• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yaa ne güzel az kalmış inşallah güzel sonuçlar alirsinn
Silik testi gördüm canım zaten eski mesajlarımı kaçırmış olabilirsin. Umarım sağlıklı bir gebeliktir, sabahları test yapıyorum birkaç gün sonra kan vereceğim

Aynen ben de 🤣 hatta kesin eşim de bu zamana kadar boşuna beklettin bizi diyecek.🤣 Yazık adamcağıza ben ne dersem onu yapıyor şu gün yumurtlayacagim su gün olacak bugün boş kalacak diyorum her şeye tamam sen daha iyi biliyorsun aşkım diyor saftiriğim ya 🤣🤣🤣
Adama kalsa en baştan her gün olacaktı zaten keşke en baştan onu dinleseydik 🤣🤣🤣
hadi bakalım inşaallah dediğimiz gibi olur hayırlısıyla 🤣🙏

Silik testi gördüm canım zaten eski mesajlarımı kaçırmış olabilirsin. Umarım sağlıklı bir gebeliktir, sabahları test yapıyorum birkaç gün sonra kan vereceğim
Yasa görmedim eskileri çok sevindim peki yumurtlamam ne zamandi ve sen ne zaman gordun

Olmadı kuzum maalesef resmi olarak kırmızı kartı yedim az önce ve bu aydan elendigim kesinleşti 🥲🥲🥲
Aralık ayında yeni takviyelere başlamış olacağız eşimle, bir de tüm ayı değil ama yumurtlama dönemini hiç beklemeden komple değerlendirmeyi düşünüyorum bu sefer araya gün koymadan sperm kalitesi filan dedi doktor diye ara verdik hep olmadı bir de komple arka arkaya değerlendirelim bakalım 🤣
Her ay yeni umutlar yeni bisiler işte asla bitmiyor 😍😍😍💙🙏 hayırlısı hakkımızda hayırlı ise bu bebek gelir inşallah artık bu round da 🤭🤭 değilse de gelmesin napalim Allah'tan gelen kabulumuz en doğrusunu o bilir.
Sen nasılsın başladı mı baska belirtiler falan 😍💙🙏🧿
Hayırlısı olsun kuzum kısmet değilmiş demek ki, yeni ay yeni umutlar🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰 bence de öyle deneyin bir de şans bu ya bir yerde illaki tutacak olacağı varsa 🙏🏻🙏🏻
tünelin bu ucu da güzel evet ama buranın stresi de bambaşka.
Fazla bir belirtim yok aslında benim bi kaç gündür uyku bastırması neymiş onu anladım. Günün 20 saati uyurum öyle bi hal var üzerimde, bi de kafam her daim çok karışık sürekli bi şeyleri unutuyorum😅😅😅 şükür henüz hamileliğe yorabileceğim bir bulantı olmadı arada mide yanmaları oluyor o kadar. Sanırım o konuda şanslı geçireceğim bu süreci. Bebiş büyüsün de kalbini duyalım diye bekliyoruz. Bendeki haberler böyle.
Kafam biraz yerine gelirse seni Aralık ayında da takipte olurum güzel senin için en hayırlı olan haberlerle gelecek Aralık🙏🏻🙏🏻🥰🥰

Kızlar hastamız vardı buralardan kaç gündür ayrı kaldım. Herkes iyidir inşallah kırmızı kart görüp tekrara düşen tayfa bir sorum olacak sizlere. Ovülasyon takibi yapacak olan kızçeler, çalıştığım için 6 da evde oluyorum en erken. Sizce test takibi en sağlıklı hangi saatler diliminde yapmalıyım. Geçen ay hiç pik görmedim çünkü 🤷🏼‍♀️
7 uygun gayet canım

Kızlar ya sabah test atmıstım icini acıp cekmistim sabah, bana gölge var gibi geliyor sizce
46C42ADD-AACC-4578-8962-7836E8D87B36.jpeg

Yavrular bugün yaptım sabah biliyorum çok erken daha 8 gün var ama yapmassam da duramıyorum 😔 şuna bir filitre yapın hayrına 😂
IMG_20221109_104228.jpg

Back