• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

İnşallah canım o zaman adet gününü bekle iki üç geçince gelmezse bi doktora git yine ama inşallah bebişin seninledir canım iyi düşün çok stres etmemeye çalış biliyorum çok zor ama bu süreçte çok önemli kendimize ediyoruz inan sadece ❤️
Haklısın canım , inşallah güzel haberler alırız hepimiz en kısa zamanda 🌸😊 ama bu ay hiç oldu gibi hissetmiyorum. Bir sene önce boş gebelik geçirdim o zaman hemen hissetmiştim değişikliklerden adete 4 gün kala öğrenmiştim kanda ama bu ay hiç belirti yok🙄🙄

Haklısın canım , inşallah güzel haberler alırız hepimiz en kısa zamanda 🌸😊 ama bu ay hiç oldu gibi hissetmiyorum. Bir sene önce boş gebelik geçirdim o zaman hemen hissetmiştim değişikliklerden adete 4 gün kala öğrenmiştim kanda ama bu ay hiç belirti yok🙄🙄
İnşallah canım amin ❤️
Aynen insan hissediyor gerçekten olunca ❤️

Tekrar kan vermek istemenin sebebi artış miktarını görmek istemem
, ultrason randevum ayın 18 inde 🥰 bence o tarihte kalp atışlarını da duyarız 🥰
Hayırlısı olsun canım bu kan verme sureci artış meselesi biraz stresli tabiki guzel duygular yinede oğlumda yaşamıştım. evet inşallah o zamana kalp atisi duyulur minigin 🥰

Kızlar günaydın bugün test yapıcam stresten doğru düzgün uyuyamadım rüyamda bile testle uğraşıyodum ama baya koyu pozitif çıkıyordu kızlar ben bu test konusunda çok acemiyim umarım biriniz dönüş yaparsınız hemencecik kaç damla damlayı az nasıl olucak çok damlarsa rengi dağılırmı az damlarsa az gelirim çok stres yaptım 😰

silencee07 silencee07 ne durumdasın canım sonuç çıktımı tabloda görünce aklıma geldi bizim bat lar senle aynı sat larda aynı inşallah güzel haberler veririz ikimizde

Kızlar ben büyük ihtimal elenirim

Eklentiler

• IMG_20221109_061551.jpg
    IMG_20221109_061551.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 52
Back