KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kız valla benimkide sormuyor bile hiç ne heyecan ne bişey bütün heyecanı ben yaşıyom belkide o yüzden hala test yapmadım
Bak öyle daha iyi sürekli adet tarihim şu bu demekten yoruldum adam benim yumurtlamamın kaçıncı gün olduğunu çatlamanın ne zaman olacağını adetimin hangi saatte olacağını biliyor. Benden çok o takip ediyor o daha çok yoruyor. Bak canım evde biri var ovulasyon testi ve gebelik testi ile gezen işemen için gözünün içine bakanbence sen bir daha düşün

Erkekler aslinda bizden daha heycanli ama belli etmiyolar benim esim gelip gidip hayal kuruyor birtane kizimiz olsa bizimle beraber oturur kalkar kucagimdan indirmem falan diyor ama o dusukten sonra cok hayal kurmakta istemiyor korkuyor
Bilmiyorum ya dediğin gibidir belkide kaybımızdan sonra oğlumda da öyle çok üstüne düşmedi heveslenmemeye çalıştı ilk gebeliğimde çok hayal kurmuştuk ve çok üzülmüştük

Bilmiyorum ya dediğin gibidir belkide kaybımızdan sonra oğlumda da öyle çok üstüne düşmedi heveslenmemeye çalıştı ilk gebeliğimde çok hayal kurmuştuk ve çok üzülmüştük
Bence ondan cnm bizde diyerinde cok hayal kurduk bunda esim banada diyor hayal kurma hayirlisi olsun herseyin de gec diyor insllh biirdaha yasamayiz

Canim dalgalanmalar normal hgc de
Neden bat tan 7-8 gün önce Kaan verme ihtiyacı duydum ?

keşke bir tane test atsaydım çantama aha buracıkta yapsaydım
Ben evdeyim Bi tanede testim var ve perşembeyi bekliyorum az kaldı sonuçta perşembeye elim teste Bi gidiyo Bi geliyo eğer varsa ve geç döllenme olduysa çıkmaz diye korkuyorum birazda negatif görmek hiç istemiyorum
bende onun için bekliyorum adet dönemimin geçmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…