- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.259
- 133
Adamın hali yok zorlayamam kiİyileşmesi lazım aaaa, hastalık ayrı o ayrı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın hali yok zorlayamam kiİyileşmesi lazım aaaa, hastalık ayrı o ayrı
Canım ben de yaptım bakar mısın bi attımEşim hastalamdi adetime 7 gün var daha degerlendiremiyoruz da buda strese soktu beni. İyileşmesi lazım
Ya dayanamadiimmm cumartesiye çok var ama bidahakini cumartesi sabah yapacağım.Belki test bozuktur koyulasiyor mu gorurum
Evet var gördümKızlar ben de yaptım bugün var mı bir sey
Üstelik seninki daha belirgin benimkindenKızlar ben de yaptım bugün var mı bir sey
Ama emin olamıyorum acaba testten kaynaklı mı ya da filtreden mi gözle bakınca net bisey diyemiyorumEvet var gördüm
Ama filtrden kaynaklı olabilir emin olamadımÜstelik seninki daha belirgin benimkinden
Benimkinde öyle şuan negatifmis gibi düşünüyorum çünkü testte sıkıntı varsa üzülürümAma emin olamıyorum acaba testten kaynaklı mı ya da filtreden mi gözle bakınca net bisey diyemiyorum
İnsallah canım ama bu ay ben aşırı umutsuzum ya niye böyle olduğumu bilmiyorum test yapmaya korkuyorum negatif çıkacağından çok eminim gibiAy inşllah güzel sonuç alırız canım benim ben de çok merak ediyorum inşallah vardır
Ben de öyle testimde bitti dayanabilirsem beklicem artıkBenimkinde öyle şuan negatifmis gibi düşünüyorum çünkü testte sıkıntı varsa üzülürüm
Ben çok net görüyorumKızlar ben de yaptım bugün var mı bir sey
Ayy var var çok yeni çok tazeKızlar ben de yaptım bugün var mı bir sey
Ya aslında 3unde ve 5 inde oldu 5deki olsa daha çok erken yada 4unde çatlama olduysa yine erken acele ediyoruz.Ama tutamıyorum kendimi benimde testim bitti cumartesiye beklemem lazım ama yarın alabilirim gibiBen de öyle testimde bitti dayanabilirsem beklicem artık
Ya aslında ben çok umutluydum bu aydan çünkü yumurtlamayı yakaladık ama hiç belirtim yok bu yüzden hamile olacağıma dair de hiç hissim yok o yüzden bilemiyorum inşallah güzel olur her şey aslında günün de geçmiş Şuan dahi yapsan sen çıkabilir ama emin olayım dersen sabah yaparsınİnsallah canım ama bu ay ben aşırı umutsuzum ya niye böyle olduğumu bilmiyorum test yapmaya korkuyorum negatif çıkacağından çok eminim gibi
İnsallah kızlar cok istiyorum ama hep bi acaba var kafamdaBen çok net görüyorum
İnsallah canım insallah vardır ama bi kere daha böyle silik görmüstm ve regl olmustum hayırlısı artık tez zamanda kucaklarımız dolsunAyy var var çok yeni çok taze
Bat ne zamandı canımKızlar ben de yaptım bugün var mı bir sey
Kız adete bir hafta varsa yumurtlama olalı bir hafta olmuş demek zaten zorlama adam dinlensin ah hepimiz aynı garanticiyizAdamın hali yok zorlayamam ki
16 sı veya 17 si canım yumurtlamamı tam bilmiyorumBat ne zamandı canım