- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 83
- 26
İnşallah canımHadi inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımHadi inşallah
Canım inshaAllahhh herşey olumlu geçer senin için duacınım kuzumKızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutar Büyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun
Sen naptın kuzum My_Moonlight06
Canım bugün aradılar yine biri orta biri daha düşük kalitedeymiş çok istediğimiz gibi ilerlemiyo dedi embriyolog moralim bozuldu baya. Yarın 13.30 muhtemel transferim ama sabah arayıp tekrar bilgi verecekler duruma göre. Dua et bana bebeğime kavuşayım artıkCanım inshaAllahhh herşey olumlu geçer senin için duacınım kuzum
Az kaldi bekliyorz haber vermeyeBenimde net bitti giremiyorum kaç gündür eşime bağlandım bir bakam gebelik var mı diye kimsede
İnsllh allh gonlunce olsun icini ferah tut cnmCanım bugün aradılar yine biri orta biri daha düşük kalitedeymiş çok istediğimiz gibi ilerlemiyo dedi embriyolog moralim bozuldu baya. Yarın 13.30 muhtemel transferim ama sabah arayıp tekrar bilgi verecekler duruma göre. Dua et bana bebeğime kavuşayım artık
Ay inşallah vardır valla gebelik haberleri gördükçe sanki ben gebe kalmışım gibi seviniyorumAz kaldi bekliyorz haber vermeye
Sen gebemisin sende bekleyenlerdenmisin yoksaAy inşallah vardır valla gebelik haberleri gördükçe sanki ben gebe kalmışım gibi seviniyorum
Ayy kuzum İnshaAllah hayırlısı ile olur ve kavuşursun bebeğine Rabbim önce hayırlısini nasib etsin kuzum işte görüyorsun insan her türlü duruma düşebilyor İnshaAllah hakkında hayırlısıCanım bugün aradılar yine biri orta biri daha düşük kalitedeymiş çok istediğimiz gibi ilerlemiyo dedi embriyolog moralim bozuldu baya. Yarın 13.30 muhtemel transferim ama sabah arayıp tekrar bilgi verecekler duruma göre. Dua et bana bebeğime kavuşayım artık
Yok bende bekleyenlerdenimSen gebemisin sende bekleyenlerdenmisin yoksa
Aynen öyle çok doğru söylüyosun insan bazen de başka şeyler istiyor ve bebiş olmadığına seviniyor inşallah allahım emeklerimin karşılığını versin ya bu tüp bebek süreci baya yıpratıcıAyy kuzum İnshaAllah hayırlısı ile olur ve kavuşursun bebeğine Rabbim önce hayırlısini nasib etsin kuzum işte görüyorsun insan her türlü duruma düşebilyor İnshaAllah hakkında hayırlısı
Bende aynı durumdayım 2 hafta girmedim buraya maşallah çok gebe varmışAy inşallah vardır valla gebelik haberleri gördükçe sanki ben gebe kalmışım gibi seviniyorum
Canım bir gölge var gibi, sabah tekrarlasana testiniMerhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)
Evet biliyorum kuzum dur bakalım İnshaAllah yarın güzel şeyler duyarız sendenAynen öyle çok doğru söylüyosun insan bazen de başka şeyler istiyor ve bebiş olmadığına seviniyor inşallah allahım emeklerimin karşılığını versin ya bu tüp bebek süreci baya yıpratıcı
Gebelik testim kalmadı ve çoook ağrım var, iki gündür, kötüyüm biraz , dışarı çıkamıyorum eşime de söylemek istemiyorum, kaldım testsiz, adet olmazsam bir şekilde çıkabildiğimde alıcamCanım bir gölge var gibi, sabah tekrarlasana testini
Canım transferin yarın saat kaçta olacak yaz o saatte senin için dua edeyim. Allah kabul eder içten yapılan dualarıCanım bugün aradılar yine biri orta biri daha düşük kalitedeymiş çok istediğimiz gibi ilerlemiyo dedi embriyolog moralim bozuldu baya. Yarın 13.30 muhtemel transferim ama sabah arayıp tekrar bilgi verecekler duruma göre. Dua et bana bebeğime kavuşayım artık
Töbe Töbe hamile olmayanı hamile çıkaranı duydum da bir ceee diyip kaybolanı da ilk defa duydumMerhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)
Bende çok şaşırdım, geldi ve gitti o sırada hemen çektim neyseki ama o kesin bozuk bir testti benceTöbe Töbe hamile olmayanı hamile çıkaranı duydum da bir ceee diyip kaybolanı da ilk defa duydum
Papatyamaviss sevgili test uzmanıMerhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)