- 26 Ekim 2022
- 196
- 325
- 18
- 41
14ü yani bu pazartesi ama benim negatif, 2 kez kan verdim ikisinde de negatif çıktı. Ayrıca hiçbir belirtim yokAynen öyle mantık bı yere kadar geliyorsizin bat ne zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14ü yani bu pazartesi ama benim negatif, 2 kez kan verdim ikisinde de negatif çıktı. Ayrıca hiçbir belirtim yokAynen öyle mantık bı yere kadar geliyorsizin bat ne zaman
Tamam canım yapalımYine seni gördüm :) bende de hiç belirti yok. Senle aynı ay hamile kalacağız gibi bir his var içimde hep neden bilmiyorum görünce kullanıcı adını hep böyle hissediyorum . Yarın birlikte test yapsak mı? Son iki gün kalmış oluyor benim yarın.
İnşallah canım bide kaset test yap iki gün sonra o daha güvenliArtimedin erken gebelik testiinşallah koyulasir
İyi bari yalnız değilmişimpozitifbiri anneannemi tebrik ederim hükmet gibi kadınmış adamı kündeye getirmiş
destinesiaa canım benim daha çokkkk var 24 Kasım, çalışma desen daha yeni yeni
![]()
Ya bende gördüm bat. Ne zaman benimde 1 kasım pik 2 kasımda çatlama ama bir belirtim yok yapsam negatifi görürüm :/. Bu ay da olmadı benim sanırımBak bu da filtreli![]()
Benim 14 günüm var bat aAranızda en çok bekleyecek olan benim sanırım10 gün var bata zaman geçmiyor. Ateş ölçüp duruyorum her sabah ama daha başka şeyler de yapasım var
![]()
Yanlış dersler almışım kadından asıl bunları öğrenip uygulamak gerek :)pozitifbiri anneannemi tebrik ederim hükmet gibi kadınmış adamı kündeye getirmiş
destinesiaa canım benim daha çokkkk var 24 Kasım, çalışma desen daha yeni yeni
![]()
Diyılsın Diyılsın benim de bat 24 25 kasım ve ben umutsuz vakayımİyi bari yalnız değilmişim![]()
Ay inşllah güzel sonuç alırız canım benimTamam canım yapalımbakalım sonuç ne çıkacak inşallah bu ay alırız güzel haberi benim de 2 gün gecikmem olmuş olcak olursa
Estagfrllah uzman ne demek efendim
Batim 7 daha çok var aslında pik 3ndeydiYa bende gördüm bat. Ne zaman benimde 1 kasım pik 2 kasımda çatlama ama bir belirtim yok yapsam negatifi görürüm :/. Bu ay da olmadı benim sanırım
Geç döllenme olamaz mı ?14ü yani bu pazartesi ama benim negatif, 2 kez kan verdim ikisinde de negatif çıktı. Ayrıca hiçbir belirtim yokAkıntıdan başka
Dün yine dayanamayıp erken gebelik yaptım o da bemmbeyaz çıktı
Bu ay klomensiz deneyeceğiz sadece iğne ile çatlatır Dr. Geçen hamilelikte de öyle olmuştu sadece iğne ile kalmıştım. İnşallah bu sefer de öyle olur
Klomen iki ay üst üste kullanilmazmis, tehlikeli imiş.
Benim ilk gebeligimde adete 5 gün kala olan ilişki tutmuştu adetten 5 gün sonra bile negatiftiBenimde yarın bat günüm hiç belirtim yok testler negatıf nasıl olcak bilmiyorum bu saatten sonra umut varmıdır acaba
Pek umudum yok ama... Mucizelere de inanıyorumGeç döllenme olamaz mı ?
Şimdi manyak gibi her sabah ateşimi olcucemHEr sabah yataktan kalkmadan dilaltından çubuk termometre ile ateşini ölç. adet gününe yakın düşerse adet gelecektir. Düşmez yükselirse hamilesindir![]()
Ciddi misin yaaaBenim ilk gebeligimde adete 5 gün kala olan ilişki tutmuştu adetten 5 gün sonra bile negatifti
3-4vtane havuç ye canimSabahtan bir test daha yaptım kuzum dünkünden daha koyu bugüne çatlar diye düşünüyorum akşam tekrarlicam yine
Benim de geç döllenme olup sadece adet günü olan testte pozitif çıkmıştıBenimde yarın bat günüm hiç belirtim yok testler negatıf nasıl olcak bilmiyorum bu saatten sonra umut varmıdır acaba