KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Papatyamaviss sevgili test uzmanı
, pirimiz, üstad yorumlarsa bize aydınlanırız
Evet aydınlanalım test uzmanı olucaz yakında, güvendiğimde test markasıydı normalde böyle şeyler yapmazdı hep beyaz çıkardı, adı fortune

Canım ovülasyon yapıyor musun ? Çatlamanı tam biliyor musun?

Canım ovülasyon yapıyor musun ? Çatlamanı tam biliyor musun?
Ewet canım yapıyorum 23 Kasım pikti, 24 ünde dışardaydım yapamadım, 25 inde yaptım, çatlamış, silikleşmişti.. acaba 24 ünde mi çatladı yoksa 25 i mi onu merak ediyorum

Evet yarın en geç bat günüm olcak , ağrısı geldi adet olcam galba zaten ama bakalım çok sağol canım

Yok bence yA bebek bekleyenlendemisin yazmisim ewt demisim bende kacgun kaldi beta dedimyada hamilesiniz galiba
Ya işte sana alintilama yapicagima meleğe alıntı yapmışım kız o son sorunun cevabını onu alintilayarak vermişim bekliyorum kuzu bende daha bir şey yok olursa ilk gebelik olucak insallah bat da 1 Kasım da oldum 28 Kasım sonraki

Nasıl kayboldu ya, cuma cumartesı pazar hepsı erken olmuş yumurtlamadan sonra bakılırsa , 10gün bence kesın geçmeli ha bende dayanamadım yaptım ama cıkmadı 10 günü ne zaman gectı o zaman belırdı oyuzden eğer 29 ıse yarını bekle ve test ıcın yarından sonrasını baz al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…