• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar bir şey soracaktım şimdi lavaboya gittim kilodum ıslanmış komple işemişim gibi şok oldum. Peçete koymuştum kaymış ama kremsi değil bildiğin su dökülmüş gibi olmuş. Altıma kaçırsam bilirim yani kokmuyor 🤣 bu nedir ya çiş desen çiş kokar
Canım ilk hamileliğimde bunu yaşamıştım ben aynısını hem de iki üç defa. Tek belirtim buydu. İnşallah seninki de gebeliktendir❤️

Bat 17 Kasım 8 gün kaldı ve zaman geçmiyor.İcimden bir his hamile değilsin diyor.hic bir belirtim yok.

Kızlar geçen salı silik çıkmıştı test bi hafta sonra tekrar yap dediler bugün yaptım test bozuk mu çıktı ilk idrarla yaptım anlamadım yaa bi bakabilir misiniz yarın yenileyim mi psikolojim bozuldu 😂😂🧸🥲
Canım bence var tebrik ederim bes belli yine yarın tekrarla istersen ama var sağlıkla büyüsün inşallah 💛 💛 💛

Kızlar bir şey soracaktım şimdi lavaboya gittim kilodum ıslanmış komple işemişim gibi şok oldum. Peçete koymuştum kaymış ama kremsi değil bildiğin su dökülmüş gibi olmuş. Altıma kaçırsam bilirim yani kokmuyor 🤣 bu nedir ya çiş desen çiş kokar
Bende aynı durumdayım inşallah hamileyizdir 😂

Back