• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eklentiler

• IMG_20221108_072935.jpg
    IMG_20221108_072935.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar dıpıll diye bir test hiç deneyen varmı acaba ben bugün yapıcaktım test kendimi zor tuttum dedim ne kaldı yarın değil bürgüne yaparsın testi dedim eğer Döngüm uzadıysa bugün olmam gerek akşamda beyaz akıntım oluyordu sürekli kontrol ettim baya stresliyim belki dayanamam yarın ilk idrarla yaparım gene kendimi frenleyebilirsemde perşembe kesin yaparım başka test yapacak bekleyen varmı

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız anca gitebildim bugün tüm gün dışardaydım. 2-3 gündür yoğun akıntım var vee arada kasık ve bel ağrısı. Burnuma eşimin almadığı kokular geliyor hatta bugün sen hamilesin dedi bana 😂 bata 8gün kaldı sabırsızlanıyorum artık merakımdan aslında umudum yoktu bu ay ama bu belirtiler biraz umut oldu belki psikolojik bilmiyorum tabi 😂
O bende de var yaa, yolda yürürken evlerden yemek kokusu geliyor burnuma 🤦🏻‍♀️ benimki de bana tazı gibisin mübarek diyor 🥴

Galiba ben sıkıntılıyım herkes daha adet tarihi gelmeden öğreniyo benim 3 gün gecikti hala adet bekliyorum galiba yarın sabah yapıcam testi baya gaza geldim

Kız kalk yap bir tane korkunun ecele faydası var maa
Yarın sabah yapıcam bu sefer kesin kararlıyım geçen ayda 3 gün gecikmiş ti ilk idrarla net çıkar yarın sabah kararlıyım yapıcam bugün birazda kociş frenledi sen bu ara zaten gecikiyon diye

Back