- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bulundugum şehirde ailem yok oğlum çok yanlız eve misafir gelsin diye agliyor okula verdik kardesi yok hep tek diye okuldada uyum problemi yaşıyor gecmi kaldim diye kendime kızıyorum okulda ki çocukların çoğunun kardesi abisi ablasi var tek çocuk bi kac öğrenci ve hepsiyle sorun yasiyolar yada tesadüf sonra diyorum ki ikinci cocuk olursa oğluma hic yetemezsem malum şu an hamile kalsam bile oğlum ilk okula başladığında ya yeni doğan yada 1 yas bir bebek olacak daha mı çok etkilenir kötü olur onun için çok üzülüyorum cocuk misafir diye agliyor hergun şaka gibiCanım benim 2 tane var ellerinden öper kız ilkokulu başladığında oğlan 40 günlüktü 7 yaş var aralarında oğlan şimdi 4 ü bitirdi hamile kaldım oldu diyene kadar 5 olur.
Bence sağlıksal bir engel yoksa geç kalınmış diye bir şey yoktur. Kısmet bu bebenin vakti de buymuş. Mesela bana kalsa oğlan 2. değilde 3. Olurdu ben şimdi 4. Çalışıyor olurdumama her şey bizim isteğimiz doğrultusunda olmuyor. Rabbim hayırlısını hayırlı vakitlerde nasip etsin. Hiç kafanı bulandırma, bebe olsa da olmasa da biz o işi yapıyor muyuz, eee o zaman zevk almaya bakalım tadını çıkaralım anın
Aynen oyüzden 14 gün gecikme bekliycem zor ama sanırsam hayel kırıklığı yaşamamak için en iyisi beklemekVe biz bunu erken öğreniyoruz ben ilk kez denk gelmiştim
Bende işte kendimi suçluyorum gecmi kaldim diye sonrada ya ikinci olursa dahami kötü olur diyorum suan zaten bu ay hamile kalsam bile 5 yas olacak acaba tamamen bu fikri erteleyip ilk okul dönemi bittikten sonramı olsa diyorum ama cocuk yalnızlıktan da kafayı yiyecek bu ikinci cocugu yapmak çok zormuşBenim de oğlum 39 aylık canım. Aslında ben çocuklar arasında Maksimum 3 yaş olması taraftarı bir insandım ama pandemi şu bu derken süreç uzadı. Ben yapı itibariyle sabırlı ve toleranslı biri değilim. O yüzden birlikte büyüsünler sil baştan sürekli başa sarmayayım dedim hep
Canım beklemek daha garanti geliyor ama riskli bir yanı da var. Dış gebelik gibi bir durum ancak beta takibi ile anlaşılıyor ve geç kalınma durumunda annenin hayatı için dahi risk oluşturuyor. Yani reglin birkaç gün geçmesine okeyim ama o kadar uzun süre beklemeni tavsiye etmemAynen oyüzden 14 gün gecikme bekliycem zor ama sanırsam hayel kırıklığı yaşamamak için en iyisi beklemek
Geç kalma ya da erken davranma diye birşey yok canım. Herkesin aile dinamikleri farklı, yapısal olarak da aynı değiliz. Bazısı var ben çocuğum büyümeden ikinciyi yapamam der bazıları da benim gibi düşünür. Sen sevgini esirgemediğin müddetçe her daim sorunlar hallolur. İçini ferah tutBende işte kendimi suçluyorum gecmi kaldim diye sonrada ya ikinci olursa dahami kötü olur diyorum suan zaten bu ay hamile kalsam bile 5 yas olacak acaba tamamen bu fikri erteleyip ilk okul dönemi bittikten sonramı olsa diyorum ama cocuk yalnızlıktan da kafayı yiyecek bu ikinci cocugu yapmak çok zormuş
Kızım iki yaşında canım ikinciyi istiyorm inşallah seninkiKızlar 2 bebegi isteyenler ilk çocuklarınız kac yasinda ya bugün moralim cok bozuk butun gun kendimi suçladım durdum acaba kardes için gcmi kaldim yoksa daha erkenmi diye hic boyle saçma bir ikilemde kalabilir mi bir insan ya bendeki problem
Insallah canım zaten o kadar büyükte konuştum ki herhalde zamanında rabbim bekletiyor bekledikçe de güzelleşiyor sevgisi işliyo zor olan güzel geliyorGeç kalma ya da erken davranma diye birşey yok canım. Herkesin aile dinamikleri farklı, yapısal olarak da aynı değiliz. Bazısı var ben çocuğum büyümeden ikinciyi yapamam der bazıları da benim gibi düşünür. Sen sevgini esirgemediğin müddetçe her daim sorunlar hallolur. İçini ferah tut
Benimki 4 yas 4 aylik canımKızım iki yaşında canım ikinciyi istiyorm inşallah seninki
