Productor canım bat emin degilim ama 15 kasım veya 16 kasım catlamamı bilmiyorum adet takvimime göre hespladım bugün yumurtlamadan 7 ya da 8 gün gectiGörüyorum canım bu hangi marka test ve bat ne zaman
Omep3 kullandım ben canım hala da kullanıyorumElenatal 1 diye gebelik öncesi bir takviye gördüm bunu mu alsam dedim ama kullanan var mıdır? Bu dediklerin 3üde ayrı dimi :) omega3 için hap mı yoksa möllers filan çıkıyor ya tv.ye onlar olur mu :) Birde eşlere de olur mu bunlar
aman o ıste progestan da aklım sabahtan berı ondanProlaktini artırıyor dye biliyorum ben inciri
Aynen canım , hayırlısı olsun daBellimi olur temmuz olmazsa ağustos olsun olsunda
Evde vardı progestan ben aldım bir taneaman o ıste progestan da aklım sabahtan berı ondan
Aynen canım inşallah inşallah vardırMide ekşimesi bende de oluyor 1 haftadır ilginç bir şekilde bende de hiç olmazdı, inşallah inşallah birbirimiz için de dua edelim
Aynen baya erkenmiş daha maşallahİnsallah ya ama emin degilim erken gebelik testi ve yumurtlamadan tahminime göre 7 gün gecti, cok erken biliyorum ama evde test varken duramıyorummm
İnşallah gelmezde bebiş vardır canım güzel haberlerini bekliyorum inşallahİnsllh bebektendir cnm ben hallen olmadim yarin kan vericem olmasam eyer
iyi yapmıssınn benceEvde vardı progestan ben aldım bir tane
Bearhug dönmedınmııı test yapmadınmııı
Bearhug sen ne alemdesin nerelerdesin kuzum?? Yoğunluk, hastalık o bu derken girip takip edemiyorum buraları ama aklım sende…
Bende sabah yedide ağrıyla uyandım ağrısınız yaşadım ama gelmedi bekliyorum , normal bildiğin adet ağrısı benim , seninki de aynı ağrı mı yoksa bir farkı var mı canım?İnsllh bebektendir cnm ben hallen olmadim yarin kan vericem olmasam eyer
Yumurtlama akıntını o tarihlerde gördün mü bazen program sasırabiliyor yani tutmayabiliyor bir de geçen ay ben prodoctor, miratech ve comfort erken gebelik testlerinin mağduru oldum hepsi slik çıkardı ama regl oldum maalesef bence direkt kan ver günün geçmiş zaten çıkar diye düşünüyorum inşallah bebişin senledirProductor canım bat emin degilim ama 15 kasım veya 16 kasım catlamamı bilmiyorum adet takvimime göre hespladım bugün yumurtlamadan 7 ya da 8 gün gecti
Heee dedim ben mi yanlış biliyorumaman o ıste progestan da aklım sabahtan berı ondan
O nedır canımEvde vardı progestan ben aldım bir tane
Rahimde progesteron diye bir hormon salgılanır canım. O hormon gebelikte artar ve tutunmayı destekler. Düşük riskini önlemek adına kullanılıyor. Ben önceki hamileliklerimde dönem dönem kullandım. Özellikle kanama durumlarında hemen verirler.O nedır canım
canım artırması iyi bişey miProlaktini artırıyor dye biliyorum ben inciri
Aslinda normalde ben gunumde bile bukadr agri cekmedim yani adet agrisi gibi belimden sol bacagima vurdu karnim ates basmasi ve mide bulantim oldum asiri bir sekilde dedim kesin adet olucam ama sunada biraz daha iyim ve halen olmadim akintim falanda oluyor ara ara batmalr oluyor hem sag da hem solda diyer oglumda bile boyle olmadim busefer tuhaf seyler oluyorBende sabah yedide ağrıyla uyandım ağrısınız yaşadım ama gelmedi bekliyorum , normal bildiğin adet ağrısı benim , seninki de aynı ağrı mı yoksa bir farkı var mı canım?
İnsllh cnm sendende tum isteyenlerdende bekliyoruzİnşallah gelmezde bebiş vardır canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?