• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım kist olabilir bir git doktora bence
Gecen ay reglim cok cok ağrılı geçince 2 günü dr gittim alttan muayene etti bir problem yok dedi hormon testi istedi ama laboratuvar da problem vardı onları yaptırmadım 2 yada 3 gun yapılması lazımmış bu ay belki yaptırırim hormonsal bisey olabilir

Gecen ay reglim cok cok ağrılı geçince 2 günü dr gittim alttan muayene etti bir problem yok dedi hormon testi istedi ama laboratuvar da problem vardı onları yaptırmadım 2 yada 3 gun yapılması lazımmış bu ay belki yaptırırim hormonsal bisey olabilir
Canım peki gecen ay lekeli oldu mu? Belki kist bu ay oluşmuş olabilir

Kızlar bir sorum olacak benim de ya... 4 Gündür lekelenme var, bir türlü sökülemedi gitti. Test yaptım 2 kere acaba mı diye negatif. Bu sabah ateşim düşük çıktı, bugün 5. gün artık regl olur sandım bu saate kadar hala lekelenme şeklinde.. 3 4 aydır böyle oluyor çıldırıcam. 4 gün 5 gün lekelepnme şeklinde olur mu ya garip değil mi sonra 1 yada 2 gün yoğun geliyor. sonra yine azalıyor.. Ben hangisine göre bat alacam kafam karışıyor. Bir başlasa yoğunlaşsa doktora gideceğim. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?

Benimde bi kac aydir aynı canım 3 gün önce leke geliyor 3 gün öyle leke sürüyor sonra regli oluyorum gecen ay regli olduğum tarihe göre hesapladim ama lekelenme gününe göre yumurtlama oluyor sanırım benimde kafam allak bullak oluyor

benim yıllardır öyle olur 4 5 gün leke sonra adet başlar bildiğim leke sayılmıyor normal kanın geldiği gün ilk gün sayılıyor
Benim hep öyledir kızlar yillardir
3 gün felan kahverengi leke gelir az, sonra kırmızıya döner.

Kızlar 1.5 saatlik çişle dayanamadım test yaptım. Yine yok, kafayı bozdum😂
Bu ay hamile olduğuma çok inanmıştım, kabullenmek istemiyorum resmen 😂

Eklentiler

• IMG20221107184531.jpg
    IMG20221107184531.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG20221107184520.jpg
    IMG20221107184520.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Tamam işte o yüzden kuzum adet olacağın gün o ağrıları çekmen normal kötü düşünme geçecek inşallah iyice yerleşiyor o annesi hadi evde test varsa bir tane daha yap moralin yerine gelsin aşkom
Evet yap bizde test görelim mutlu olalım

Back