• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

canım sen tekrar bir kan ver. bende kimyasal geçirmiştim iki gün sonra adetim başlamıştı. bende bu ay doktora gitmedim bekliyordu kendi kendime ilaç aldım başladım :))çok iyi bir doktor çok kalabalık oluyor o kadar para veriyorsun seninle ilgilenmesi devlettekinden hallice
4.günüm bugun olmadım hala ıste ya

Benim yine şaşmadı bugğn oldu..iki yıldır bekliyoruz hsg çekilmedim şimdi pazartesi ye randevu alıcam bide onu yaptırıcağım.başka hiç bir problemim yok yumurtlama çatlama eşimde varikosel vardı geçen yıl ameliyat oldu değerleri tam normale dönmedi
Canım ben de bugün adet oldum , hsg de yaptırdım bi 6 ay önce filan ben temiz çıktı ,eşimde de birşey yok görünüyor , ama olmuyor işte 😑 sende çektir bakalım , zor birşey de değil, bazı kişiler çektirdikten sonra kolay hamile kalıyorlarmış 🙏 bir zamanı var onu kaçırma canım bu ay çektireceksen, yazarsın gelişmeleri 🤗
Kızlar bat 3-2-1 gün kala sırayla. İlk çektiğim halleriyle 🥲
❤️❤️❤️

4.günüm bugun olmadım hala ıste ya
canım sıkma canını belki kimyasal değildir ekim topiğin de bir kız vardı onun değeri de düşmüştü sonra tekrar yükselmişti o inandı peşini bırakmadı. hatta değeri çok düşüktü ilk kan verdiğinde 5 küsürdü sonra düştü sonra yükseldi belki seninde öyledir.

Kızlar benim dün regl olmam gerekiyordu olmadım belirtim desem yok gibi bir şey hafif göğüs hassasiyeti hafif kasık ağrısı o kadar. Hamile olmadığıma kendimi ikna etmiş durumdayım aslında sürekli lavaboya gidip regl oldum mu diye kontrol ediyorum ama bir yandan da acaba hamile olabilir miyim diye de düşünüp hevesleniyorum test yap diyeceksiniz biliyorum ama çok korkuyorum test fobisi oldu bende sizce kaç gün daha beklemeliyim test için? Test yapmama gerek kalmadan regl gelsin istiyorum ya o kadar hamile kalmak istememe rağmen niye böyle oldum ben

Kizlar bişey goruyormusunuz ben sanki görüyorum.Dun hiç birşey yoktu
IMG_20221110_102756.jpg

Eklentiler

• IMG_20221110_102703.jpg
    IMG_20221110_102703.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 49
Spermin 3 güne kadar dayanma şansı var, o yüzden piki görmeden çalışmalara başlayalım deriz ama önemli olan çatlama. Yumurta çatladıktan sonra döllenme olur çünkü
Teşekkürler birde şimdi pikte fh tavan yaparak yumurtanın tüpe atılmasını sağlıyor ya silik çizgiyi görünce fh düşünce yani garanti olarak yumurta çatlamış oluyor mu acaba 🥹 ya da 1-2 gün sonra da olabilir mi

Teşekkürler birde şimdi pikte fh tavan yaparak yumurtanın tüpe atılmasını sağlıyor ya silik çizgiyi görünce fh düşünce yani garanti olarak yumurta çatlamış oluyor mu acaba 🥹 ya da 1-2 gün sonra da olabilir mi
Aynen canım pikten sonra ilk silikleşme çatlama demek

Back