KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Valla haklısın kızım iki tarağın da istemesi çok önemli o zaman insan motive de oluyor. Test için az daha sabretmen lazım

Bata 6 gün varsa Şuan yüksek zamanlarındasın düşerse adet olursun kuzum

Canım sana bikaç adet ıolduğum grafik atayım kestirebilirsin. Adet dönemi düşük, yumurtlamaya çizgi çeker normalde ama sen ölçüm yapmamışsın çekmez. Yumurtlama olduysa sonrasında yükselir ve adete doğru yeniden düşer. Şimdi örnek atıyorum dur

Bak canım normal adetle biten dongulerim L lavinya-

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-10-11-16-17-353_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2022-11-10-11-16-13-250_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 38
Dayım çok fırlamadır. Bir akşam sorup duruyordu anne ben nasıl oldum diye Baban gidiyordu tuttum çektim dedi bir saat güldük öylece öğrenmiştik dedem de istemiyormuş Ben kestirebilsem ne zaman gelecek ben de yaparım da iştee neeeeyse
Ciddi misin hahahahah helal olsun o anneanneye sen de öyle yap o zaman

fnd_50 Şoka uğradım ama son ilişkide... Tam güdülenmiş bekliyorum olacak diye, tam dumur hali anlıccan

Son güne 2 gün kala ateş pat pat düşer...36.6 dan 36.4 e sonra 36.2 3 falan olur ve gelir. En son gün adet ateşi evet. Sonrasına program yeni çizelge açıyor.
Canım benim çok teşekkür ederim peki en son gün mü adet ateşin. 6 gün var benimde o zaman bu seyirde veya daha bir iki artarsa şüphelenebilirm demek ki değil mi.

L lavinya- bak meksika dalgası gibi aynı başlar aynı biter hiç şaşmaz

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-10-11-16-13-250_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 29
Geçen yıl 11 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar kaç aydır deniyoruz deniyoruz olmuyor artık sabrım kalmamış gibi hissediyorum
Ah minik kuşum benim de aynı oldu 11 haftalıktı alındığında. 6 haftada durdu gelişimi. Kalbinin atmasını bekledik sürekli. Dr canlansa da 1 ay geriden gelecek çok sağlıksız bir bebek olacak dedi maalesef Bi de bende yaş var(39)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…