- 26 Aralık 2015
- 11.820
- 19.082
- 298
- 34
Kimin bu test ne kacırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin bu test ne kacırdım
Bizimkilerin genınde yok x hormonuHahhahahah sen çok yaşa emi beni güldürdün ben de diyorum eşime bak x olandan yolla bu sefer diye
Cın takvımı kız dıyorÇin takvimine baksana belki de kız tutuyodur
Ya baya bir saat geçti aslında ilk yaptığım anda da ekran bi pembe oldu bende bozuk herhalde diye hiç bakmadımKaçıncı dakika canım bu?
Aynı benHahhahahah sen çok yaşa emi beni güldürdün ben de diyorum eşime bak x olandan yolla bu sefer diye
E Elanur_prenses44 bu kadar erken yaptırınca testi, 2 günde bir vermeye mahkumsun yükselme ihtimali var ama bu kadar başlangıç noktadaki durumlar için kimyasala dönme riski de mevcuttur hep. Benim 4.05 ten 230 Lara kadar çıkmıştı. Yükselebilir yaniE Elanur_prenses44 buraya gel kız.
Arkadaşlar ela arkadaş kan testi yapmış 3 küsür yükselir mi diyor. 10 gün varmış galibaa
Hahahah kaç sıradır özellikle gönderilerini okuyorum bu konunun altında bata 2 kaldı o boş testi ben de atıcam sana benimkindede gör 2 iç çizgiyi lütfen 2 yıldır bende bekliyorumcok yenıı dahaaa yaa gozlerım şahın mubareeekkk @silencee07 @Bebisee
Hayırlısı ıle ınsallah canımHahahah kaç sıradır özellikle gönderilerini okuyorum bu konunun altında bata 2 kaldı o boş testi ben de atıcam sana benimkindede gör 2 iç çizgiyi lütfen 2 yıldır bende bekliyorum
Geldim bana acil yaE Elanur_prenses44 buraya gel kız.
Arkadaşlar ela arkadaş kan testi yapmış 3 küsür yükselir mi diyor. 10 gün varmış galibaa
E Elanur_prenses44 bu kadar erken yaptırınca testi, 2 günde bir vermeye mahkumsun yükselme ihtimali var ama bu kadar başlangıç noktadaki durumlar için kimyasala dönme riski de mevcuttur hep. Benim 4.05 ten 230 Lara kadar çıkmıştı. Yükselebilir yani
Reglimize kaç gün varken 04.5 çıkmıştı acaba ve sonra sizinki 230 da yükselmeye devam etti miGeldim bana acil ya
Evet benimde öyle ama arada yine pembe çıkıyor :) yine mavi oluyorNe dicem benim kadınlar kulübü mavi renge dönüştü pembe değil :) sizde de öyle mi
Ay valla var gibi ya ama pembe bir ekran olduğu için pek güvenemiyorum
Mavi güzel sevdim benEvet benimde öyle ama arada yine pembe çıkıyor :) yine mavi oluyor
Bende ya diğer çok pembeydi göz yoruyordu bu daha iyiMavi güzel sevdim ben
Evet ilk cırt bı pembe ıdı anında mavı olduNe dicem benim kadınlar kulübü mavi renge dönüştü pembe değil :) sizde de öyle mi
Adetiniz için erken değil mi amaAynen canım. Ben bugün adet olurum dedim ama olmadım adet olmuşum gibi ağrım vardı resmen şaşırdım hatta bende çok şiddetliydi. Biraz dinlendim geçti gibi ara ara ama hala oluyor tabi belimde çok kötü belimede vuruyor. Bence böyle belirtiler artık başlar kızımda da olmuştu bende böyle ama bilemedim bugün adet oldum sandım ama o ağrıdan ve bayadır ben böyle sancılanmıyorum adet olunca bile