• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aynen öyle mantık bı yere kadar geliyor ☺️ sizin bat ne zaman
14ü yani bu pazartesi ama benim negatif, 2 kez kan verdim ikisinde de negatif çıktı. Ayrıca hiçbir belirtim yok 🙋🏻‍♀️ Akıntıdan başka 🙄 Dün yine dayanamayıp erken gebelik yaptım o da bemmbeyaz çıktı 🤭 Bu ay klomensiz deneyeceğiz sadece iğne ile çatlatır Dr. Geçen hamilelikte de öyle olmuştu sadece iğne ile kalmıştım. İnşallah bu sefer de öyle olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Klomen iki ay üst üste kullanilmazmis, tehlikeli imiş.

Yine seni gördüm :) bende de hiç belirti yok. Senle aynı ay hamile kalacağız gibi bir his var içimde hep neden bilmiyorum görünce kullanıcı adını hep böyle hissediyorum . Yarın birlikte test yapsak mı? Son iki gün kalmış oluyor benim yarın.
Tamam canım yapalım 🥰bakalım sonuç ne çıkacak inşallah bu ay alırız güzel haberi benim de 2 gün gecikmem olmuş olcak olursa

Seni ateş uzmanlarına yönlendiriyorum pozitifbiri pozitifbiri fnd_50 fnd_50
Estagfrllah uzman ne demek efendim 😂 bennyeni yeni öğreniyorum 😃 ama bayağı şey öğrendim yumurtlama öncesi ateşin düşük oluyor yumurtlamadan sonra adete kadar ateş yüksek kalıyor eğer adet günü ateşin düşerse adetin geliyor düşmez yüksek kalırsa hamilesin demek 😀 destinesiaa destinesiaa

14ü yani bu pazartesi ama benim negatif, 2 kez kan verdim ikisinde de negatif çıktı. Ayrıca hiçbir belirtim yok 🙋🏻‍♀️ Akıntıdan başka 🙄 Dün yine dayanamayıp erken gebelik yaptım o da bemmbeyaz çıktı 🤭 Bu ay klomensiz deneyeceğiz sadece iğne ile çatlatır Dr. Geçen hamilelikte de öyle olmuştu sadece iğne ile kalmıştım. İnşallah bu sefer de öyle olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Klomen iki ay üst üste kullanilmazmis, tehlikeli imiş.
Geç döllenme olamaz mı ?

Benimde yarın bat günüm hiç belirtim yok testler negatıf nasıl olcak bilmiyorum bu saatten sonra umut varmıdır acaba

HEr sabah yataktan kalkmadan dilaltından çubuk termometre ile ateşini ölç. adet gününe yakın düşerse adet gelecektir. Düşmez yükselirse hamilesindir 😍
Şimdi manyak gibi her sabah ateşimi olcucem 😂😂 eşim sorarsa hastamiyim diye bakıyorum derim 😂😂

Back