• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Döllenmiş yumurtanın rahme ulaşıp yapışması 10 günü buluyor. Ve ondan sonra beta hgc yükselmeye başlıyor. Yumurtlama gününüzü biliyorsanız üstüne 11 gün sayıp, 11. Gün Kan testi verirseniz doğru bir sonuç çıkar.
25 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat içinde çatlıyor. Bugün de ignemin 13. Günü. Benim pek umudum yok ama... Doktorum da boşuna umut vermezdi, sen yine de kendine dikkat et yükselebilir dedi 🤔

25 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat içinde çatlıyor. Bugün de ignemin 13. Günü. Benim pek umudum yok ama... Doktorum da boşuna umut vermezdi, sen yine de kendine dikkat et yükselebilir dedi 🤔
Anladım canım.
Ama yumurtalamanin 11-14. Günü arası regl geliyor. Senin bat 14 Kasım değil bugün yarin o zaman.

17 Ekim klomen ilk gün. 21 Ekim son gün.
25 Ekim çatlatma iğnesi.

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-07-16-52-37-208_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2022-11-07-16-52-37-208_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 27
Mujdem1825 Mujdem1825 canım şimdi oğlum uyandı öyle bir anda listeye bakıyoken oğlum bu ablalardan hangisinin bebişi olucak dedim seni seçti çocukların kalbi temiz olur dedikleri çıkar inşallah olur 💕

Kızlar bir sorum olacak benim de ya... 4 Gündür lekelenme var, bir türlü sökülemedi gitti. Test yaptım 2 kere acaba mı diye negatif. Bu sabah ateşim düşük çıktı, bugün 5. gün artık regl olur sandım bu saate kadar hala lekelenme şeklinde.. 3 4 aydır böyle oluyor çıldırıcam. 4 gün 5 gün lekelepnme şeklinde olur mu ya garip değil mi sonra 1 yada 2 gün yoğun geliyor. sonra yine azalıyor.. Ben hangisine göre bat alacam kafam karışıyor. Bir başlasa yoğunlaşsa doktora gideceğim. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?
Benimde bi kac aydir aynı canım 3 gün önce leke geliyor 3 gün öyle leke sürüyor sonra regli oluyorum gecen ay regli olduğum tarihe göre hesapladim ama lekelenme gününe göre yumurtlama oluyor sanırım benimde kafam allak bullak oluyor

Benimde bi kac aydir aynı canım 3 gün önce leke geliyor 3 gün öyle leke sürüyor sonra regli oluyorum gecen ay regli olduğum tarihe göre hesapladim ama lekelenme gününe göre yumurtlama oluyor sanırım benimde kafam allak bullak oluyor
Canım kist olabilir bir git doktora bence

benim yıllardır öyle olur 4 5 gün leke sonra adet başlar bildiğim leke sayılmıyor normal kanın geldiği gün ilk gün sayılıyor

Back