Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım doğum kontrol hapindan sonra reglim hep bu şekilde oldu hatta gecen ay daha cok lekelenme yaşadım 3 4 gün nerdeyse ama cok ağrım olunca bende kist veya cikolata kisti diye suphelendim cok şükür bisey cikmadi ama ben bu prolaktin den şüpheleniyorum ya goguslerim cok agriyo adete 10 gün kala taş gibi oluyor ve cok agriyor hormon testi yaptircam artıkCanım peki gecen ay lekeli oldu mu? Belki kist bu ay oluşmuş olabilir
Canım senin reglin geçiyor testle falan vakit kaybetme direk kan ver bencePeki şimdi benim durum ne? Adetim gelmedi iki gün iki kere lekelenme bügün veya yarın günüm yarım saatlik bile olmayan idrarda negatif yarın doktora mı gideyim yardım edin lütfen
Ama idrarda çıkmadı canımCanım senin reglin geçiyor testle falan vakit kaybetme direk kan ver bence
Yarım saatlik idrar olduğu için olabilir mi ben de çok mu zorluyorum senceAma idrarda çıkmadı canım
İnegöl
Canım benım ben bunu gördüm zaten oyuzden tekrarla dedımYarım saatlik idrar olduğu için olabilir mi ben de çok mu zorluyorum sence
Elımızde cıs kalmadı malesefffTamam işte o yüzden kuzum adet olacağın gün o ağrıları çekmen normal kötü düşünme geçecek inşallah iyice yerleşiyor o annesi hadi evde test varsa bir tane daha yap moralin yerine gelsin aşkom
Senı yalancı çıkarmak ıstemezdım ama yapmadımfnd_50 kız sen test demeden patlatır o testi, vardır onun yarım saat önce yaptığı hemen atar fotoo Papatyamaviss
Neyi tekrarla dedin canım ben mi kaçırdım? Ne gördün anlatsana birazCanım benım ben bunu gördüm zaten oyuzden tekrarla dedım
AhahahNeyi tekrarla dedin canım ben mi kaçırdım? Ne gördün anlatsana biraz
Yarım saatlik idrar olduğu için olabilir mi ben de çok mu zorluyorum sence
Aa bende bursadayımmİnegöl
Ya Me güzel neresındenAa bende bursadayımm
Oyuzden bekle ve tekrarla benım gıbı bol testın varsa her aban yap yok ıse ıkı gün bekle em azPapatyamaviss filtresiz görünmüyor amaaa
Nilüferdeyim canım beşevlerYa Me güzel neresınden
Yarın sabah işe giderken kan vereyimCanım senin reglin geçiyor testle falan vakit kaybetme direk kan ver bence
seninde benden farkın yok canım sende öyle uzun uzun bekleyen bir idrarla yapmamışsınYarım saatlik idrar olduğu için olabilir mi ben de çok mu zorluyorum sence