• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benden dün yumurtlama akıntısı gelmeye başladı şansa bak :KK14: hevesim de kaçtı gibi sanki. Derslerin ağırlığı sınav stresi bi akıl içimden ertele Özlem bebek işini diyor. Bir akıl istiyor yaş geçmeden yap diyor. Aralarda bir yerlerdeyim 🙄
fnd_50 fnd_50 test yapmamakla iyi etmişssin yarın sabah yap ama :) Merak ederiz artık. BAt yarın mıydı kuzum
Yarın iki gün kalmış oluyor kuzum pazar günü adet olmam gerek yani. Varsa çıkar herhalde değil mi. Ya bence sen çok istiyorsun bebiş. İyi düşün konuş eşinle ertelemeyin

fnd_50 fnd_50 kız günaydın :) artış var ❤💖🧿😍
He ya ama sabah bildim iyi artış olacağını çünkü uyandığımda kendimi sıcak hissettim dedim ya 36.9 ya da 37.0 çıkacak. Hakikaten 36.9 çıktı. Dün gece çok da iyi uyudum 8 saat kadar uykudan sonra ateş ölçmüş oldum. Bakalım şaşırtmaz inşallah ya. Ateşten başka belirtim yok elimde zaten 😂

Canım bugün çatlamış olabilir bugünü değerlendir. Önemli olan çatlama
Sabahtan bir test daha yaptım kuzum dünkünden daha koyu bugüne çatlar diye düşünüyorum akşam tekrarlicam yine

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benim dün regl olmam gerekiyordu olmadım belirtim desem yok gibi bir şey hafif göğüs hassasiyeti hafif kasık ağrısı o kadar. Hamile olmadığıma kendimi ikna etmiş durumdayım aslında sürekli lavaboya gidip regl oldum mu diye kontrol ediyorum ama bir yandan da acaba hamile olabilir miyim diye de düşünüp hevesleniyorum test yap diyeceksiniz biliyorum ama çok korkuyorum test fobisi oldu bende sizce kaç gün daha beklemeliyim test için? Test yapmama gerek kalmadan regl gelsin istiyorum ya o kadar hamile kalmak istememe rağmen niye böyle oldum ben
Yine seni gördüm :) bende de hiç belirti yok. Senle aynı ay hamile kalacağız gibi bir his var içimde hep neden bilmiyorum görünce kullanıcı adını hep böyle hissediyorum . Yarın birlikte test yapsak mı? Son iki gün kalmış oluyor benim yarın.

canım sıkma canını belki kimyasal değildir ekim topiğin de bir kız vardı onun değeri de düşmüştü sonra tekrar yükselmişti o inandı peşini bırakmadı. hatta değeri çok düşüktü ilk kan verdiğinde 5 küsürdü sonra düştü sonra yükseldi belki seninde öyledir.
bilmiyorum kuzum ya normalmı kı bu sekılde de olması emın degılım artık cumartesı ye kadar gelmezse kan verıcem tekrardan

Çıkar diye düşünüyorum ama ben diyorum ya hiçbir bebişim kendini adet öncesinde göstermedi o yüzden muallaktayım ama sen dene her bünye farklı neticede :) Valla kuzum istiyorum ki O da istekli olsun , yoksa sonra zor oluyor, destek olacak adam lazım daha bana :) Benim ateş daha yerlerde iki gündür gaz gaz öldüm yumurtlama dönemim muhtemelen ateşimi de atarım da daha 10.gündeyim . Test yapsam çıkar mı örtmenim :D
Yarın iki gün kalmış oluyor kuzum pazar günü adet olmam gerek yani. Varsa çıkar herhalde değil mi. Ya bence sen çok istiyorsun bebiş. İyi düşün konuş eşinle ertelemeyin

Ateşim sürünüyor yerlerde 🤭🤭 başım ağrıyor gazım oluyor ve yumurta akı akıntı dün geldi. Hep bı ıslaklık var yumurtladim yumurtlicam gıd dedim bekliyorum 😂😂 fnd_50 fnd_50 bak benim kapak cizgim yine düşük ateşte çıkacak

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-10-11-07-09-338_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-11-10-11-07-09-338_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 37
Ateşim sürünüyor yerlerde 🤭🤭 başım ağrıyor gazım oluyor ve yumurta akı akıntı dün geldi. Hep bı ıslaklık var yumurtladim yumurtlicam gıd dedim bekliyorum 😂😂 fnd_50 fnd_50 bak benim kapak cizgim yine düşük ateşte çıkacak
Benim kapak çizgi çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk 10 günün ateşi yok bende :) o yüzden hala kestiremiyorum adet ateşimi adet olunca öğreneceğim :) sen bugünleri değerlendir düşünüyorsan çünkü yumurtlama kapıda

Ben senden önce adet oldum benim adet daha bitmedi sen yumurtlama akımtısı görmüşsün canım çok şükür

Kızlar ben bu ateş olayı hakkında bilgim yok. Yeni başladım. Sat 20 ekim. Bat 16 kasım. Yumurtlama pik 1 kasımda oldu 2 kasım sabahtan çatladı. Ateşi de 4 gündür ölçüyorum. Bu ateş nasıl be zaman artması lazım. Bata 6 gün var, yükselme ne zaman oluyor ki. Yada regli olursam düşme mi olacak 756C90AF-5820-46DC-89AC-3044C116CB5A.jpeg

napıyım bacım adamı tutup çıkmasın diye geri mi çekeyim kendime :D Ananem öyle yapmış dayım olmuş kııızzz :D :D :
Benim kapak çizgi çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk 10 günün ateşi yok bende :) o yüzden hala kestiremiyorum adet ateşimi adet olunca öğreneceğim :) sen bugünleri değerlendir düşünüyorsan çünkü yumurtlama kapıda

Back