KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bulundugum şehirde ailem yok oğlum çok yanlız eve misafir gelsin diye agliyor okula verdik kardesi yok hep tek diye okuldada uyum problemi yaşıyor gecmi kaldim diye kendime kızıyorum okulda ki çocukların çoğunun kardesi abisi ablasi var tek çocuk bi kac öğrenci ve hepsiyle sorun yasiyolar yada tesadüf sonra diyorum ki ikinci cocuk olursa oğluma hic yetemezsem malum şu an hamile kalsam bile oğlum ilk okula başladığında ya yeni doğan yada 1 yas bir bebek olacak daha mı çok etkilenir kötü olur onun için çok üzülüyorum cocuk misafir diye agliyor hergun şaka gibi

Bende işte kendimi suçluyorum gecmi kaldim diye sonrada ya ikinci olursa dahami kötü olur diyorum suan zaten bu ay hamile kalsam bile 5 yas olacak acaba tamamen bu fikri erteleyip ilk okul dönemi bittikten sonramı olsa diyorum ama cocuk yalnızlıktan da kafayı yiyecek bu ikinci cocugu yapmak çok zormuş

Aynen oyüzden 14 gün gecikme bekliycem zor ama sanırsam hayel kırıklığı yaşamamak için en iyisi beklemek
Canım beklemek daha garanti geliyor ama riskli bir yanı da var. Dış gebelik gibi bir durum ancak beta takibi ile anlaşılıyor ve geç kalınma durumunda annenin hayatı için dahi risk oluşturuyor. Yani reglin birkaç gün geçmesine okeyim ama o kadar uzun süre beklemeni tavsiye etmem

Geç kalma ya da erken davranma diye birşey yok canım. Herkesin aile dinamikleri farklı, yapısal olarak da aynı değiliz. Bazısı var ben çocuğum büyümeden ikinciyi yapamam der bazıları da benim gibi düşünür. Sen sevgini esirgemediğin müddetçe her daim sorunlar hallolur. İçini ferah tut

Kızım iki yaşında canım ikinciyi istiyorm inşallah seninki

Insallah canım zaten o kadar büyükte konuştum ki herhalde zamanında rabbim bekletiyor bekledikçe de güzelleşiyor sevgisi işliyo zor olan güzel geliyor iyiki varsınız kızlar inanın insan annesiyle yakın arkadaşıyla konuşamadıklarini konusuyor burda

Haklisin canım bide dis gebelik var tabi ben iki ay üst üstte böyle kalip tutunmaya gelip düsünce bide esimede söylüyordum onca heycan bir anda gidiyordu doktor 14 gün mutlaka bekle dedi ilaç Verdi bakalım nasip artık bugün testlere baktım ve yok yok Alma dedim

Benimki 4 yas 4 aylik canım
Ne erken ne geç canım gayet iyi bir yaş kendini hazır hissediyorsan kendine göre karar vericeksin çocuk alışıyor seviyor kardeşini tmm biraz başlarda zor oluyor diye duydum hep ama hepsi geçici sen kendi hazır hissediyorsun üstesinden gelirsin canım

Eşimde bende 6 aydir deniyoruz aslinda sanırım ama ben 3 aydir falan baya istiyorum sonra hep acaba oğluma yetebilirmiyim bebege ve ikisine yetişirmiyim klasik anne sorunu bu sanırım bu

Merhaba hep görüyordum ama hiç katılmadım belki bu ay nasip olur 10 aydır hamile kalamıyorum Beni de ekler misiniz
Sat 28 ekim bat 26 kasım

İlk gebeliğimde ben de öyle olmuştum canım 15 ay sebepsiz olmadı. Olduğu ay inanamadım şoka girdim hadi ya yanlıştır falan dedim sana hak veriyorum ama bugünler geride kalacak inan bana
Hamileyim galiba ya şaka gibi ama senden cesaretle test yaptım elim ayağım titriyo doğrudur dimi damlatır damlatmaz çıktı bugün 3. Günüydü gecikmenin ya benim pazartesi günü infertilite doktoruna randevum vardı

Eklentiler

• IMG_20221111_060836.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar ben dün test yapmıştım bugün baktım hafıf bir cızgı var yarın bat günü ama umutlanmak istemiyorum kuruma cızgısıdır dıye öyledir demi
Canım hevesini kır.ak istemem ama o kuruma çizgisi pozitif olacak yer kuruyunca öyle beyazımsı bı çizgi olusturuyor

Hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…