• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

IMG20221107225253.jpg
doktorum bu folik asiti önerdi kullananiniz var mı kizlarrrr

Kızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutar🙏🏻 Büyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun🍀
Sen naptın kuzum My_Moonlight06 My_Moonlight06
Canım inshaAllahhh herşey olumlu geçer senin için duacınım kuzum

Canım inshaAllahhh herşey olumlu geçer senin için duacınım kuzum
Canım bugün aradılar yine biri orta biri daha düşük kalitedeymiş çok istediğimiz gibi ilerlemiyo dedi embriyolog moralim bozuldu baya. Yarın 13.30 muhtemel transferim ama sabah arayıp tekrar bilgi verecekler duruma göre. Dua et bana bebeğime kavuşayım artık🍀

Canım bugün aradılar yine biri orta biri daha düşük kalitedeymiş çok istediğimiz gibi ilerlemiyo dedi embriyolog moralim bozuldu baya. Yarın 13.30 muhtemel transferim ama sabah arayıp tekrar bilgi verecekler duruma göre. Dua et bana bebeğime kavuşayım artık🍀
İnsllh allh gonlunce olsun icini ferah tut cnm

Ayy kuzum İnshaAllah hayırlısı ile olur ve kavuşursun bebeğine Rabbim önce hayırlısini nasib etsin kuzum işte görüyorsun insan her türlü duruma düşebilyor İnshaAllah hakkında hayırlısı 🤗

Ayy kuzum İnshaAllah hayırlısı ile olur ve kavuşursun bebeğine Rabbim önce hayırlısini nasib etsin kuzum işte görüyorsun insan her türlü duruma düşebilyor İnshaAllah hakkında hayırlısı 🤗
Aynen öyle çok doğru söylüyosun insan bazen de başka şeyler istiyor ve bebiş olmadığına seviniyor🫠 inşallah allahım emeklerimin karşılığını versin ya bu tüp bebek süreci baya yıpratıcı🥺

Merhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece 😂 yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün :( ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)

Eklentiler

• B57E0AD3-86BC-4A5B-A8A1-813ADF803CC3.jpeg
    B57E0AD3-86BC-4A5B-A8A1-813ADF803CC3.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 48
  • A3694A9F-60AD-4DA5-86B0-12DE4FD4FD0C.jpeg
    A3694A9F-60AD-4DA5-86B0-12DE4FD4FD0C.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 56134324-2A8E-47B6-A1EA-0CA8B4AA3C31.jpeg
    56134324-2A8E-47B6-A1EA-0CA8B4AA3C31.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 45
  • D73B03A5-53C4-49D2-A1FC-AA28D9648F58.jpeg
    D73B03A5-53C4-49D2-A1FC-AA28D9648F58.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece 😂 yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün :KK43: ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)
Canım bir gölge var gibi, sabah tekrarlasana testini

Aynen öyle çok doğru söylüyosun insan bazen de başka şeyler istiyor ve bebiş olmadığına seviniyor🫠 inşallah allahım emeklerimin karşılığını versin ya bu tüp bebek süreci baya yıpratıcı🥺
Evet biliyorum kuzum dur bakalım İnshaAllah yarın güzel şeyler duyarız senden

Canım bir gölge var gibi, sabah tekrarlasana testini
Gebelik testim kalmadı ve çoook ağrım var, iki gündür, kötüyüm biraz , dışarı çıkamıyorum eşime de söylemek istemiyorum, kaldım testsiz, adet olmazsam bir şekilde çıkabildiğimde alıcam

Canım transferin yarın saat kaçta olacak yaz o saatte senin için dua edeyim. Allah kabul eder içten yapılan duaları 🙏

Merhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece 😂 yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün :KK43: ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)
😲😲Töbe Töbe hamile olmayanı hamile çıkaranı duydum da bir ceee diyip kaybolanı da ilk defa duydum 🤔🤔

Papatyamaviss Papatyamaviss sevgili test uzmanı
, pirimiz, üstad yorumlarsa bize aydınlanırız😊😊😊

Back