- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Bende görüyorumKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende görüyorumKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Bende bir gölge gördüm markası nedır testınınKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Artımed aldım canım.Bende bir gölge gördüm markası nedır testının
Fotoğrafta çok net değil aslında. Kontrast arttırdımBende görüyorum
Gıbı degıl var canım benımKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Canım bat 3 gün var biraz fazla silik gibi geldi bana. Varsa eğer geç döllenme belki. Senin de böyle miydi 3 gün kalaGıbı degıl var canım benım
Kızlar Papatyamaviss ben de ateşimi ölçtüm sanırım iyi değilim bu işte anlamadım yumurtlama günü sonrası bi çıktı sadece sonra yine 36.5e indi bu normal mi bakar mısınız
Gayet görünüyo hadi inşallah bat ne zaman acabaKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
11 Kasım canımGayet görünüyo hadi inşallah bat ne zaman acaba
İnşallah vardır ben gayet gördüm ve daha adete 3 gün kala bu şekilde sağlıkla ilerlesin inşallah11 Kasım canım
O bende de var yaa, yolda yürürken evlerden yemek kokusu geliyor burnuma benimki de bana tazı gibisin mübarek diyorKızlar napıyorsunuz nasılsınız anca gitebildim bugün tüm gün dışardaydım. 2-3 gündür yoğun akıntım var vee arada kasık ve bel ağrısı. Burnuma eşimin almadığı kokular geliyor hatta bugün sen hamilesin dedi bana bata 8gün kaldı sabırsızlanıyorum artık merakımdan aslında umudum yoktu bu ay ama bu belirtiler biraz umut oldu belki psikolojik bilmiyorum tabi
Kız kalk yap bir tane korkunun ecele faydası var maaGaliba ben sıkıntılıyım herkes daha adet tarihi gelmeden öğreniyo benim 3 gün gecikti hala adet bekliyorum galiba yarın sabah yapıcam testi baya gaza geldim
Yarın sabah yapıcam bu sefer kesin kararlıyım geçen ayda 3 gün gecikmiş ti ilk idrarla net çıkar yarın sabah kararlıyım yapıcam bugün birazda kociş frenledi sen bu ara zaten gecikiyon diyeKız kalk yap bir tane korkunun ecele faydası var maa
Canım daha bi kaç saat önce aynı ağrıyla uyandım. Normal olduğunu düşünüyorum takmamaya çalışıyorum@fnd_50 ay sökülecekmişim gibi bir ağrı var karnımda cok korkuyorum @ LeucotheaThemis @ Rosebelle oluyormuydu boyle ya
ay kuzu çok mutlu oldum. inşallah sağlıkla gelir aminKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Rabbim gönlündekini senin için hayırlı eylesinYarın sabah yapıcam bu sefer kesin kararlıyım geçen ayda 3 gün gecikmiş ti ilk idrarla net çıkar yarın sabah kararlıyım yapıcam bugün birazda kociş frenledi sen bu ara zaten gecikiyon diye