Evet aydınlanalım test uzmanı olucaz yakında, güvendiğimde test markasıydı normalde böyle şeyler yapmazdı hep beyaz çıkardı, adı fortune
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aydınlanalım test uzmanı olucaz yakında, güvendiğimde test markasıydı normalde böyle şeyler yapmazdı hep beyaz çıkardı, adı fortune
Ah kuzuum allah razı olsun senden 13.30 dediler kuzum sabah tekrar arayacaklarmış ama şimdilik olası saat 13.30Canım transferin yarın saat kaçta olacak yaz o saatte senin için dua edeyim. Allah kabul eder içten yapılan duaları
Canım ovülasyon yapıyor musun ? Çatlamanı tam biliyor musun?Merhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)
Ewet canım yapıyorum 23 Kasım pikti, 24 ünde dışardaydım yapamadım, 25 inde yaptım, çatlamış, silikleşmişti.. acaba 24 ünde mi çatladı yoksa 25 i mi onu merak ediyorumCanım ovülasyon yapıyor musun ? Çatlamanı tam biliyor musun?
Ekim olcak pardon canım Kasım yazmışımEwet canım yapıyorum 23 Kasım pikti, 24 ünde dışardaydım yapamadım, 25 inde yaptım, çatlamış, silikleşmişti.. acaba 24 ünde mi çatladı yoksa 25 i mi onu merak ediyorum
Anladım kuzum sen 25 ini bil ona göre say üstüne en azından emin olunur bu bencesi. Kaç gün de bir oluyorsun canım. 28 gün de ise 8 kasım yarın bat günün yarını bekle gecikirsen ertesi günü kan testi ver benceEkim olcak pardon canım Kasım yazmışım
Evet yarın en geç bat günüm olcak , ağrısı geldi adet olcam galba zaten ama bakalım çok sağol canımAnladım kuzum sen 25 ini bil ona göre say üstüne en azından emin olunur bu bencesi. Kaç gün de bir oluyorsun canım. 28 gün de ise 8 kasım yarın bat günün yarını bekle gecikirsen ertesi günü kan testi ver bence
Bakalım canım inş gelmez :))Evet yarın en geç bat günüm olcak , ağrısı geldi adet olcam galba zaten ama bakalım çok sağol canım
İnşallah canım :))))Bakalım canım inş gelmez :)
Kacgun kaldi batYok bende bekleyenlerdenim
1kasimda oldum canım bir sonraki da 28 Kasım ohooo daha çok var benimİnşallah canım :))))
Yanlış kişiyi alintilamisimKacgun kaldi bat
Allah'ım daha da arttırsin inşallah kızBende aynı durumdayım 2 hafta girmedim buraya maşallah çok gebe varmış
Yok bence yA bebek bekleyenlendemisin yazmisim ewt demisim bende kacgun kaldi beta dedimyada hamilesiniz galibaYanlış kişiyi alintilamisim
Ya işte sana alintilama yapicagima meleğe alıntı yapmışım kız o son sorunun cevabını onu alintilayarak vermişim bekliyorum kuzu bende daha bir şey yok olursa ilk gebelik olucak insallah bat da 1 Kasım da oldum 28 Kasım sonrakiYok bence yA bebek bekleyenlendemisin yazmisim ewt demisim bende kacgun kaldi beta dedimyada hamilesiniz galiba
Günaydın örnek olsun bak karşılaştır dıye atıyorum tablo umut vaadediyor
Nasıl kayboldu ya, cuma cumartesı pazar hepsı erken olmuş yumurtlamadan sonra bakılırsa , 10gün bence kesın geçmeli ha bende dayanamadım yaptım ama cıkmadı 10 günü ne zaman gectı o zaman belırdı oyuzden eğer 29 ıse yarını bekle ve test ıcın yarından sonrasını baz alMerhaba kızlar bat için 11 Kasım demiştim ama çatlama 28 yada 29 unda oldu yani adet tarihim 11inden önce olacak,cuma gecesi cumartesi akşam ve pazar sabah olmak üzere 3 test yaptım evire çevire birşeyler görmeye çalıştım ama çok çok hafif görüyor muyum emin bile değilim yani o derece yükleyeyim siz de bir bakarsanız sevinirim, hoş zaten adet olacak gibiyim bugün ( ikinci ve üçüncü fotoğraflardaki çizgiye aldanmayın çıktı ve kayboldu şok oldum test bozuktu sanırım)