim zaten hastanede çalışıyorum koşa koşa gider veririm hemenCanim maşallah çok belirgin. Yarın kan ver hemen
Bence sende de var canım sadece biraz yeni gibi ne zaman adet tarihin ay inşallah ikimiz de hamileyizdirKizlar bugunkini gözümle daha rahat gorebildim umutlanmamaya çalışıyorum ama ...Bilemedim
Adetime 6 gün var. çizgiyi sende gördün mü?Bence sende de var canım sadece biraz yeni gibi ne zaman adet tarihin ay inşallah ikimiz de hamileyizdir
Gördüm canım oo 6 gün varsa daha çok erken o kadar silik çıkması çok normal bence sen pazartesi kan ver kesin sonucu alırsın o zaman ama bence hamilesin görünüyor çizgiAdetime 6 gün var. çizgiyi sende gördün mü?
Günaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolurHamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı
Gözün aydınnnGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
Yaaa inanmıyorumGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
Pazar günü daha koyu görürsem giderim mutlakaGördüm canım oo 6 gün varsa daha çok erken o kadar silik çıkması çok normal bence sen pazartesi kan ver kesin sonucu alırsın o zaman ama bence hamilesin görünüyor çizgi
Çok belirgin belli ve nasıl bunu hissettin gerçekten hep diyodunGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
İnşallah koyulaşırPazar günü daha koyu görürsem giderim mutlaka
Canim ben görmüyorum ama sen görüyorsan vardır, hayırlı olsunGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
Aferin hepinizeiyilikperisi92 canım bu topikteki hatunlar da test konusunda pek çömert ama yalnızca artımed geçerli sayılıyor
TatlımmmmmmGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
Ayyyy bu sefer golge değil kardesimmmmGünaydın ben sana ne dedim benim de elim ayağım titriyor iki günüm var kaset test yaptım görüyorum ben de ikinci çiZgiyi siz de görüyor musunuz bakın kızlar nolur
YaaaaaHamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı
Harıka bebegım sımdı sakınce bekliyoruzzzz korkmuyoruz takıp ediyoruzAteş tablom da bu şekilde adete son iki kala testimi de bırakıyorum oha ya inanamıyorum ne olur geçen ay gibi olmasınpozitifbiri Papatyamaviss T TASUU heyecandan kimi etiketleyeceğim unuttum
Ateş tablom da bu şekilde adete son iki kala testimi de bırakıyorum oha ya inanamıyorum ne olur geçen ay gibi olmasınpozitifbiri Papatyamaviss T TASUU heyecandan kimi etiketleyeceğim unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?