- 31 Ağustos 2012
- 22.089
- 35.279
- 798
Döllenmiş yumurtanın rahme ulaşıp yapışması 10 günü buluyor. Ve ondan sonra beta hgc yükselmeye başlıyor. Yumurtlama gününüzü biliyorsanız üstüne 11 gün sayıp, 11. Gün Kan testi verirseniz doğru bir sonuç çıkar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döllenmiş yumurtanın rahme ulaşıp yapışması 10 günü buluyor. Ve ondan sonra beta hgc yükselmeye başlıyor. Yumurtlama gününüzü biliyorsanız üstüne 11 gün sayıp, 11. Gün Kan testi verirseniz doğru bir sonuç çıkar.
25 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat içinde çatlıyor. Bugün de ignemin 13. Günü. Benim pek umudum yok ama... Doktorum da boşuna umut vermezdi, sen yine de kendine dikkat et yükselebilir dediDöllenmiş yumurtanın rahme ulaşıp yapışması 10 günü buluyor. Ve ondan sonra beta hgc yükselmeye başlıyor. Yumurtlama gününüzü biliyorsanız üstüne 11 gün sayıp, 11. Gün Kan testi verirseniz doğru bir sonuç çıkar.
İnşallah sağlıkla yükselirŞimdi doktorun yanından geliyorum. Adet tarihim 14 Kasım. Haftaya bugün yani. Bekleyelim, adetin geçince bir daha ver kan, yükselebilir dedi
Anladım canım.25 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat içinde çatlıyor. Bugün de ignemin 13. Günü. Benim pek umudum yok ama... Doktorum da boşuna umut vermezdi, sen yine de kendine dikkat et yükselebilir dedi
Hayır işte ben de böyle hesapladım geçen ay 13 Ekimde regl olmuşum. Bu ay da döngüye göre 14 Kasım Klomen kullandım zaten bu ay.Anladım canım.
Ama yumurtalamanin 11-14. Günü arası regl geliyor. Senin bat 14 Kasım değil bugün yarin o zaman.
ya evet tabloma yorum yapmıstın sonuda güzel geldi :)) kan sonucumu beklıyorum :))Canım hamile misin? Hayırlı uğurlu olsun cok sevindim
of sorma yarın cıkarmıs kuzumKan sonucu çıktı mı bebişim
ay ne guzel dua bende amın dıyım :)) oğluşumun canına sağlık herseyım o benım bıtanede farklı olsa sağlıkla bir kızım olsa keske dıye dua edıp duruyorumİnşallah bir an önce isteyen bekleyen herkesin bebişi benim oğluşumunda Bi kız kardeşi olur
Ya benimki de 13-14 Kasım bekliyorumŞimdi doktorun yanından geliyorum. Adet tarihim 14 Kasım. Haftaya bugün yani. Bekleyelim, adetin geçince bir daha ver kan, yükselebilir dedi
Bekle ki yarın olsun zaten yeni kan verme zamanın geldiof sorma yarın cıkarmıs kuzum
İnşallah inşallahSafransari oğlum ikinciyede kaydırdı kaydırdı hah bu dedi seni seçti
Benimde bi kac aydir aynı canım 3 gün önce leke geliyor 3 gün öyle leke sürüyor sonra regli oluyorum gecen ay regli olduğum tarihe göre hesapladim ama lekelenme gününe göre yumurtlama oluyor sanırım benimde kafam allak bullak oluyorKızlar bir sorum olacak benim de ya... 4 Gündür lekelenme var, bir türlü sökülemedi gitti. Test yaptım 2 kere acaba mı diye negatif. Bu sabah ateşim düşük çıktı, bugün 5. gün artık regl olur sandım bu saate kadar hala lekelenme şeklinde.. 3 4 aydır böyle oluyor çıldırıcam. 4 gün 5 gün lekelepnme şeklinde olur mu ya garip değil mi sonra 1 yada 2 gün yoğun geliyor. sonra yine azalıyor.. Ben hangisine göre bat alacam kafam karışıyor. Bir başlasa yoğunlaşsa doktora gideceğim. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?
İnşallah olur bu ay hepinize dua ediyorum kendimden çok sizin için dua ediyorumİnşallah inşallah
Öpüyorum oğlunun bal yanaklarindan
tatmın ederse benı belkı vermem bilmiyorum 100 flan cıksa barısııBekle ki yarın olsun zaten yeni kan verme zamanın geldi
Sen mi vermeyeceksin daha sonuç belli olmadan sabah kan vermezsen ben de neyim hahahahhahahjajatatmın ederse benı belkı vermem bilmiyorum 100 flan cıksa barısıı
Canım kist olabilir bir git doktora benceBenimde bi kac aydir aynı canım 3 gün önce leke geliyor 3 gün öyle leke sürüyor sonra regli oluyorum gecen ay regli olduğum tarihe göre hesapladim ama lekelenme gününe göre yumurtlama oluyor sanırım benimde kafam allak bullak oluyor
benim yıllardır öyle olur 4 5 gün leke sonra adet başlar bildiğim leke sayılmıyor normal kanın geldiği gün ilk gün sayılıyorBenimde bi kac aydir aynı canım 3 gün önce leke geliyor 3 gün öyle leke sürüyor sonra regli oluyorum gecen ay regli olduğum tarihe göre hesapladim ama lekelenme gününe göre yumurtlama oluyor sanırım benimde kafam allak bullak oluyor