• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Papatyamaviss Papatyamaviss sevgili test uzmanı
, pirimiz, üstad yorumlarsa bize aydınlanırız😊😊😊
Evet aydınlanalım test uzmanı olucaz yakında, güvendiğimde test markasıydı normalde böyle şeyler yapmazdı hep beyaz çıkardı, adı fortune

Merhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece 😂 yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün :KK43: ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)
Canım ovülasyon yapıyor musun ? Çatlamanı tam biliyor musun?

Canım ovülasyon yapıyor musun ? Çatlamanı tam biliyor musun?
Ewet canım yapıyorum 23 Kasım pikti, 24 ünde dışardaydım yapamadım, 25 inde yaptım, çatlamış, silikleşmişti.. acaba 24 ünde mi çatladı yoksa 25 i mi onu merak ediyorum 🙁

Anladım kuzum :KK66: sen 25 ini bil ona göre say üstüne en azından emin olunur bu bencesi. Kaç gün de bir oluyorsun canım. 28 gün de ise 8 kasım yarın bat günün yarını bekle gecikirsen ertesi günü kan testi ver bence
Evet yarın en geç bat günüm olcak , ağrısı geldi adet olcam galba zaten ama bakalım çok sağol canım

Yok bence yA bebek bekleyenlendemisin yazmisim ewt demisim bende kacgun kaldi beta dedim😅yada hamilesiniz galiba
Ya işte sana alintilama yapicagima meleğe alıntı yapmışım kız 😂 o son sorunun cevabını onu alintilayarak vermişim bekliyorum kuzu bende daha bir şey yok olursa ilk gebelik olucak insallah bat da 1 Kasım da oldum 28 Kasım sonraki 😂🌹

Eklentiler

• 5FB8AC64-BA3B-433E-86FB-99D394929DBA.jpeg
    5FB8AC64-BA3B-433E-86FB-99D394929DBA.jpeg
    149,2 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece 😂 yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün :KK43: ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)
Nasıl kayboldu ya, cuma cumartesı pazar hepsı erken olmuş yumurtlamadan sonra bakılırsa , 10gün bence kesın geçmeli ha bende dayanamadım yaptım ama cıkmadı 10 günü ne zaman gectı o zaman belırdı oyuzden eğer 29 ıse yarını bekle ve test ıcın yarından sonrasını baz al

Back