- 26 Ekim 2022
- 196
- 325
- 18
- 41
Allah Allah hayır olsunilk kan 22 ıkıncısı 17
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah hayır olsunilk kan 22 ıkıncısı 17
Canım bu benimde başıma geldiydi maalesef biliyorum insan üzülüyor bende üzülmüştüm o yüzden üzülme vs demek saçma olur şimdi bende ilk hamileliğimde yaşamıştım kimyasal kendiliğinden bir kaç gün sonra kanaman geliyor gidiyor benimki çok sancılı olmuştu adet gibi kanama. Ama hamile kalabiliyorsun bide o açıdan bak hiç hamile kalamayanlar var bu sağlıksız diye atıyor kendini Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahteşekkür ederim destekleriniz için napıcam şimdi ben adet mı beklıcem nasıl gelcek ne zman gelır daha once basıma gelmedı , fnd_50 senın adetten kac gun sonra geldı
Geç döllenme olabilir mü canımKız gel bana el at bat günü 22 çıktı degerım
yok canım ıkıncı degerım daha dusuk cıktıGeç döllenme olabilir mü canım
İnşallah canım benim çok ağrım var artık bugün adetim gelecek gibiÇatlamamız da batımızda aynı arkadaşım işallah tanımayarak söylüyorum ikimize de nasip olur
canım üzülme hersey nasip biz daha hamile bile kalamadık çok şükürki sen kalabiliyorsun bide böyle düşün sağlıklı olmadıgı için düşüyordur hersey allahtan bi daha ki ay daha güzel bi şekilde rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşaallah sanada bizedeyok canım ıkıncı degerım daha dusuk cıktı
Kalbini ferah tut yine de kuzucum hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ise lab değişikliği yüzünden olmuş olsun ve cumartesi güzel bir değer görelim inşallah.Evet askımm oyle ama yınede adetten kac gun gectı bılemedım adet gelmezse cumartesı sabahtan verırım bırdaha
Papatyamaviss canım hayırlısı böyleymiş ama bende farklı yerde yaptığının için böyle olmuşta olabilir
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR AMIN INSALLAH İNŞALLAHcanım üzülme hersey nasip biz daha hamile bile kalamadık çok şükürki sen kalabiliyorsun bide böyle düşün sağlıklı olmadıgı için düşüyordur hersey allahtan bi daha ki ay daha güzel bi şekilde rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşaallah sanada bizede
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkımızdayok canım ıkıncı degerım daha dusuk cıktı
Farklı yerlerde verince olabiliyormuş canim. Yarın yeniden ver istersenfarklı evet ama daha umut etmek istemiyorum ..
bence olmuş canım bugünüde değerlendirKızlar çatlama olmuş mu sizce ?Eki Görüntüle 3158656
Kesinlikle olmuş bugün akşam üzeri yap daha da silikleşir yeni olmuş çatlamanbence olmuş canım bugünüde değerlendir
oalbılırsın ama hamılesın ccanımKızlar geçen salı silik çıkmıştı test bi hafta sonra tekrar yap dediler bugün yaptım test bozuk mu çıktı ilk idrarla yaptım anlamadım yaa bi bakabilir misiniz yarın yenileyim mi psikolojim bozuldu
Canım yok valla 4-5 damla damlattım yaa 15-20 dakka sonra ilk defa hayatımda böyle oldu anlamadım kiteste cok damlatmıs
oalbılırsın ama hamılesın ccanım
Canım evet biliyorum ama Çocuk gelişiminden (4 yıllık ) ,formasyonla birlikte Anaokulu Öğretmenliğinden atanmaya çalışacağım o açıdan meslektaş dedim. Kısmet hayaller hayatlar ne olur bilemem. Allah bilir...Hayırlısı olsun diyelim canım o zaman zaten çok bir belirtim yok maalesef . İnşallah hakkında hayırlısı olsun meslek olarak da ama ben okul öncesi öğretmeniyim çocuk gelişimi ile birbirinden farklılar