Ben sadece benim ekran mavi oldu sandım meğer herkeste aynısı olmuşMavi güzel sevdim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece benim ekran mavi oldu sandım meğer herkeste aynısı olmuşMavi güzel sevdim ben
Yeni girme fırsatım oldu topigi baya belli bir çizgi var canımKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Yakıştı benceBen sadece benim ekran mavi oldu sandım meğer herkeste aynısı olmuş
Bende düzelttim simdi programdan yoksa 3 gün erkene aliyor lekelenmeden sayarsa bende artık umursamayacağim bugun normal regli oldum bugünü baz aldım hayırlısı artık bakalım bu ateş olcme programını bende indirim ama full yabancı dil hic birsey anlamadimBir kaç doktora sordum ben mesajla, kanamanın başladığı günden sayın dedi. Birde geçen ay ay ilk defa ovulasyon takibi yaptım ben. Bir kişiden danışmanlık alarak.. Onda 13te oldunlqştı 14.gün Çatlama oldu.. Danışmadan 8inden önce test yapma demişti. Gerçektende bugün regl oldum.. geçen ayıda lekelenmeden saymadı , kanamadan sayarak hesapladı.. telefondaki programlarla alakaso yok. bende doktora gidecektim ama vazgeçtim.. Sanırım programlar yüzünden beklentiye girdim. Bu ay ateş ölçme ile takip edeceğim. Leke gelirse de gelsin valla ben normal başlamaya göre baz alcam.
Bence güzel oldu yaBenimkide mavi ama burası kadınlar kulübü ne oluyoruz yaniiii
Evet canım daha bir hafta var ve hala aynıyım hala sancılanıyorumve sanki hareket edince artıyor uzanınca azalıyor hafifliyorAdetiniz için erken değil mi ama
Bu testi regli günü mü yaptırıyorsunuzKizlar iyi aksamlar en son tahlillerimde fsh im biraz yuksek cikmisti diger degerlerim normaldi bir daha ki adetimde doktor yenileyecegini eger yine yuksek cikarsa ona gore tedavi uygulayacagini soyledi. Ne gibi bir tedavi olabilir bilgisi olan var midir ?
Evet 3. Gunu yapiliyorBu testi regli günü mü yaptırıyorsunuz
Canım bata kaç gün var ve yumurtlamadan kaç gün sonra gördün belirtin var mı ?Kızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Bata 3 gün var canım. Yumurtlama takibi yapmadım, program 28 i gösteriyor ama bilmiyorum canımCanım bata kaç gün var ve yumurtlamadan kaç gün sonra gördün belirtin var mı ?
E Elanur_prenses44 yükselebilir canım bence bir değerinden yüksek çıkınca hep yükselme ihtimali var bana göre iki gün sonra yine ver canım tam çıkar artık o gün inşallah vardırE Elanur_prenses44 buraya gel kız.
Arkadaşlar ela arkadaş kan testi yapmış 3 küsür yükselir mi diyor. 10 gün varmış galibaa
Geçen ay bende de oldu iki gün sonra regl olmuştum ama sende inşallah yerleşme kanamasıdır bende adet günüm başlamıştı çünkü senin adetine daha var yerleşme olabilir canım çünkü böyle bir kaç gün önce olurmuş yerleşme kanaması lekelenmeKızlar bat 13 kasım bata 5 gün var az önce benden belli belirsiz açık kahve leke geldi acaba regl mi geliyor ama benim hep direkt kırmızı gelirdi 3 ay önce de buna benzer bi durum olmuştu. bu hafta çok stresliydim acaba erken regl olacak olabilir miyim stresten. 10 gün önce yumurtladım 9.gün önce yumurtam çatladı
Ama benim üç ay önce olanda battan 3 gün önce gelmişti hatta o 2 gün sürmüştü sonra adetim gelmemişti hatta doktara gittim hamilelik vs yok dedi beta baktı tarlusal verdi. Yine öyle olurum diye gerildim çok. Tarlusal içtim ama yinede olamadım tarlusal bittikten 10 gün sonra regl olmuştum yani nerdeyse 50. Gün inşallah yine öyle olmaz.Geçen ay bende de oldu iki gün sonra regl olmuştum ama sende inşallah yerleşme kanamasıdır bende adet günüm başlamıştı çünkü senin adetine daha var yerleşme olabilir canım çünkü böyle bir kaç gün önce olurmuş yerleşme kanaması lekelenme
Hayırlı olsun canımBata 3 gün var canım. Yumurtlama takibi yapmadım, program 28 i gösteriyor ama bilmiyorum canım
Bakalım inşallah test yanıltmamıştır beni ve her birimiz sağlıkla bebişlerimizi alırız canımHayırlı olsun canım
İnşallah canım o zaman adet gününü bekle iki üç geçince gelmezse bi doktora git yine ama inşallah bebişin seninledir canım iyi düşün çok stres etmemeye çalış biliyorum çok zor ama bu süreçte çok önemli kendimize ediyoruz inan sadeceAma benim üç ay önce olanda battan 3 gün önce gelmişti hatta o 2 gün sürmüştü sonra adetim gelmemişti hatta doktara gittim hamilelik vs yok dedi beta baktı tarlusal verdi. Yine öyle olurum diye gerildim çok. Tarlusal içtim ama yinede olamadım tarlusal bittikten 10 gün sonra regl olmuştum yani nerdeyse 50. Gün inşallah yine öyle olmaz.