Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de var canım günaydın bu aradaKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Yaa çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize Bu ay femara kullandım ama yumurtam çok istenilen boyuta gelmedi doktorda çok umutlu değiliz dedi ama bakalım nasip inşallah olur bat az kaldı test yapmaya da korkuyorum ama mesajınız ümit oldu bana çok teşekkürler oğlunuzu da öpüyorumMujdem1825 canım şimdi oğlum uyandı öyle bir anda listeye bakıyoken oğlum bu ablalardan hangisinin bebişi olucak dedim seni seçti çocukların kalbi temiz olur dedikleri çıkar inşallah olur
Yok 29 u değil 25 inden bu yana 10 günü geçmiş oluyor.. zaten de ağrım şiddetli başladı aşırı şekilde sabah sabah adetimin gelmesini bekliyorum ..Nasıl kayboldu ya, cuma cumartesı pazar hepsı erken olmuş yumurtlamadan sonra bakılırsa , 10gün bence kesın geçmeli ha bende dayanamadım yaptım ama cıkmadı 10 günü ne zaman gectı o zaman belırdı oyuzden eğer 29 ıse yarını bekle ve test ıcın yarından sonrasını baz al
İnşallah bebiş gelir doktorlarda görür umudu canım umut her zaman varYaa çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize Bu ay femara kullandım ama yumurtam çok istenilen boyuta gelmedi doktorda çok umutlu değiliz dedi ama bakalım nasip inşallah olur bat az kaldı test yapmaya da korkuyorum ama mesajınız ümit oldu bana çok teşekkürler oğlunuzu da öpüyorum
EvetCanım bat 3 gün var biraz fazla silik gibi geldi bana. Varsa eğer geç döllenme belki. Senin de böyle miydi 3 gün kala
Amin canım çok teşekkür ederim. Hepimiz bu ay kavuşalım inşallah sağlıklaNuhra2 canım iki fotoda görünüyor, maşallah, bebişin senledir inşallahhj
Ayyyy hadi inşallahGünaydın örnek olsun bak karşılaştır dıye atıyorum tablo umut vaadediyor
Kaç günde bir oluyorsun canımKızlar Papatyamaviss ben de ateşimi ölçtüm sanırım iyi değilim bu işte anlamadım yumurtlama günü sonrası bi çıktı sadece sonra yine 36.5e indi bu normal mi bakar mısınızEki Görüntüle 3157739
İnşallah vardır ben gayet gördüm ve daha adete 3 gün kala bu şekilde sağlıkla ilerlesin inşallah
Nuhra2 canım iki fotoda görünüyor, maşallah, bebişin senledir inşallahhj
ay kuzu çok mutlu oldum. inşallah sağlıkla gelir amin
Çok teşekkür ederim kızlar, hepimiz için öyle çok dua ediyorum kiBence de var canım günaydın bu arada
Var var varKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
YaaaVar var var
Canım gün içinde yapsan da çıkar bence, gecikmen var çünküGaliba ben sıkıntılıyım herkes daha adet tarihi gelmeden öğreniyo benim 3 gün gecikti hala adet bekliyorum galiba yarın sabah yapıcam testi baya gaza geldim
yarında yukselıp aynı devam ederse bekelmeye gecebılırsın bugunfe bır yumurtlama testı yapKızlar Papatyamaviss ben de ateşimi ölçtüm sanırım iyi değilim bu işte anlamadım yumurtlama günü sonrası bi çıktı sadece sonra yine 36.5e indi bu normal mi bakar mısınızEki Görüntüle 3157739
Kan sonucun çıkmadımı canım dahafnd_50 ya bu testler koyulasmıyor artık bat da gectı koyu cızgı cıkması gerekmezmıydı
Varsada net görmek istiyorum o yüzden ilk idrarda daha iyi çıkar canımCanım gün içinde yapsan da çıkar bence, gecikmen var çünkü
yok cıkmadı naletler yaKan sonucun çıkmadımı canım daha
Kalpten diliyorumVarsada net görmek istiyorum o yüzden ilk idrarda daha iyi çıkar canım
Bir kaç doktora sordum ben mesajla, kanamanın başladığı günden sayın dedi. Birde geçen ay ay ilk defa ovulasyon takibi yaptım ben. Bir kişiden danışmanlık alarak.. Onda 13te oldunlqştı 14.gün Çatlama oldu.. Danışmadan 8inden önce test yapma demişti. Gerçektende bugün regl oldum.. geçen ayıda lekelenmeden saymadı , kanamadan sayarak hesapladı.. telefondaki programlarla alakaso yok. bende doktora gidecektim ama vazgeçtim.. Sanırım programlar yüzünden beklentiye girdim. Bu ay ateş ölçme ile takip edeceğim. Leke gelirse de gelsin valla ben normal başlamaya göre baz alcam.Benimde bi kac aydir aynı canım 3 gün önce leke geliyor 3 gün öyle leke sürüyor sonra regli oluyorum gecen ay regli olduğum tarihe göre hesapladim ama lekelenme gününe göre yumurtlama oluyor sanırım benimde kafam allak bullak oluyor