• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

kizlar slm bisey danisabilirmiyim adetime 5 gun kaldi ve gobek deligimin altinda gebelik cizgisi var aceba gebelik tuttusa bu kadr erken gebelik cizgisi olurmu

teşekkür ederim destekleriniz için napıcam şimdi ben adet mı beklıcem nasıl gelcek ne zman gelır daha once basıma gelmedı , fnd_50 senın adetten kac gun sonra geldı
Canım bu benimde başıma geldiydi maalesef biliyorum insan üzülüyor bende üzülmüştüm o yüzden üzülme vs demek saçma olur şimdi bende ilk hamileliğimde yaşamıştım kimyasal kendiliğinden bir kaç gün sonra kanaman geliyor gidiyor benimki çok sancılı olmuştu adet gibi kanama. Ama hamile kalabiliyorsun bide o açıdan bak hiç hamile kalamayanlar var bu sağlıksız diye atıyor kendini Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️

yok canım ıkıncı degerım daha dusuk cıktı
canım üzülme hersey nasip biz daha hamile bile kalamadık çok şükürki sen kalabiliyorsun bide böyle düşün sağlıklı olmadıgı için düşüyordur hersey allahtan bi daha ki ay daha güzel bi şekilde rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşaallah sanada bizede 🙏

Evet askımm oyle ama yınede adetten kac gun gectı bılemedım adet gelmezse cumartesı sabahtan verırım bırdaha
Kalbini ferah tut yine de kuzucum 🙏💙 hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ise lab değişikliği yüzünden olmuş olsun ve cumartesi güzel bir değer görelim inşallah.

Papatyamaviss Papatyamaviss canım hayırlısı böyleymiş ama bende farklı yerde yaptığının için böyle olmuşta olabilir

canım üzülme hersey nasip biz daha hamile bile kalamadık çok şükürki sen kalabiliyorsun bide böyle düşün sağlıklı olmadıgı için düşüyordur hersey allahtan bi daha ki ay daha güzel bi şekilde rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşaallah sanada bizede 🙏
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR AMIN INSALLAH İNŞALLAH

Kızlar çatlama olmuş mu sizce ?
IMG_20221109_125402.jpg

Kızlar geçen salı silik çıkmıştı test bi hafta sonra tekrar yap dediler bugün yaptım test bozuk mu çıktı ilk idrarla yaptım anlamadım yaa bi bakabilir misiniz yarın yenileyim mi psikolojim bozuldu 😂😂🧸🥲

Eklentiler

• 4923104B-3F42-4078-8C34-556626B0C51E.jpeg
    4923104B-3F42-4078-8C34-556626B0C51E.jpeg
    186 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bir şey soracaktım şimdi lavaboya gittim kilodum ıslanmış komple işemişim gibi şok oldum. Peçete koymuştum kaymış ama kremsi değil bildiğin su dökülmüş gibi olmuş. Altıma kaçırsam bilirim yani kokmuyor 🤣 bu nedir ya çiş desen çiş kokar

Hayırlısı olsun diyelim canım o zaman zaten çok bir belirtim yok maalesef . İnşallah hakkında hayırlısı olsun meslek olarak da❤️ ama ben okul öncesi öğretmeniyim çocuk gelişimi ile birbirinden farklılar❤️
Canım evet biliyorum ama Çocuk gelişiminden (4 yıllık ) ,formasyonla birlikte Anaokulu Öğretmenliğinden atanmaya çalışacağım o açıdan meslektaş dedim. Kısmet hayaller hayatlar ne olur bilemem. Allah bilir...💖

Back