Haklisin canım bide dis gebelik var tabi ben iki ay üst üstte böyle kalip tutunmaya gelip düsünce bide esimede söylüyordum onca heycan bir anda gidiyordu doktor 14 gün mutlaka bekle dedi ilaç Verdi bakalım nasip artık bugün testlere baktım ve yok yok Alma dedimCanım beklemek daha garanti geliyor ama riskli bir yanı da var. Dış gebelik gibi bir durum ancak beta takibi ile anlaşılıyor ve geç kalınma durumunda annenin hayatı için dahi risk oluşturuyor. Yani reglin birkaç gün geçmesine okeyim ama o kadar uzun süre beklemeni tavsiye etmem
Ne erken ne geç canım gayet iyi bir yaş kendini hazır hissediyorsan kendine göre karar vericeksin çocuk alışıyor seviyor kardeşini tmm biraz başlarda zor oluyor diye duydum hep ama hepsi geçici sen kendi hazır hissediyorsun üstesinden gelirsin canımBenimki 4 yas 4 aylik canım
Yani bunlar mı@iyilikperisi92 canım bu topikteki hatunlar da test konusunda pek çömertama yalnızca artımed geçerli sayılıyor
Eşimde bende 6 aydir deniyoruz aslinda sanırım ama ben 3 aydir falan baya istiyorum sonra hep acaba oğluma yetebilirmiyim bebege ve ikisine yetişirmiyim klasik anne sorunu bu sanırım buNe erken ne geç canım gayet iyi bir yaş kendini hazır hissediyorsan kendine göre karar vericeksin çocuk alışıyor seviyor kardeşini tmm biraz başlarda zor oluyor diye duydum hep ama hepsi geçici sen kendi hazır hissediyorsun üstesinden gelirsin canım
Bu arada trendyolda suan 5.5 tl bu marka baya indirimli alacak olan varsaYani bunlar mıstoklarımda erkeni normali hepsi artımed
Eczaneden kaset testi 7 ye erkenini 20 tlye almıştım evet bayağı uyguna geliyor ama bunlar şimdilik bu ay yeterli bana inşallah tekte güzel sonuç görürümBu arada trendyolda suan 5.5 tl bu marka baya indirimli alacak olan varsa
Merhaba hep görüyordum ama hiç katılmadım belki bu ay nasip olur 10 aydır hamile kalamıyorumSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım�
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM @LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Papatyaa61 4 EKİM 3 KASIM @canimms 5 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM @pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @Deepblues 4 KASIM @melegim can 5 KASIM @trkn0709 8 EKİM 5 KASIM @Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM @smgsmgsmg 10 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM @darwali 7 KASIM @Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @neslihamje 12 EKİM 9 KASIM M Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @mssmaya07 13 KASIM @sila1825 13 KASIM @zorunlualanlar 13 EKİM 14 KASIM @Devakus 14 KASIM @fnd_50 14 KASIM @Hic98 14 EKİM 14 KASIM @Eozlemtsn 15 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @Cesmedeva 16 KASIM @iyilikperisi92 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM Safransari 22 EKİM 18 KASIM @-Arwen- 24 EKİM 18 KASIM @Kadermelisa 18 KASIM @marythebaby 19 KASIM Bir hayale yolculuk 22 EKİM 20 KASIM @jetese 26 EKİM 21 KASIM _Umutlu_Pozitif_ 21 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @deniizzzzz 26 EKİM 23 KASIM @Nypmha 25 KASIM @pozitifbiri 1 KASIM 25 KASIM @didom65 @babylovev 28 KASIM @TASUU 28 EKİM 24 KASIM @sevayd 28 EKİM 24 KASIM @melegim can 30 EKİM 25 KASIM @Mervenur277 1 KASIM 28 KASIM @Pimpirikli10 31 EKİM 29 KASIM @beyons 3 KASIM 29 KASIM @Deepblues 29 KASIM @Beyazmelek11 30 KASIM @hasgrl 30 KASIM
Hamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardıİlk gebeliğimde ben de öyle olmuştum canım 15 ay sebepsiz olmadı. Olduğu ay inanamadım şoka girdim hadi ya yanlıştır falan dedim sana hak veriyorum ama bugünler geride kalacak inan bana
Canım hevesini kır.ak istemem ama o kuruma çizgisi pozitif olacak yer kuruyunca öyle beyazımsı bı çizgi olusturuyorKızlar ben dün test yapmıştım bugün baktım hafıf bir cızgı var yarın bat günü ama umutlanmak istemiyorum kuruma cızgısıdır dıye öyledir demi
Hayırlı uğurlu olsunnnHamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı
Amin inşallah çok teşekkür ederim kan vermeye gitcem hemenHayırlı uğurlu olsunnnsağlıkla al kucağına
Canim maşallah çok belirgin. Yarın kan ver hemenHamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?