KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

25 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat içinde çatlıyor. Bugün de ignemin 13. Günü. Benim pek umudum yok ama... Doktorum da boşuna umut vermezdi, sen yine de kendine dikkat et yükselebilir dedi

25 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat içinde çatlıyor. Bugün de ignemin 13. Günü. Benim pek umudum yok ama... Doktorum da boşuna umut vermezdi, sen yine de kendine dikkat et yükselebilir dedi
Anladım canım.
Ama yumurtalamanin 11-14. Günü arası regl geliyor. Senin bat 14 Kasım değil bugün yarin o zaman.

Mujdem1825 canım şimdi oğlum uyandı öyle bir anda listeye bakıyoken oğlum bu ablalardan hangisinin bebişi olucak dedim seni seçti çocukların kalbi temiz olur dedikleri çıkar inşallah olur

Benimde bi kac aydir aynı canım 3 gün önce leke geliyor 3 gün öyle leke sürüyor sonra regli oluyorum gecen ay regli olduğum tarihe göre hesapladim ama lekelenme gününe göre yumurtlama oluyor sanırım benimde kafam allak bullak oluyor

Canım kist olabilir bir git doktora bence

benim yıllardır öyle olur 4 5 gün leke sonra adet başlar bildiğim leke sayılmıyor normal kanın geldiği gün ilk gün sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…