Bende normalde 21 25 günde olurum düzenli ama düşükten sonra ilk adetim omdan bitmedi galibaBen sık adet görüyorum canım ondan sanırım düzenim normale dönmeye başladı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende normalde 21 25 günde olurum düzenli ama düşükten sonra ilk adetim omdan bitmedi galibaBen sık adet görüyorum canım ondan sanırım düzenim normale dönmeye başladı :)
Böyle olupda yalnış çıkan var mı acabaEvet canım var bende görüyorum tebrik ederim
Rabbim bir daha göstermesin şuan öyle çok korkularım var ki aynısını yaşarsam diye.Ama Allah ne derse o buna inaniyorum kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.İnsallah hayirli haberler alırız.Ah minik kuşum benim de aynı oldu 11 haftalıktı alındığında. 6 haftada durdu gelişimi. Kalbinin atmasını bekledik sürekli. Dr canlansa da 1 ay geriden gelecek çok sağlıksız bir bebek olacak dedi maalesef Bi de bende yaş var(39)...
Erken gebelik testi mi canım olan var bazen yanlış çıkabiliyor günden güne koyulaşırsa çizgi doğrudur vardır. fnd_50 geçen ay test yaptı pozitif çıktı ama adet oldu bazı testleri tavsiye etmiyor canım.Böyle olupda yalnış çıkan var mı acaba
Ayy inşallah düşmez kuzumBata 6 gün varsa Şuan yüksek zamanlarındasın düşerse adet olursun kuzum
Evet canım geldi gelecek gibiydi reglim o gün öyle bir ağrı. Senin kaç gün kaldıYaaa tebrik ederim el sallıyor artık maşallah minik
Canım sen demiştin bana değil mi a cmt günü adet olmuş gibi sancın olduydu diye bende de olmuştu
Artimedin erken gebelik testi inşallah koyulasirErken gebelik testi mi canım olan var bazen yanlış çıkabiliyor günden güne koyulaşırsa çizgi doğrudur vardır. fnd_50 geçen ay test yaptı pozitif çıktı ama adet oldu bazı testleri tavsiye etmiyor canım.
İnşallah vardır iyi düşün iyi olsun
5gün var canım bugünü saymazsak haftaya çarşamba günü bat günüm. Bende de olmuş gibi ağrıyordu o biraz umut oldu bana sende öyle diyince. pazartesi test yapıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet canım geldi gelecek gibiydi reglim o gün öyle bir ağrı. Senin kaç gün kaldı
Hiç olumsuz düşünme lütfen, kafaya da takmamaya çalış. Benim doktorum onu bebek olarak düşünme demişti. Mantıklı düşününce doktora hak veriyoruz da işte uygulamada takılıyoruzRabbim bir daha göstermesin şuan öyle çok korkularım var ki aynısını yaşarsam diye.Ama Allah ne derse o buna inaniyorum kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.İnsallah hayirli haberler alırız.
Ben de Bearhug için böyle hissediyorum nedenseYine seni gördüm :) bende de hiç belirti yok. Senle aynı ay hamile kalacağız gibi bir his var içimde hep neden bilmiyorum görünce kullanıcı adını hep böyle hissediyorum . Yarın birlikte test yapsak mı? Son iki gün kalmış oluyor benim yarın.
Anneannelerimiz zamaninda da var mıydı böyle şeylernapıyım bacım adamı tutup çıkmasın diye geri mi çekeyim kendime Ananem öyle yapmış dayım olmuş kııızzz :
Yaaa yerim seniii inşallah kuzumm ya inşallah yaz anneleri olarak hep birlikte olacağız umarımBen de Bearhug için böyle hissediyorum nedense
Çocuk ayağına kocalarimizla randevulaşmaya başladıkBu gece kandırabilir miyim dersiniz dünden bugüne sözleşmiş idik
Çok amin inşallah belki bebeklerimizi alıp buluşuruz bile hayal ediyorumYaaa yerim seniii inşallah kuzumm ya inşallah yaz anneleri olarak hep birlikte olacağız umarım
Aynen öyle mantık bı yere kadar geliyor sizin bat ne zamanHiç olumsuz düşünme lütfen, kafaya da takmamaya çalış. Benim doktorum onu bebek olarak düşünme demişti. Mantıklı düşününce doktora hak veriyoruz da işte uygulamada takılıyoruz
Ateşle ne alakası var onu tam anlayamadim ayrıca benimde 7 gün varAranızda en çok bekleyecek olan benim sanırım 10 gün var bata zaman geçmiyor. Ateş ölçüp duruyorum her sabah ama daha başka şeyler de yapasım var
Seni ateş uzmanlarına yönlendiriyorum pozitifbiri fnd_50Ateşle ne alakası var onu tam anlayamadim ayrıca benimde 7 gün var
Ateşle ne alakası var onu tam anlayamadim ayrıca benimde 7 gün var
Yaaa ne güzel bir hayaaaal inşallah gerçek olur kuzum çok çok çok aminnnÇok amin inşallah belki bebeklerimizi alıp buluşuruz bile hayal ediyorum