Canım sen kan verecekmisin? Eşimde bugün kan vermeye gidelim dedi adet dönemin bitsin sonra dedim. Sağ cebinde hep test var zaten çıkardı hadi test yapalım sanki kendi işeyecekmiş gibi yapalımHayirlisi olsun cnm benimde bugun normalde ama halen olmadim bence kan versen cikar diye dusunuyorum
Ben 10 günü bırak 2 gün gecikti korkuyom test yapmayaTüm mesajları okuyorum canlar, şuanda aklıma gelmiyor ama 10 gün önceden test yapan arkadaş sana iki çift lafım varsen aşkını keyfini yaşadın bitti hele bir dur spermle yumurtada bir aşklarını yaşasınlar bir bi araya gelsinler, strese sokma bebeleriii keyfi e halvet olsunlar Töbe töbee
Bende 10 gun onceden yapmistim haklisin bi rahat birkamak lazim kaynasmalari lazim biTüm mesajları okuyorum canlar, şuanda aklıma gelmiyor ama 10 gün önceden test yapan arkadaş sana iki çift lafım varsen aşkını keyfini yaşadın bitti hele bir dur spermle yumurtada bir aşklarını yaşasınlar bir bi araya gelsinler, strese sokma bebeleriii keyfi e halvet olsunlar Töbe töbee
Bırak adamda işesin hevesini kırmaCanım sen kan verecekmisin? Eşimde bugün kan vermeye gidelim dedi adet dönemin bitsin sonra dedim. Sağ cebinde hep test var zaten çıkardı hadi test yapalım sanki kendi işeyecekmiş gibi yapalım
Ben duramayiyorum ama esim bi kac gun gecsin emin olalim dedi yinede test aldirdim yarin yaprmCanım sen kan verecekmisin? Eşimde bugün kan vermeye gidelim dedi adet dönemin bitsin sonra dedim. Sağ cebinde hep test var zaten çıkardı hadi test yapalım sanki kendi işeyecekmiş gibi yapalım
Canım biraz araştırdım adet dönemi bitikten sonra veriliyormuş.Senin vermediğin kabahat artık
O meraksızlar için geçerli. Her üye bilir ki, kadınlar kulübünde 4 gün önceden verilirCanım biraz araştırdım adet dönemi bitikten sonra veriliyormuş.
Daha önce hevesimiz kırıldı benmi düşük yaptım yoksa kimyasalmıydı bilemedik çok üzüldük onu için erken yapmak istemiyorum.Ben duramayiyorum ama esim bi kac gun gecsin emin olalim dedi yinede test aldirdim yarin yaprm
Senin artık nirvanadasın canım aşmışsın, bu işin yolu bu galiba ya herro ya merroBen 10 günü bırak 2 gün gecikti korkuyom test yapmaya
Allah Allah bu ben miyimTüm mesajları okuyorum canlar, şuanda aklıma gelmiyor ama 10 gün önceden test yapan arkadaş sana iki çift lafım varsen aşkını keyfini yaşadın bitti hele bir dur spermle yumurtada bir aşklarını yaşasınlar bir bi araya gelsinler, strese sokma bebeleriii keyfi e halvet olsunlar Töbe töbee
Çok pis gaza gelmek üzereyimO meraksızlar için geçerli. Her üye bilir ki, kadınlar kulübünde 4 gün önceden verilir
Kız valla benimkide sormuyor bile hiç ne heyecan ne bişey bütün heyecanı ben yaşıyom belkide o yüzden hala test yapmadımCanım sen kan verecekmisin? Eşimde bugün kan vermeye gidelim dedi adet dönemin bitsin sonra dedim. Sağ cebinde hep test var zaten çıkardı hadi test yapalım sanki kendi işeyecekmiş gibi yapalım
Bende dusuktun sonra esim heveslenmek istemiyor o yuzden gec yapalim diyor allh bidaha yasatmasin dusuk ya cok zordu benmki yanniDaha önce hevesimiz kırıldı benmi düşük yaptım yoksa kimyasalmıydı bilemedik çok üzüldük onu için erken yapmak istemiyorum.
Ayy yap kız adamcağızın merakı geçsin ben iki tane doğurdum adam gayet relax, Allahın dediği olur biz üzerimeze düşeni yaptık diyip dururdu, ben krizlerdeeeDaha önce hevesimiz kırıldı benmi düşük yaptım yoksa kimyasalmıydı bilemedik çok üzüldük onu için erken yapmak istemiyorum.
now nowwwCanım kan sonucun çıktı mı bu arada?
sanmaz sanmaz merak etmePapatyamaviss kız var ya bu kaa teste bebe kendini kraliyet ailesinden sanacak, veliahtım galiba diyecek dört gözle bekleniyorum
Erkekler aslinda bizden daha heycanli ama belli etmiyolar benim esim gelip gidip hayal kuruyor birtane kizimiz olsa bizimle beraber oturur kalkar kucagimdan indirmem falan diyor ama o dusukten sonra cok hayal kurmakta istemiyor korkuyorKız valla benimkide sormuyor bile hiç ne heyecan ne bişey bütün heyecanı ben yaşıyom belkide o yüzden hala test yapmadım
10 günde bekleyememSenin artık nirvanadasın canım aşmışsın, bu işin yolu bu galiba ya herro ya merroya 10 gün önce ya 10 gün sonra... Zati ortası da buraya uğramaz akıllı uslu adeti 1 geçe yapar testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?