• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ah minik kuşum benim de aynı oldu 11 haftalıktı alındığında. 6 haftada durdu gelişimi. Kalbinin atmasını bekledik sürekli. Dr canlansa da 1 ay geriden gelecek çok sağlıksız bir bebek olacak dedi maalesef 😓 Bi de bende yaş var(39)...
Rabbim bir daha göstermesin şuan öyle çok korkularım var ki aynısını yaşarsam diye.Ama Allah ne derse o buna inaniyorum kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.İnsallah hayirli haberler alırız.

Böyle olupda yalnış çıkan var mı acaba 🥲
Erken gebelik testi mi canım olan var bazen yanlış çıkabiliyor günden güne koyulaşırsa çizgi doğrudur vardır. fnd_50 fnd_50 geçen ay test yaptı pozitif çıktı ama adet oldu bazı testleri tavsiye etmiyor canım.
İnşallah vardır iyi düşün iyi olsun ❤️

Erken gebelik testi mi canım olan var bazen yanlış çıkabiliyor günden güne koyulaşırsa çizgi doğrudur vardır. fnd_50 fnd_50 geçen ay test yaptı pozitif çıktı ama adet oldu bazı testleri tavsiye etmiyor canım.
İnşallah vardır iyi düşün iyi olsun ❤️
Artimedin erken gebelik testi 😔 inşallah koyulasir

Evet canım geldi gelecek gibiydi reglim o gün öyle bir ağrı. Senin kaç gün kaldı
5gün var canım bugünü saymazsak haftaya çarşamba günü bat günüm. Bende de olmuş gibi ağrıyordu o biraz umut oldu bana sende öyle diyince. pazartesi test yapıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ❤️

Rabbim bir daha göstermesin şuan öyle çok korkularım var ki aynısını yaşarsam diye.Ama Allah ne derse o buna inaniyorum kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.İnsallah hayirli haberler alırız.
Hiç olumsuz düşünme lütfen, kafaya da takmamaya çalış. Benim doktorum onu bebek olarak düşünme demişti. Mantıklı düşününce doktora hak veriyoruz da işte uygulamada takılıyoruz 🥴

Yine seni gördüm :) bende de hiç belirti yok. Senle aynı ay hamile kalacağız gibi bir his var içimde hep neden bilmiyorum görünce kullanıcı adını hep böyle hissediyorum . Yarın birlikte test yapsak mı? Son iki gün kalmış oluyor benim yarın.
Ben de Bearhug Bearhug için böyle hissediyorum nedense🥰

Hiç olumsuz düşünme lütfen, kafaya da takmamaya çalış. Benim doktorum onu bebek olarak düşünme demişti. Mantıklı düşününce doktora hak veriyoruz da işte uygulamada takılıyoruz 🥴
Aynen öyle mantık bı yere kadar geliyor ☺️ sizin bat ne zaman

HEr sabah yataktan kalkmadan dilaltından çubuk termometre ile ateşini ölç. adet gününe yakın düşerse adet gelecektir. Düşmez yükselirse hamilesindir 😍
Ateşle ne alakası var onu tam anlayamadim ayrıca benimde 7 gün var

Back